Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
Paco Rabbane 1 Million Intense férfi parfüm 100ml - 17338Ft
BOSS soul férfi parfüm 50ml - 8064Ft
Bvlgari Aqua Toniq férfi parfüm 100ml - 11424FtChanel Cristalle női parfüm 35ml - 16397Ft
Dior Addict eau délice 2013 50ml - 18413FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rizso
addikt
válasz wertigo1984 #1790 üzenetére
Ja, szoktak egész jó akciók lenni, érdemes müllerbe járni (és nem csak parfümökre) - párom kimondottan szereti
Én most elhatároztam, hogy újra megszaglászok egy piros dieselt. Egyszerűen nem emlékszem, hogy milyen illata van. Valami rémlik, de nem vagyok benne biztos (nekem nem volt még, csak havernak). Ha olyan, mint amire gondolok, akkor viszont veszek egyet...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1797 üzenetére
köszi köszi, csak úgy megérdeklődtem
Hugo Boss - HUGO energise férfi parfüm - 8669Ft - egy igazán jó illat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1795 üzenetére
el igen, el
amúgy egyazon illat tusfürdőjével lefürdeni és utána összefújkálni magad jó ötlet? vagy inkább külön-külön szokás használni?nem lesz pakkom mostanában?
Tobey... hát na, valamitől el kell, hogy butuljak már, hátha majd ez
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
wertigo1984
őstag
Nalam egyik favorit, mostmar a Deep valtozata is tetszik.
Elszopogatod? ...hatasszunet...Amugy azt vettem eszre es tegnap ki is probaltam, hogy egymas utan intenziv illatokat szagoltam, es a 7.-nel is ugyanugy ereztem az illatokat. Neztem Noi parfumoknel is, es ugyanez. Pohar kaveba bele sem szagoltam.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1792 üzenetére
hát legközelebb eskü megszagolom ezt a Cool Watert, ha már nálad is ott a tusfürdője
nekem is megvan még a Hot Water tusfürdő - borotválkozás utáni krémje, majd elszopogatom
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1790 üzenetére
innen jó
nagyon régen szagoltam a Hugo Hugo Bosst, de egyáltalán nem tetszett
a Bond parfümök jók, legalábbis a fekete nagyon tuti, tavaly ilyenkor majdnem azt vettemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
wertigo1984
őstag
Tegnap megint atmentunk, es vegre volt idom rendesen szetnezni. Tetszik a diszitesuk;
fekete kabatban ott feszit oNagysaga, de nem a hajolgatosEn is ugyanezt a tusfurdot vettem, a fekete valtozata nagyon budos volt, de Dove man sarga kockas tusfurdot is hoztam vagy 8 dobozzal.
Akcoiban van 200 ml Hugo Boss Bottled es Hugo Boss Hugo 59€, PR 1 million 50ml 49€, Bond 007 kek es szurke valtozata 100 ml asszem 30€?
Mont Blanc Legend illata nagyon jo, na ez hasonlit kicsit a Chanel Egoiste Platinumhoz, viszont a Legend intense egeszen mas.[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
luckyboi82
tag
Ezt keresem a lehető legolcsóbban, házhoz szállítással,vagy Debrecenben parfümériában . Aki tud esetleg 22-nél olcsóbban, az ne tartsa magában.
-
rizso
addikt
válasz wertigo1984 #1781 üzenetére
Asszony nélkül menj legközelebb Én alaposan végigszaglásztam egy csomó parfümöt, de végül nem vettem magamnak semmit (no nem is úgy indultam, hogy na most megint veszek egy parfümöt), kivéve ezt a tusfürdőt (1,25€ volt most - egy Axe 3€ fölött van). Egész kellemes az illata - még párom is megjegyezte.
xeon.Szabi: bizony árul És még Cartier-t is volt
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
KisTücsök
addikt
Akkor látom, ez a márka többeknek bejön. Majd megnézem a többi illatot is, plusz azért is, mert a parfümjeik nagy része 10k alatt van, fölötte nekem még húzós lenne, talán...
luckyboi82: Ilyen? Ez jó kis készlet, így.
-
luckyboi82
tag
Nekem a Davidoff Adventure most fogyott el, az tetszett, mint fűszeres, pici citrussal , előtte True Religion volt, ahhoz is csak jó emlékek fűznek, itt egy kis sárgadinnyét és pacsulit és bőrt is éreztem, ami külön tetszett. Az Adventure leértékelve DM alsó polcán árválkodott, plusz 20%-ot még levontak a végösszegből, úgy megérte a 7000-et 50ml.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #1778 üzenetére
a Cool Sportot még nem szagoltam, nekem a Hot Water az all-time favorit, imádom ezt az édeskés illatot
-
-
rizso
addikt
Voltam ma Müllerben, szaglászgattam egy kicsit, de csalódtam kb. az összes kiszemelt parfümben. Pl. ott a Terre D'Hermes, annyit hallottam/olvastam róla az utóbbi időkben, hogy gondoltam adok neki egy esélyt - na hát ez nem fog bekövetkezni.
-
KisTücsök
addikt
válasz LurkerSheik #1777 üzenetére
Pont írni akartam. Luxoryshopon olcsóbb árak vannak.
A Davidoff Cool Water-e milyen? Persze, meg kéne szaglintani, nyilván... 125ml 7600Ft. Meg ahogy olvasom, elég népszerű.
Jut eszembe, még egy kérdés. Nálatok meddig tart ki egy-egy üveg?
-
senior tag
Annyira nem olcsó ez az oldal.
itt pl. PB One million set 2 mátyással olcsóbb akció nélkül.
1million_luxory[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
pohár
félisten
válasz PRDZsolesz #1774 üzenetére
jaja, elég takony
ma egész jó kis akciók vannak
Armani Si női parfüm szett (50ml + 75ml + 75ml) - 20026Ft
D&G Light Blue női parfüm szett (100ml + 100ml + 100ml) - 16934Ft
Gucci by Gucci homme férfi parfüm szett (90ml + 30ml) - 16934Ft
Paco Rabbane 1 Million férfi parfüm szett (100ml + 150ml) - 17741Ft
Armani Acqua di Gio men férfi parfüm szett (100ml + 75ml) - 20966Ft
Bvlgari Jasmin Noir női parfüm szett (50ml + 75ml + luxus kistáska) - 13709FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz PRDZsolesz #1772 üzenetére
először engem Debrecenben találtak meg a Csapó és Piac sarkán (de később a nagy Telenornál, a Skála mellett is nagyon győzködték az embereket), most meg a hajdúszoboszlói tacskóban... aki először elkapott, az is ott volt, egyből felismertem, legalább neki jó volt a dumája...
hányan elmentek mellettük Debrecenben azzal az indokkal, hogy nem érnek rá, sietnek, erre ezek meg majdnem elküldték az anyjukba a járókelőket, hogy ők ezt egyetem mellett csinálják, legalább hallgassam meg őket, mert ha nem, akkor az nekik rossz, blablabla
-
-
pohár
félisten
válasz trassher #1769 üzenetére
ez van most is faternak (manuális), minek még egy jó drágán, ami úgyis cserélni kell a fejet?
mai történet:
a Tescoban elkaptak minket a parfümárus egyetemisták... egyszer már elkaptak, de anyám bedőlt nekik fél percre, így megálltunk... engem már egyszer elkaptak Debrecenben, azóta menekülök előlük, ahol csak lehet
szokásos duma, már a TV-ben megy a reklám, pillangókkal, meg minden szarral, hogy ezt a francia (!!!) parfümöt már külföldön árusítják 100 akárhány euróért, meg hogy ezt is az forgalmazza világszerte, ami a Boss - Chanel - Calvin Klein, meg a jó isten tudja mit, elhadart hirtelen vagy 6-7 márkát... azt mondja, itthon 15000Ft lesz majd 1-2 hónapon belül (nyáron is 1-2 hónap volt ), de csak most, csak nekem ideadják 12000-ért (micsoda ajánlat), plusz adnak mellé plusz 3-at, ha mondok 3 dolgot, ami francia nevezetesség...
nem mellesleg 2 istenverte fos illat (olyan tipikus olcsó) volt, jól telefújta a csuklómat... mondom köszi, de most kihagynám ezt a kihagyhatatlan ajánlatot, de mondom van otthon 3 tele üveg parfümöm, erre ő: hát ez is eláll 2016-ig, nem mellesleg nem 23 parfümje van otthon... annyira lehetett érezni azt, hogy cinikus a kiscsaj, mert nem vettem ebből a fosból, hogy hihetetlen
JA! a legjobb kimaradt: a dobozon ott volt a parfüm neve, és volt 5 darab csillag a gyártó és a név közé rakva, erre mondja a kiscsaj: 5 csillagos minősítést kapott a parfüm, annyira jó! az 5. azért jár, mert nem tartalmaz allergén anyagot (itt már majdnem elnevettem magam a sok baromságtól, amit összehordott szegény )
-
őstag
Maradok a szakáll (borosta) vágónál.
Talán 4 éve volt utoljára sima az arcbőröm, hirtelen felindulásból megborotválkoztam.. mint egy 14 éves kisgyerek, olyan volt a fejem (27 vagyok)[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
pohár
félisten
válasz trassher #1767 üzenetére
már letettünk róla, borotva lesz véve, még pont akciós a tacskóban ma (Braun 3-330 S-4)
-
trassher
addikt
Már nem divat az aprópénz tartó nagy örömömre. Rosszul voltam mindig mióta fém 200-as van hogy a pénztárca még azzal is tele van. Bemész akármelyik plázába és szinte az összes normális márka boltjában van pénztárca. Én pl rosszul vagyok a pull&bear-től mégis az eddigi legjobb tárcámat vettem náluk 4K-ért.
Redmi Note 7
-
pohár
félisten
igaz, hogy nem parfüm, de nem tudtok valami jó webshopot, ahol márkás pénztárcákat árulnak jó áron? (férfi és bőr kellene)
néztem a Tommy Hilfigereket, de miért nincs egyiken se aprópénztartó? manapság már nem divat ezzel csörögni, vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1764 üzenetére
-
wertigo1984
őstag
Azzaro nem rossz, de igy nap vegen azt tudom mondani hogy rajtam nem igazan valt tartosnak.
-
pohár
félisten
Chanel Coco női parfüm 35ml - 16934Ft
hát ma nem vitték túlzásba
-
rizso
addikt
Hátha (sőt biztos) itt tud valaki segíteni
-
pohár
félisten
ma sincs túltengés a férfiaknak szánt illatok közt, ez a legjobb kettő szerintem:
Hugo Boss BOSS Bottled férfi parfüm szett (EDT 50ml + stick 75ml) - 13306Ft
Versace EROS férfi parfüm szett (EDT 100ml + ShG 100ml + táska) - 15926Ft (!!!!!!!!)[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Tesómnak a Marionnaud újságban ez a Bvlgari volt. Lehet, hogy mellélövés, de hátha ugyanaz.
Amúgy rohadt jó illat, ha mostanában keres valaki barátnőnek parfümöt. Ez a Dsquared szintén brutál jó.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! A novemberi JOY újságban volt egy női parfüm minta.. barátnőmnek nagyon tetszett, viszont én frankón elfelejtettem a nevét neki... Valaki esetleg nem tudja, hogy mi volt az? Előre is köszi!
-
KisTücsök
addikt
Megjött a luxoryshop-ból rendelt Davidoff teszter. Hát ennek van szép doboza is, meg még kupakja is. Szerencsém volt, gondolom. Na nem mintha olyan sokat számítana.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Az Invictus szerintem rém rossz illat lett. Túlságosan erős és alkoholos illata van...
Tartosságára viszont ennél sincs panasz, még fürdés után is éreztem a bűzt.
One Millionról váltok most Boss Bottledre vagy Diesel Brave the One Tatto-ra.[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1749 üzenetére
az asszony szoknyáját, tűsarkúját nem szoktad felpróbálni?
nekem még nem volt sajnos, de nagyon tetszik az illat, csak az a baj, hogy ezekből van 10-15, pénz meg nincs rá
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz ted_mosby #1740 üzenetére
Mindketto elegge tartos volt, de en a CK Eternity noi valtozatat teszteltem magamon. Furcsalltam hogy kicsit noies illat van korulottem meg a slozin is.
Ha azt kerdezed hogy melyik a jobb, egyeni velemeny de nekem a narancsos Boss jon be jobban.Bandus +1 Chanellal tuti nem losz melle, az uj Gucci elegge erdekes ahogy probaltam. Eros es tartos de valahogy nem az en vilagom.
Pohar Energie egyik kedvencem, szeretem nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
melyik Gucci lenne az?
esetleg nyald meg még a Paco új illatát, az Invictus-t, az is tetszetős lett
vagy vegyél egy jó kis Hugo Energise-t, aztán jól vanGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
hát bármelyik Chanel után érdekes lesz a Hermes, az biztos
szerintem próbáld ki a Prada Luna Rossa-t, nekem nagyon bevált, ahogy emlékszem, nagyjából egy az ízlésünk
-
bandus
veterán
válasz KisTücsök #1742 üzenetére
én általában benyúlok reggel a szekrénybe és amelyik a kezembe akad
vagy azt, amelyik üvegjének a színe hasonlít a ruhámhoz
egyébként fogyóban vannak a parfümjeim, de nem találok semmit ami igazán tetszene. ezt a terre d'hermés-t akartam megszaglászni, de müllerben nem volt, douglasben meg pont elfogyott a teszter és lusta voltam újat kérni. legfeljebb veszek megint valami chanelt, azokkal úgy sem lehet mellé lőni
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
én 15 évesen a fehér Dieselt fújtam agyba-főbe, de ha lett volna több zsém, vettem volna drágábbat, de hát nem vót
szagold meg, ha tetszik, akkor használdja igen, most akciós is a Diesel fehér és piros verziója 4800ft-ért a DM-ben
KisTücsök... én általában nem cifrázom túl, mostanában amúgy sem megyek sehova, főleg nem öltönyben, ahova tudnám használni a Hermes mintámat, de amúgy a citrusosabb, édesebb illatokat kedvelem (napszaktól/évszaktól függetlenül)
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Látom eléggé látogatott a topic.
Nektek mik a szokásaitok? Minden alkalomra, napra más illat? Vagy kedvtől függ? Látom, van kereslet a tízen meg húszon ezres parfümökre is.
-
pohár
félisten
válasz ted_mosby #1740 üzenetére
a Boss Orange nagy kedvencem, nagyon kellemes illat
a CK-ról nem tudok sokat mondani, még nem ismeremGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ted_mosby
senior tag
Ha valaki esetleg már használta valamelyiket a kettő közül eltudná mondani a véleményét? Lusta vagyok elmenni a Müllerbe, megszaglászni
Calvin Klein Eternity for Men[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pohár
félisten
na, úgy látom, hogy ma csak Mexx és Bruno Banani parfümök vannak szinte csak
de azért akad két James Bond illat is:James Bond 007 férfi parfüm szett (EDT 50 ml) - 6048Ft
ez nagyon jó kis illat, ennyiért simán megéri a szett
-
trassher
addikt
Életkor: 23
Nem: Férfi
Alaptermészet: Nagydumás, lobbanékony.
Horoszkóp: Skorpió
Végzettség: Egyetemista jelenleg
Munka: Egyéni "vállalkozó"
Parfüm: Mexx Black Man
Miért ezt?
Ennek jött most be az illata. Előtte Police To Be-t használtam de ideje volt váltani. Árban nagyon jó volt, mindennapokra szerintem tökéletes lesz.Redmi Note 7
-
luckyboi82
tag
válasz Jhonny06 #1735 üzenetére
A Tom Ford-ok alapból marha drágák, ilyen az árképzés , de egy öltöny is 2-3k dodó. A Terre D'Hermes-t módosítom az alapkivitelre, de lehet nem is rendelek mintát, mert egy miniatűrre fáj a fogam az e-bayen. A YSL-ek nagy kedvenceim, eddig az alapkivitelek voltak meg , L'Homme és L'Homme Libre , most csak próbaképp vásárolom őket. Az eladó Hermessel kapcsolatban írtam privátot.
Csaj illlatból a Chanel coco mademoiselle nagyon bejön, venni kéne egyet a feleségemnek. Ez az utántöltős pont jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
mai adag:
Issey Miyake L'Eau d'Issey homme férfi parfüm szett - 11490Ft
Carolina Herrera CH MEN férfi parfüm szett - 19555Ft
DSQUARED He Wood Silver Wind Wood férfi parfüm szett - 10485FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jhonny06
veterán
válasz luckyboi82 #1732 üzenetére
Az első kettő jó, második kettő felejtős (L'Homme és La Nuit lehúzásai). A Tom Ford jó, de 3ml ennyiért.. te tudod. Terre D'Hermes-ből jó az EDT is.
Amúgy lenne egy Eau D'Orange Verte parfümöm (Douglas-ban vásárolt), 50ml-es, kb. a 65-70%-a megvan, bolti ár töredékéért odaadom, ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz luckyboi82 #1732 üzenetére
Elso 4 jo, Fordot egyenlore nem ismerem, Hermes Orange jo de az utolso nekem tul eros.
-
pohár
félisten
még szűk 2 óráig élnek az akciók, kicsit elfelejtkeztem róla:
Chanel Egoiste Pour Homme EDT 100ml férfi parfüm - 23790Ft
Lacoste Pour Homme edt 50ml férfi parfüm - 8465Ft
Gucci Guilty BLACK homme EDT 90ml férfi parfüm - 16935Ft
Paco Rabanne Black XS L'exces him edt 100ml férfi parfüm - 13710FTnői:
Hugo Boss Boss Jour Pour Femme EDP 75ml női parfüm - 17740Ft
Diesel Fuel for Life Unlimited women EDP 30ml női parfüm - 10080Ft[ Szerkesztve ]
-
luckyboi82
tag
Ezeket néztem ki a perfumedcourt.com/-ról
Chanel Bleu de Chanel Size 1.5 ML - glass spray vial $5.25
Chanel Allure Homme Edition Blanche Size 5 ML - glass spray bottle $15.00
yves Saint Laurent L'Homme Libre Size 2.5 ML - glass spray vial $9.00
Yves Saint Laurent Nuit de L'Homme Frozen Size 1.5 ML - glass spray vial $5.25
Tom Ford Private Blend Neroli Portofino Size 3 ML - glass spray vial $18.72
Hermes Eau D'Orange Verte EDT Concentre Size 3 ML - glass spray vial $10.99
Hermes Terre D'Hermes Pure Parfum Size 5 ML - glass spray bottle $29.99A Terre Parfum helyett válasszam a sima EDT-t?
Többiről vélemény? -
Jhonny06
veterán
válasz xEon1337 #1730 üzenetére
Nekem is ezért volt szimpatikus, hogy pl. a Gucci Pour Homme (2003), ami már nem kapható sehol, náluk van. Rendelek mondjuk egy 8ml-es decant-ot, ami töredéke egy teljes üveg árának, de mégis kitart egy darabig. Csak érted, amikor ennyire rossz minőségű szórófejes üvegben adják, akkor azért annyira nem vonzó a történet. Nekem ezért ment el a kedvem a dologtól, amúgy jó lenne, még ha drága is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Jhonny06 #1728 üzenetére
Nekem kellemes tapasztalatom van velük.
A parfüm minták egyesével körbe voltak gumizva egy szivaccsal, ezek pedig jó vastagon még körbecelluxozva buborékos zacskóval. Mindez pedig természetesen bélelt borítékban érkezett.
Egyik mintából nem volt nekik készleten, így annak az árát készségesen visszautalták.
Az a jó, hogy olyan parfümökből is lehet rendelni, amit már nem is forgalmaznak vagy abszolút beszerezhetetlen darabok.
Munkámból kifolyólag van rálátásom a logisztikára.. elképzelhetőnek tartom, hogy valahol ráejtettek a borítékodra valami 50 kilós dobozt. Rakodásoknál nem úgy kezelik ezeket, mint a hímes tojást.. és akkor finoman fogalmaztam
#1729: Nekem biztos, hogy eredetit küldtek. Meg ezt a linket én régen egy olyan embernél olvastam, aki blogot vezet(ett), különböző parfümöket tesztelt [link].
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz xEon1337 #1726 üzenetére
Innen már én is rendeltem, de baromi igénytelenül csomagolták össze. A fele kifolyva, ami meg nem, az is csak kb. félig volt megtöltve. Már amikor bontottam ki, akkor érezni lehetett, hogy itt valami nem stimmel. Amúgy tényleg nagyon drága. Én csak pár mintát rendeltem (5-6 talán), de mindennel együtt olyan 10k volt az egész, vicc.
Végül írtam nekik és elküldték újra az egészet ingyen, de másodjára is elég igénytelenül nézett ki az egész. Valahogy jobbra számítottam.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz luckyboi82 #1724 üzenetére
Szerintem sehol.
Viszont van egy oldal [The Perfumed Court], ahonnan bármilyen mintát rendelhetsz. Célszerű többet egyszerre a postaköltség miatt. Már rendeltem innen is, minden rendben zajlott, bár azért 3 hetet kellett rá várnom.
-
giigz
veterán
válasz luckyboi82 #1724 üzenetére
Képen a csaj...
-
luckyboi82
tag
Ezt ismeri valaki? Hol lehet ilyet szagizni?
-
mondomén
őstag
válasz xEon1337 #1721 üzenetére
Reméltem ír vagy 3-4 ember, hogy okés. Azért kis félsz van bennem. Csak egyszer rendeltél tőlük? Egyébként kösz a szülinapos féláras tippet, hónap elején veszek egy cédrus és narancsot, nagyon finom volt. Ellentétben a másik kettővel, baux meg vetyver, egyik sem tetszett igazán.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Ez a Jaipur Homme baromira jó illat, nagyon tetszik. Parfumeden.hu-ról rendeltetek már? Ott a 100 miliset megkapnám annyiért amennyiért douglas az 50-eset árulja. Kicsit keresgélve a neten egész megbízhatónak tűnik, de jó lenne kis megerősítés.
-
pohár
félisten
brands.hu-n rengeteg Davidoff, Calvin Klein parfüm van akcióban most, mint például a Cool Water, Champion, Champion Energy, CK-ból Encounter, One Shock Street, Eternity Aqua (plusz 1-1 szett is: Cool Water és Encounter), csak szólok (meg még egy pár Joop, Cerrutti, Kenneth Cole illat is)
plusz ahogy nézem, megérkezett a Douglas karácsonyi akciós katalógusa is
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #1717 üzenetére
mondhatni igen, csak külsőségekben szokott különbözni, az illat változatlan
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #1715 üzenetére
a teszter illatában és üvegjében teljese mértékben megegyezik a nem teszter verziókkal, csak abban különböznek, hogy a teszterek sokszor egy sima kartondobozban vannak, és/vagy nincs kupakjuk
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Ezt a parfümöt néztem ki. Itt a legolcsóbb, ahogy látom. De ehhez oda van írva, hogy "teszter", ez mit jelent pontosan? Hogy a már fújkáltak belőle? Vagy mit?
Köszönöm!
-
wertigo1984
őstag
válasz Jhonny06 #1706 üzenetére
Jo otlet, ezen gondolkodtam en is. Nagyjabol kulon kellene az edeskes, fuszeres, fas, citrusos, gyumolcsos, viragos, tabakkos jegyeket venni, egy ket gyartot hozzaadni, megis mi a fej-sziv-alapillat, edc edt edp kozti kulombseget, maga a pardumolaj eredete... Tamogatom.
-
pohár
félisten
hasonlítanak valamilyen szinten az eredeti parfümre, de ennyi... én megtaláltam itthon a Boss Bottled illatmintáját, valami fehér szar úszott benne, illata semmi, kb olyan volt, mint a víz
szóval szart se érnek már azok, menj be a Douglas-be (vagy egyéb parfümériába) szaglászni
ma van egy-két jó akció, amik nekem tetszenek belőle:
Paco Rabanne Invictus férfi parfüm szett (100ml+100ml) - 18950Ft
Versace EROS férfi parfüm szett (50ml+50ml+50ml) - 11695Ftmindkettő nagyon jó illat, nagyon bejönnek
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
A dolce & gabbana pour homme-ról mi a véleményetek? Elég régi illat, de szerintem nagyon jó, bár nekem kicsit "komoly". Fiatal vagyok még hozzá
-
-
giigz
veterán
Látom vannak ilyen 1-200 Ft-os teszterek, ezeket honnan lehet venni? DM pl., vagy hol van választék?
-
PRDZsolesz
aktív tag
Olyat még nem is láttam Egyébként én is érdeklődtem a parfümök iránt, de elvesztem. Ahhoz olyan "orr" kell, legalábbis nekem mutogattak különböző parfümöket, és elmondták, hogy itt a fej illat, kifújás után rögtön érzed, a szív amit több órán át, és végül az alap, a lecsengés. Hát, néha nem sok különbséget véltem felfedezni 2 hasonló, de mégis más parfüm között
-
pohár
félisten
jaja, minden nap más akciók kerülnek ki, jó áron szoktak lenni
Jhonny06... nem mondanám, hogy rosszabb lett (persze ez szubjektív), de kicsit másabb lett, citrusosabb az Extreme (mondjuk az EDT-je szerintem is jobb )
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Igazából nem tényleges besorolása a koncentrációnak, mivel ez (gondolom a Chanel Allure Homme Sport változatára gondolsz) is EDT, csak az 'extreme' itt azt akarja jelenteni, hogy az eredeti parfüm intenzívebb változata (amúgy nem az, de valamivel el kellett adni ). Egyébként elég gyengén sikerült, az eredeti Homme Sport jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DIGI kábel TV
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát