Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sokaknak nem tetszik, hogy ugye nem ők fejlesztik ki az illatokat, hanem kvázi a népszerű parfümökből csinálnak saját verziót. De ezen minden ilyen klón brand végigmegy, hogy sok utálatot kap, aztán egy idő után megszokják őket az emberek. Egyszer ránéztem az árakra náluk és ml-re kb. drágábbak voltak, mint az eredeti illat (legalábbis decant árakhoz hasonlítva), szóval nem igazán értem. Persze akinek ez a legfontosabb, hogy brutál illatfelhő legyen körülötte és/vagy nem igazán ért a parfümökhöz, azt meg tudják venni a reklámokkal.
Nekem inkább az illat fontos, mint az, hogy egész nap egy brutál illatfelhőben ússzak. Sőt, azok az illataim már kifejezetten idegesítenek nap végére, amik brutál tartósak, pl. Megamare, Cedrat Boise. Szerintem nem jó egész nap ugyanazt az illatot érezni.
Az tagadhatatlan, hogy az üzleti oldalát nagyon jól csinálják és sikeres a brand. Meg a DUA pl. kiírja az oldalára, hogy melyik az eredeti illat, amiből "inspirálódtak" (
). Ez szerintem hiba, mert eltereli a figyelmet, van rá esély, hogy egy idő után az eredetit fogja megvenni valaki. A Superz-nél ez ahogy látom nincs kiírva.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Last Epoch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest