Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• niof

addikt

válasz bbdzyx #21809 üzenetére

Nálam ennek több oka is van. Részben a fentebb írtak, hogy így kb. ugyanazt a mennyiséget hasonlítom össze, részben a megszokás, és nem utolsó sorban, hogy sajnos az én bőröm olyan, hogy "eszi" a legtöbb parfümöt. Sokszor volt rá példa, le is írtam párszor, hogy ami másokon 6-7-8 óra, az rajtam inkább a fele. És nem, nem azért, mert elfárad az orrom.
    Legjobb példa. Vettem egy Fahrenheit-et (tudom, hogy sokszor belenyúltak, és azt is, hogy szinte minden batch más), elkezdtem használni. Az volt a fura, hogy rajtam konkrétan a büdösbogárhoz hasonló illata lett, és max. 1 óra alatt semmivé foszlott az is. Egy darabig tartogattam, hogy majd elfogy, de igazából 10-12ml-nél többet nem használtam el belőle. Odaadtam apámnak. Néhány nap múlva éreztem, hogy valami tök jó illat van rajta, kérdeztem, mit fújtál magadra. "Azt a bordót." volt a válasz. És ez már órákkal később történt, mint ahogy használta.
    Szóval én ezek miatt is használok többet, és vannak, amik egyszerűen nem működnek rajtam, valamint ezért keresem a markánsabb, testesebb, fűszeresebb illatokat. Ezek, úgy vettem észre, hogy jól érzik magukat rajtam. Pl. a Black Afgano, a Musiqa Oud és az Oud Palao hajnali fél 6-os fújás után az esti 8-9 óra körüli zuhanyzáskor még érződik rajtam. De olcsó végletnek ide írhatom a Nashwah-t is. Na én ezt a tartósságot keresem minden illatban, legyen az niche, vagy designer, vagy olcsó arab (esetleg dupe), mindegy, jó illata legyen, és mellette a tartósság is lényeges.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés