Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Safranek
aktív tag
-
pohár
félisten
hááát, fene tudja... nekem tapasztalatom nincs velük sajnos
de ha biztosra akarsz menni, rendeld meg a gyártótól, adnak mellé egy illatgyertát is ajándékba (plusz 2 minta), és ingyen kiszállítják 75€ érték fölött (oké, csak 35€ az értéke a gyertyáknak, de ha pont kell az is, jó deal)
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Meglepném magam egy Gypsy Water-ral, árukeresőn Notino-hoz képest majd 20K-val olcsóbban, kvázi 2/3ad áron lehet kapni egy ragyogj-parfum.hu nevű webshopon.
Para innen venni? Van valami módja az eredetiség ellenőrzésének? -
tibbike01
őstag
válasz
AH-Thfrstmkd #17482 üzenetére
A Reflection Man-re kaptam a legtöbb dicséretet eddig, számomra szinte "a tökéletes" nyári illat.
-
TomMusic
őstag
válasz
ökörvagyfiam #17484 üzenetére
Ezt: [link]
A neten másikat néztem ki, de annak nem igazán jött be az illata, szóval elkezdtem szagolgatni, és ez tetszett a legjobban. -
TomMusic
őstag
Na voltam a Notino-ban, vettem egy EDT-t. Szimpatikus a hely.
Az a baj, hogy nem készültem fel arra, hogy illatkavalkád lesz. Szóval a 10. megszagolt termék után már azt se tudtam mit is akarok.
(Nyomattam a kávét, de nem is az hogy a szaglásom csődölt be, hanem dönteni nehezen tudtam).
Aztán végül úgy érzem jól döntöttem (legalábbis azok közül, amiket próbáltam). -
mufi
senior tag
Roja. Haute lux. 2500 gbo. Mi a faz?!
-
Misogi
aktív tag
Ha a notino-s parfumot 2 heten belul visszakulditek, az egesz osszeget alljak, tehat a szallitast is. 2 heten tul csak a termék árát, jofejek. Batran mehetnek a blind buy-ok. :]
-
Piftuka
veterán
Mit?
Éppen azt mondom, hogy bejött, amit pár hete fentebb írtatok páran erre vonatkozóan.
Egyébként...
Cikk:
[Eljárások is indultak a magyar black friday után]
/Forrás: www.index.hu/ -
Piftuka
veterán
Nos, hát kiderült (igaz, nem túl nagy meglepetés), hogy a Notino "Black Friday" egy nagy kövér nulla.
Kamu akciók, kamu akciók hátán. Sőt... a Lalique illatai pl. drágábbak, mint péntek előtt voltak.
Náluk aztán tényleg nem érdemes ezt a napot várni.
-
mufi
senior tag
Szerdan Krakko, Lulua...
-
TomMusic
őstag
válasz
ökörvagyfiam #17463 üzenetére
Hát ha olcsóbb, mint a Douglas, akkor benézek, köszi!
-
ökörvagyfiam
újonc
válasz
TomMusic #17462 üzenetére
vannak megbízható webshopok nem is kevés, de ha nem nagyon bízol bennük akkor ajánlom a notinot(ami mára már a legdrágább sajnos). 2 boltjuk is van(allee mellett meg az aréna plázában talán) illetve bontott parfümöt is visszavesznek 30 napon belül ha jól tudom. Velük nem nagyon lehet mellélőni
-
TomMusic
őstag
Köszi!
Valami olyasmit olvastam anno, hogy a drágább (mármint relatíve drágább, nem feltétlen a soktízezer forintosokra gondolok) parfümök hordozóanyaga más, amitől sokkal tovább tart az illat.
Erre a boltban megszagolom és a netről megrendelem dologtól tartok, hogy a neten gondolom rengetef kamu/klón parfüm van. -
Azie
őstag
válasz
TomMusic #17460 üzenetére
1. nem a drágaság a lényeg, hanem hogy szeresd, a környezeted elviselje (netán szeresse), megengedhesd magadnak
2. vannak jó avonok is, csak azért mert avon, nem kell feltétlenül váltani
3. nem, nem érdemes, csak nagyon-nagyon indokolt akcióban, ha épp azt akarod és épp ott a legolcsóbb v. douglas only a cucc. ilyen az elmúlt 2? évben 2x volt. a mugler cologne és a lila pöttyös nem ugrik be a neve.
4. menni kell boltba szagolgatni, ha valami tetszik fújni csuklóra, tesztelni - majd megvenni netről ha megvan a kiszemelt - előtte kérdezni.
5. végigtúrni a topicot, fragranticát és basenotest.
6. felkészülni, ha beszippant, akkor drága hobbi lehet
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Eddig életemben 1x vettem talán "drágább" parfümöt, ami egy Chevignon Conquest volt.
Aztán az Avonban találtam egy nagyon tetsző illatot valami nevetséges összegért, de talán itt az ideje váltani valami komolyabbra.
Kérdásem, hogy parfümöt érdemes venni a Douglas-ben?
Nem járok csicsás helyekre, egyszerű embernek tartom magam, de szeretem ha valamivel kilógok a sorból (pozitívan).
Előre is köszönöm! -
bbdzyx
senior tag
válasz
Jhonny06 #17453 üzenetére
wut?
Ez kijelentésnek szántam. méghozzá pont az MFK-khoz hasonlítottam, hogy ez a TF illat is olyan homogénre van keverve, hogy egy jegy sem lóg ki a többé mellől, hanem "összesimulnak". Ha már TF, akkor a Tobacco Oud pl. pont az ellentét, abban hivalkodó és külön-külön kivehető a dohány a boozy vonal, valamint az oud is.
-
bbdzyx
senior tag
Megint megtaláltam ezt a Plum Japonais-t és még mindig az egyik legjobb TF illatnak tartom. MFK-hoz hasonló well-blended crowd pleaser (magyarul van ezekre hasonlóan tömör kifejezés?) illat, amire szerintem senki nem mondja azt, hogy nem jo. Nézek is decantot valahonnan. szvsz erősen hajlik a maszkulin irányba.
Nézek is decantot valahonnan. -
törölt tag
Nem a reklám helye, csak tipp: Müllerben -20% minden termékre, parfümökre további -10%
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest