- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lbandi777 #93890 üzenetére
Sokszor dobtam már én is békéshalak közé télen. Többször volt süllyedés közben olyan kopogás volt jó ha nem akadt bele bevágás nélkül is.
Persze lehet volt olyan finoman kopogott valamin és nem vettem észre ezt nem tudom. De akkora horgokat rakok ezekbe a gumikba szeretem ha öblösebb a horog egy békéshal rajban sokat nem kell hozzáérjenek ráragadjon vagy legalább megbökje.
Olyan is szokott lenni fenéken kopog az ólom a harcsákon , kopogásból már lehet tudni sokszor milyen halak. Pontyoknak is elég jellegzetes, keszegfélének is.
Ezek amit éreztem aztán mit nem éreztem a szerkón azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged