- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
tepenzed #82972 üzenetére
Walter féle saját sincs ennyi. Igaz, nem az a nagy karmos, hanem csak kicsi dudor van rajta.
#82974 galervin93
én azt vettem észre, hogy mind a 3 másmilyen. A Black Bream nagyon finom szemcséjű, már-már olyan, mint egy method etető, és baromi édes az illata is. Bekeverni sztem ezt a legmacerásabb Ha egy picit sok vizet adsz hozzá ragad, mint az agyag.
A sima Bream a közepes szemcseméretben, és emlékeim szerint annak eléggé fahéjas az aromája is.
A sárga tűnik nekem a legdurvábbnak, abban mintha ilyen apróra darált angolmorzsa is lenne. Illatra sztem kb. hasonló, mint a barna, talán annál egy kicsit enyhébb, de azért megesküdni nem mernék rá.
Nekem a 3 közül a barna jön be leginkább, de én általában mindig olyasmi sötétbarna színű kajákat próbálok keverni, mint ami abból lesz. Én most próbaképp Etangot vettem tőle, mert szinte mindig az az alap nála, kíváncsi vagyok rá, hogy az egyáltalán milyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest