Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Azok után amennyi mindent összevásároltam kerékpáros pecához, az én, teljesen szubjektív véleményem:
Mindenes bot nincs. Vagyis vehetsz ilyen köztes botot, de ami fenekezni jó, az úsztatni durung lesz. Én azt mondom, vegyél egy olcsó feedert, meg egy olcsó úszós botot.
A Nevis, ami megvan az meg jó fenekező botnak.
Ami nekem van: [link] Olcsó, kicsire csukható, nem kell sajnálni, márkás bothoz egy spiccet kapsz ennyiért. Árához képest teljesen jó, ha kell, dolgozik szépen.
Úszós filléres ajánlatom, napi akcióba vettem: [link] Kicsire csukható, match és bolognai módszerhez is befogható.
Orsó egy Lidl-es Crivit pergető, vagy egy Nevis pergető orsó. A keretedből kb. kijönne két bot két orsó. A meglévő botoddal együtt három bottal már jól megoldhatnál mindent, a pergetésen kívül. Oda meg ne akarj teleszkópos "mindenes" botot, letöri a kezedet
, oda meg kell venni egy finom pergetőbotot, hogy ne menjen el a kedved a pecától.
SZerintem.
Beszéltem, UFF!
Köszönöm a sózásos tippet az erjesztett kukoricához, jó ötlet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 58.5 mm full fém tamper
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, oda meg kell venni egy finom pergetőbotot, hogy ne menjen el a kedved a pecától.
Steady74