Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vendingo #69713 üzenetére
Penn spifisher 10500 méretben, csak az nem nyeletős, akik messzire húznak 200-300 méterekre akár. Fin nor offshore 10500-as szintén nagyon kemény csak nem nyeletős. Ticát, Okuma-t is sokan használnak mert jó ár/érték arány, vagy banaxot a régi fajtát az is jó ár-érték.
Nekem a kedvencem a régi shimano usa baitrunner 6500-as, az megfelel a mai új us baitrunner 12000-es méretnek. Elnyűhetetlen , régi kilincses visszaforgásgátló.
Faék egyszerű orsó , de olyan precíz rajta minden nekem nagyon tetszik. A féktől az egész szerkezetig. Csak azzal nem lehet behúzni 150-200 méterekre mert kisebb a dobja mint ezeknek a nagy penneknek , vagy a nagy okumának. Arra olyan 150 méter körül megy 60-as zsinórból, ami messzire behúzóknak kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Micro Four Thirds
- Linux kezdőknek
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest