Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
koko52
üzenetére
Volt felénk egy kis nevelő tó ami full vizinövényes volt. Hoztak bele pici pontyokat és úgy nőttek benne, mint a gomba. A vizinövényzet között rengeteg rovar, vizi élőlény volt, tógazda minden nap ment egy kört a tavon motorcsónakkal, hogy kicsit megkeverje, a pontyok követték a csónakot és zabáltak. Elég jó kis üzletet csinált belőle és a lényeg az volt, hogy érdemi mennyiségű amur nem volt benne, ezért volt hínár és volt kristálytiszta víz. Annyira be volt nőve, hogy horgászni nem nagyon lehetett benne, de nem is ez volt a cél. Mellette meg volt egy másik tó, ami ugyanonnan kapta a vizet, de ott horgásztatás ment. Na ott nulla hínár, cserébe az amurok végterméke meg olyan táplálékbázist adott az algáknak, hogy egy csúnya zöld és trutyis víz volt. Eszméletlen kontraszt volt a két tó között, egymás mellett, a különbség csak a halállomány volt.
A csatornán nálatok ha mégis túl sok a vizinövény, akkor kell kaszálni és ki kell venni a vízből. Emellett ha olyan sok a természetes kaja, hogy ezért nem tudtok halat fogni és van természetes szaporulat is, akkor ott előbb-utóbb halbőség lesz. Én annyi vizet láttam tönkremenni az amur miatt, hogy én még a halastavakból is kitiltanám, nehogy véletlen kiszökjön valahová. A hínárvágás meg egy ismert dolog, tudom dolgozni kell vele, de ha valahol kell még mindig sokkal jobb, mint tarra vágni egy vizet amurral. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Steady74