Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #58483 üzenetére
Kipróbáltam az SW orsót, jó lesz ez, egy 3-as bányatavi bajszos tette próbára.
Igaz a dupla hajtókar nem jött be. Volt régen egy olyan orsóm, amin "másfél" kar volt, szóval egy kar, a másik oldalon meg gyakorlatilag csak ennek a meghosszabbítása, de semmi fogantyú, na az nagyon bejött anno, baromi jól kiegyensúlyozta az orsót.
Életemben először a sliderezést is kipróbáltam, igaz egyelőre csak partközelben, mert maggal etettem kézzel meg kis csúzlival. De így is nagyon bejött, ha rendesen meghúzza az ember, ki lehet dobni a világból, baromi jó.Stabil, mély vízben is jól áll a cucc. Úgyis van pár bányató itt Pest környékén, próbálom még csiszolni ezt a technikát, bejövős.
Nagyon nem tudtam belemélyedni, mert elhívtam havert, ő most ismerkedik a pecázással, aztán inkább arra figyeltem, hogy lásson-tanuljon, sikerült neki is egy kisebb pontyot kiszedni. Ez meg az én putyóm:
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest