Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz hermanyi #58483 üzenetére
Kipróbáltam az SW orsót, jó lesz ez, egy 3-as bányatavi bajszos tette próbára. Igaz a dupla hajtókar nem jött be. Volt régen egy olyan orsóm, amin "másfél" kar volt, szóval egy kar, a másik oldalon meg gyakorlatilag csak ennek a meghosszabbítása, de semmi fogantyú, na az nagyon bejött anno, baromi jól kiegyensúlyozta az orsót.
Életemben először a sliderezést is kipróbáltam, igaz egyelőre csak partközelben, mert maggal etettem kézzel meg kis csúzlival. De így is nagyon bejött, ha rendesen meghúzza az ember, ki lehet dobni a világból, baromi jó. Stabil, mély vízben is jól áll a cucc. Úgyis van pár bányató itt Pest környékén, próbálom még csiszolni ezt a technikát, bejövős.
Nagyon nem tudtam belemélyedni, mert elhívtam havert, ő most ismerkedik a pecázással, aztán inkább arra figyeltem, hogy lásson-tanuljon, sikerült neki is egy kisebb pontyot kiszedni. Ez meg az én putyóm:[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest