- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #58483 üzenetére
Kipróbáltam az SW orsót, jó lesz ez, egy 3-as bányatavi bajszos tette próbára.
Igaz a dupla hajtókar nem jött be. Volt régen egy olyan orsóm, amin "másfél" kar volt, szóval egy kar, a másik oldalon meg gyakorlatilag csak ennek a meghosszabbítása, de semmi fogantyú, na az nagyon bejött anno, baromi jól kiegyensúlyozta az orsót.
Életemben először a sliderezést is kipróbáltam, igaz egyelőre csak partközelben, mert maggal etettem kézzel meg kis csúzlival. De így is nagyon bejött, ha rendesen meghúzza az ember, ki lehet dobni a világból, baromi jó.Stabil, mély vízben is jól áll a cucc. Úgyis van pár bányató itt Pest környékén, próbálom még csiszolni ezt a technikát, bejövős.
Nagyon nem tudtam belemélyedni, mert elhívtam havert, ő most ismerkedik a pecázással, aztán inkább arra figyeltem, hogy lásson-tanuljon, sikerült neki is egy kisebb pontyot kiszedni. Ez meg az én putyóm:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Mobilinternet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zyxel NAS326
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest