Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52091) horcsog válasza Gabesz87 (#52086) üzenetére


horcsog
tag

A saját hóbortjaim állóvízen nem használok fonott dobóelőkét sem fonott előkét. Nagy általánosságban használt cuccom középerős/erős olyan helyeken ahol azért komolyabb halakra is számítani lehet főzsinórnak 23 vagy 20-as preston mono süllyedő zsinór. dobóelőke nincs , előkének 23-ashoz 20-as 20-ashoz 18-as ugyanebből a preston monóból . Nem egy agyonbonyolított cucc. Ehhez viszont az kell ne nagy súlyokat akarj sűrűn messzire dobálni.

De ha te kezdőként fonott dobóelőkét használsz , vagy fonott előkét nem valószínű ezen múlik majd a horgászatod eredményessége vagy eredménytelensége. Mert ez egy kis részlet . Lehet jobban jársz vele amíg kicsit kialakul a technikád mert erősebb kevesebb kosarat dobsz el vagy kevesebb hal tépi le az előkét.

Horgászol horgászol aztán majd kialakul. Mondjuk egy 23-as preston mono főzsinórral 20-as előkével megoldható szerintem nagyjából bármilyen erősségű feederbottal 30-40 méterre horgászni. Úgy jönnek a pontyok és keszeg kárász a horgászat végén egy szák halat fogtál és nem kellett közben a zsinórból levágni. Ha sok ilyen pecát csinálsz akkor viszont a fonott dobóelőkével kevesebbszer kell levágnod a monofil főzsinórból.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.