Hirdetés
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halver
csendes tag
válasz mano660 #30475 üzenetére
Szervusz Mano!
HA jól értem, akkor te (is) a Sziki tavon horgászol. (CsZ-vel egyetemben)
Én tavaly csatlakoztam a Sziki tónál működő egyesülethez, de nem bántam meg. A gyermekemnek is (most lesz 11) ide váltottam engedélyt és szerencsére szeret velem jönni pecázni...
Annyi pontosítást még írnék, hogy tokot el lehetett vinni már tavaly, (kb az év közepétől) de dupla súllyal vonták le az éves kvótából. Én vittem egy 2,5 kg-osat, de csak azért, mert nem ettem még porcos halat....A Sziki tónál a kulturált környezetet és a szigorú ellenőrzést pozitív dolognak érzem.
Korábban kb 5 évig jártam Látóképre, de iszonyú rablás folyt ott sajnos. Az ottani horgászataim során egyszer sem találkoztam ellenőrrel,pedig főleg péntek/szombat délután-este voltam kint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- 3in1 Babakocsi eladó
- Felújított Herman Miller Aeron Classic B méret prémium gurulós irodai szék
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest