Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz ígyvanferi #3300 üzenetére
Sikerült a legnehezebb ellenfelet kapni. Nehéz lesz a döntőbe jutni (szvsz ha a Győr behúzza az elődöntőt, akkor meglesz az arany is).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Neoteric
addikt
válasz ígyvanferi #3300 üzenetére
Van jó oldala is, így frissek leszünk és talán nagyobb sanszunk van, mintha pl előtte egy Vardar már leizzasztott volna. Meglátjuk.. mindenesetre szerintem reális esély van a dobogó legfelső fokára.
PSN: ne0teric_sAN
-
TaliGa
aktív tag
Jól sejtem, hogy a holnapi ETO-Érd meccset egyik tévé sem adja?
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
válasz ígyvanferi #3305 üzenetére
A holnapi kupadöntőt se látom sehol kiírva. Régebben a kezilabda.com-on asszem kézilabda a tévében címszóval az összes meccs ki volt gyűjtve, de eltűnt. Hiányzik...
"So say we all"
-
Egon
nagyúr
Elég necces volt a Veszprém továbbjutása (legalábbis a meccs eleji állás). Ennél jóval több kell majd a FF-ban.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Gratulálok az Újváros EHF-kupagyőzelméhez.
Egyben remélem, hogy a következő meccsüket elveszítik..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
legenda
húúú, de húzós meccs volt...
sikerült végül nyerni, gratula a lányoknak!
nem tudtunk sajnos kimenni ezen a hétvégén, pedig szerettünk volna, mert más azért a hangulat élőben, mint a tv előtt.
az elmúlt hétvégén eljutottunk veszprémbe, ott is félelmetes volt a hangulat, a fiúk is kiharcolták a továbbjutást, gratula nekik is!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Egon
nagyúr
Azért nyert a Győr, mert több jobb egyéni teljesítmény volt náluk (főleg egy Groot-tal voltunk jobbak), és valljuk be, a szerencsével sem álltak hadilábon. Összességében a bíráskodás is a Győrnek kedvezett, bár tévedtek a kárukra is a sporik.
Neagu félelmetesen jó játékos, és Bulatovicsnak is volt 1-2 lökete, ami igazi klasszisra vallott. Kár, hogy nem ez a meccs volt a döntő. Mindenesetre a másik meccs eredményét elnézve, holnap is fel kell kötni a gatyát keményen."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
válasz ígyvanferi #3309 üzenetére
most néztem meg az Újváros döntőjét felvételről,
eredményt direkt nem akartam megtudni előzetesen.hát nagyon jó meccs volt, igazi döntő,
jó lett volna élőben látninem tudom, hogy ezzel a gárdával meg formával hogy bírtak a bajnokságban elvérezni...
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
legenda
válasz unravel #3315 üzenetére
nem ők azok (szerencsére), de ahogy a bronzmecset nézem, még a 3. hely sem biztos számukra.
inkább szurkolok a vardarnak, ők nem olyan durván játszanak (nem csak erre a meccsre gondolok, hanem általánosságban túl brutális a bud) , szimpatikusabbak.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Egon
nagyúr
A mai meccsből is lejött, hogy mennyire rosszul gondolták...
Löke hetese pályázhat minden idők legrosszabb hetese címre... Grootot viszont sajnáltam, neki leginkább pechje volt. Kár ezért a döntőért."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Nem figyeltem, de eddig az volt, hogy a magyarok görcsöltek rá ilyenkor a hetesekre, a "nyugatiak" (főleg a norgék) a közgondolkodás szerint sokkal jobban "rendben vannak" mentálisan a mieinknél (hogy ez minek köszönhető (pszichológus stb.), az más tészta) - ehhez képest...
-
Egon
nagyúr
Szerintem túl sokat kivett a csapatból a tegnapi meccs, míg a románok az utolsó percekben már "lazíthattak". Ezzel együtt is nüansznyi dolgok döntöttek, de a hosszabbításban 2 gól előnyt nem lehet leadni ezen a szinten. Egyetlen játékosunk icipicit jobb teljesítménye elég lett volna ma a sikerhez.
Más tészta, de szerintem ha mi kapjuk a Vardart az elődönőben, meglett volna a döntő is - és nem vagyok biztos benne, hogy nem a Buducsnoszt ellen...[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Mindig az ETO!
hábm bábm
-
TaliGa
aktív tag
-
addikt
Nem volt érdemi átlövés teljesítmény, anélkül meg nehéz, hiányzott a Tomori nagyon, Amorim nem mer felugorva bombázni, balkezes átlövő, na az se nagyon van Győrben.
-
Egon
nagyúr
Azért van némi diszkrét bája annak, hogy az év kézilabdázója címre pont az a két játékos jelölt a Győrből, akik kihagyták a heteseket a döntőben... Még akkor is, ha nyilván nem egy meccs alapján illik megítélni az éves teljesítményt (akkor sem, ha a legfontosabb meccsről van szó).
Mindazonáltal szvsz Groot megérdemelné ezt a címet: egész évben nagyon jó volt.[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Legalább a 7. helyet behúztuk. Nem mintha lett volna bármekkora jelentősége, de legalább a szánk íze jobb lehet egy picit.
Remélem jövőre sikerül előre lépni - legalább egyetlen helyecskét..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
TaliGa
aktív tag
Videóbíró az FF-on: [link]
Elég furcsa ötlet, hogy a játékvezető jogköre kijelölni a kétes eseteket - ahol jól működik, pl. NFL, ott az edző kérheti ki az időkérések rovására, de idővel tisztulhat/jobb lesz talán majd...
Amúgy meg hajrá Veszprém
"So say we all"
-
Sdi
addikt
Csak meglett
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
-
Sdi
addikt
Nem sikerült
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Egon
nagyúr
Nem tudom sajnálni a Veszprémet. Zsinórban KILENC gólt kapni nem lehet ezen a szinten.
De ami még ennél is jobban bosszantott, az az elszórakozott emberelőny volt a hosszabbítás 2. félidejének elején (ott lehetett volna akkora előnyt szerezni, amit már nem nagyon tudtak volna ledolgozni).
Nyilván könnyű utólag okosnak lenni, de Terzic-cel dobatni hetest?!? Nem volt más, bárki technikásabb, aki elvállalja?!?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
TaliGa
aktív tag
-
ruti
Közösségépítő
most kezdek magamhoz térni...hát ez mi a szentszar volt ??!?!?!?!!?44!?!
45 perc gála után dráma
az, hogy én elhiszem, hogy "ez már zsebben van", és rábontok egy ünnepi sörre, az ok, mert én egy pöcs szurkoló vagyok, aki előre iszik...
de ilyen szinten nebasszamámegavilág, ez nem a női mezőny!!!!
hogy fordulhat elő ilyen világválogatott szintű játékosokkal?Sabate-ben mikor tudatosult, hogy ez a hajó elmehet? mert az ET2 utolsó időkérésénél olyan volt, mintha semleges néző lenne...
mivel -agyérgörcs közeli állapotban- kikapcsoltam a TV-t, nem láttam a lefújás utáni reakciókat, mostanra már felfogta, hogy kiszoptak?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
B0V9B
tag
A klubszékházban is nagy lehetett a balhé, le is mondott a vezérigazgató.
Azért így kikapni nagyon csúnya... és ezt évekig-évtizedekig fogják ismételni, hogy honnan jött vissza a Kielce.
Mentálisan nem vagyunk rendben! Ezzel kellene már foglalkozni utánpótlástól kezdve, nem körbe-körbe futtatni a gyerekeket. -
Scrake^;DD
aktív tag
Mit művelt a veszprém te jó isten, 9 el mentünk... amikor kikaptunk a kocsmába repültek a székek
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
mefistofeles
addikt
Nem akartam írni a meccs kapcsán de nem tudom magamban tartani. Egy ilyen meccset csak magyarok tudnak elcseszni (most tök mindegy milyen nemzetiségü játékosokról beszélünk, a csapat MAGYAR) Felsejlik előttem a magyar női kézi válogatott..... Bár ez szerintem rosszabb és "elveszíthetetlenebb" volt. Nem tudom és nem is akarom tudni mire gondoltak a játékosok az edző.... ez kész. Mikor látták, hogy szűkül a kabát akkor csak végigalibizett hosszú támadásokkal, is ki lehetett volna húzni. Ez katasztrófa és most nagyon úgy gondolom, hogy SOHA nem lesz BL győztes a Veszprém.
Ilyen fórt csapazt nem kap a világon és (bár nem néztem utána) teljesen biztos vagyok benne, hogy valamire való tétmeccsen még nem volt olyan, hogy 9 kólos előnyt basszon el egy gárda negyed óra alatt. Erre NINCS magyarázat.Ez nem egy elveszített BL döntő volt hanem egy szégyen. Tuti, hogy rajtunk röhög az egész világ. Szerintem erre rá is mehet a csapat. Nem csodálkoznék ha alap emberek elmennének vagy Sabate lemondana (ez utóbbit csodálom is, hogy nem tette még meg)
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Egon
nagyúr
Ez az idény is jól kezdődik: de Sousa-nak j eséllyel elszakadt a térdszalagja...
Nem hiszem el, hogy minden szezonra jut egy súlyos sérülés, gyakran még a szezon előtt (lásd Tóth Eszti), vagy az első meccsek egyikén (Hornyák Dóra)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
de régen is volt itt hozzászólás...
mai Vardar-Fradi:
kár azért az üreskapus kapufáért, de az 1 pontot is aláírtuk volna látatlanban
dicséretes, hogy nem engedték el 2-3-os Vardar vezetéssén a meccset,
Bíró Blanka jól szállt be élete első BL meccsén,
Szucsánszky révén lehettünk partyban a végjátékbanhétközi DVSC-Érd:
nem fogadtam volna hazai győzelemre, de majdnem megcsinálták...
az Érd indiszponált volt önmagához képest, sokat hibázott, idegesen játszott,
a Loki pedig bátran,
mindkét oldalon kiugró kapusteljesítmények voltak,
a hazai szurkolók trágár csürhe módjára bírtak TV-s meccsen k.anyázniSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
Picit behalt a topik, dehat csak most kezdodott a BL szezon.
Vardar-Fradit en is neztem, meglepo az eredmeny, grat a csajoknak. Snelder nagyon jo igazolas volt, ez mar most latszik, ahogy Misike is. Biro Blanka is jol szallt be, bar csak rovid idore volt "ziccerkapus", meglatjuk egy teljes meccsen mit tud, de en bizakodo vagyok.
-
ruti
Közösségépítő
Veszprém-Kiel nem volt egyszerű menet
a hajrában amikor egy 0-3-as sorozattal kezdett x-hez közeledni az ellenfél, kicsit beparáztam h jön a Sabate-hatás: volt egy ötlettelen 5 perc tanácstalan támadás, de szerencsére azzal a becsorgó Ilics góllal megtört az átok
Elején Putics szépen lőtte az alsókat, 4/4 körülig nem hibázott,
mondjuk ehhez kellett, h gőleg az 1. fi-ben Landin is benyelt olyanokat, amiket nem szokott
Nilssonnak nem jöttek a ziccerek, vsz ez is hiányzott a biztosabb vezetéshezSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest