Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Dobott 3 gólt, meg egy kapufát (a kipattanót Mayer bevarrta). Ahhoz képest, hogy játszott vagy 20-25 percet, ez szvsz nem rossz (vetítsd ki 60 percre).
Én sem kedvelem a csajt (lassú, borzasztóan esetlen, a lövései sokszor pontatlanok), de amikor jól játszik, azt el kell ismerni.
Balkezel átlövőből sajnos régóta nincs igazán jó (kb. Boki visszavonulása óta). Sopronyi Anettet sikeresen leépítették Debrecenben (meg előtte külföldön), Soós Viki meg a győri mellőzést nem viselte jól (de ő amúgy sem az a klasszikus átlövő-alkat). Más nem nagyon van. Illetve még Kovács Annát lehetne említeni, vele nem tudom mi van."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WonderCSabo
félisten
Szörnyű volt ez a meccs. Zizi szerintem megérdemelten lett a meccs játékosa, rajta kívül Kiss Évát emelnén mi, meg Tóth Gabi góljai nagyon kellettek a végén. Egyébként a támadásunk sokszor totál életlen volt, a védekezésünk még úgy ahogy rendben volt. Tomorinak nagyon nem ment, eléggé kedvetlenül játszott, és cserét is kért. :S Remélem most ez a nehéz győzelem felszabadítja a lányokat.
-
ígyvanferi
addikt
Szerintem ez teljesen mindegy. Játszunk az 5. helyért és pont.
Azért az elég korrekt szerintem, hogy a legelső hsz., miután legyőztük a norvégokat arról szól, hogy nem volt tétje a meccsnek a számukra, csak ezért sikerült, és különben meg fent sem voltak a pályán.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest