Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Mocsai már márciusban erről beszélt. Egy másik fórumon rakta be valaki.
Szerintem még egy stadiont is építenek nekik.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
A nők között az FTC Rail Cargo Hungaria a kvalifikációs torna elődöntőjében a holland Sercodac Dalfsennel találkozik szeptember 20-án, győzelme esetén a főtáblára jutásért a Leipzig-Minszk mérkőzés győztesével mérkőzik.
Sztem bármelyik csapatot simán illik verni a Fradinak, közelező bejutni a BL-be. Persze az előző szezon után már vigyázni kell az ilyen kijelentésekkel...
-
Egon
nagyúr
Felsőház, mi?!? Ehhh...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
Egon
nagyúr
Férfi kézi NB1: mégis marad 12 csapatos az első osztály
A jelek szerint Mocsai mester nem volt elég meggyőző... Nagyobb baj, hogy emiatt a Vác jövőre már nem NB1-es...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WonderCSabo
félisten
Az U20-as női válogatott csoportelső lett a világbajnokságon, minden meccsét megnyerte. Részletek itt.
-
Sdi
addikt
válasz WonderCSabo #2608 üzenetére
Nagy gratula nekik
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #2608 üzenetére
Reméljük a folytatás is ilyen jó lesz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
WonderCSabo
félisten
Mit szóltok ahhoz, hogy már a női NB1-ben is nagyon sok külföldit igazolnak a csapatok?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #2611 üzenetére
Van pénz, jönnek a külföldiek is, ha nem lesz, majd elmennek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
peterszky
őstag
válasz WonderCSabo #2611 üzenetére
A Fehérváron teljesen meg vagyok lepődve, még kínaiakat vagy japánokat is hoztak...
What else you gonna do on a Saturday?
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #2614 üzenetére
Egyáltalán nem tartom meglepőnek a folyamatot.
Mindenhol súlyos eredménykényszer van: ha nem hozod az elvárt helyezést, leléphetnek a szponzorok. Emiatt szinte sehol sincs elég játékideje a junioroknak ahhoz, hogy felvegyék a felnőtt bajnokság ritmusát, megfelelően fejlődjenek. A Veszprém példája is megmutatta tavaly: egy teljes juniorcsapat nem versenyképes az első osztályban.
Ehhez hozzájön még az is, hogy különböző okok miatt (pl.szerintem sok helyen elavultak az edzésmódszerek), jópár hiányposzt alakult ki, ahova egy szint felett mindenképp külföldről kell hozni játékost, mert a hazai mezőnyben nincs alternatíva (főleg beállóban, de Pálinger óta nemzetközi szinten klasszis kapusunk sincs, balkezes átkés jobban belegondolva, kb. az összes posztra elmondható, hogy max. 1-2 nemzetközi szinten is jegyzett játékosunk van - talán az irányító és a jobbkezes átlövő poszt kivételével)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
TaliGa
aktív tag
Nem tudom ki látta a felkészülési tornát, de az ETO idén nagyon megsínyli Lunde és Tervel hiányát... A két új átlövő - Sen és Müller, messze van a beilleszkedéstől, pontosabban mindent csinálnak, csak nem lőnek (fogalmam nincs mi a fenének kellett két nagyágyú, ha a szaggatottról egyáltalán nincs még felugrás se). Nyilván érik majd ez, de az biztos, hogy BL-t idén védekezéssel nem lehet nyerni, se Grubisic, sem Herr nem klasszis (jó kapusok, de ennyi). Az a spanyol? kislány irányítóban omg, szerencsére a széleken megvagyunk, és a Görbitz-Amorim-Löcke trió azért még működik, és Müllerrel együtt nem is rosszak. Ti hogy látjátok?
"So say we all"
-
WonderCSabo
félisten
Egy érdekes [hír](http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20140822-a-nevezes-elott-2-nappal-szunt-meg-a-budapesti-kezilabda-szuperklub.html) az elbukott budapesti szuperkézicsapatról.
-
Neoteric
addikt
Én nem vagyok borúlátó, FF szerintem idén is meglehet, a végkifejletet illetően meg még nem bocsátkozom jóslatokba.
Egyéni képességek megvannak, egyszerűen még nincs összeérve a csapat. Most már ugye az első 3 jut tovább a csoportkörből, szóval igazából januárban lesz talán az első komolyabb megmérettetés. Maca nekem tetszik, mert ő is inkább a Görbe féle látványkézilabdát nyomja. Müller a Vardar ellen valóban nem lőtt, de vszeg kérésre, h szolgálja ki a többieket (amúgy ő is tud szép váratlan passzokat, hát mögött is akár), mert a Larvik ellen már megszórta magát ő is. Löke a hétvégén kb annyi helyzetet hagyott ki, mint az eddigi győri pályafutása alatt összesen. A védelem még nagyon gyatra, fel kell újra építeni az "ikertornyokat", és akkor elég kell legyen Grubisics a háló előtt. Szóval idő kérdése az egész.. az meg még egyelőre van, úgyhogy én bizakodó vagyok.PSN: ne0teric_sAN
-
Gergello
addikt
Veszprém - Vojvodina rangadó:
egyik csapat piros-fehérben, másik tiszta pirosban
5-4-re megy a veszprém, nagy meccs, mégis csak a szerb bajnokról van szó.
-
WonderCSabo
félisten
-
peterszky
őstag
válasz WonderCSabo #2624 üzenetére
Felkészülési mérkőzésekből sosem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
What else you gonna do on a Saturday?
-
Gergello
addikt
Rém amatőr volt ez dunatv-s közvetítés.
- Első félidőben 30-ról számolt vissza az óra.
- Szőke riporter csaj ordibál a mikrofonba, szerintem túl távol tartja magától. Kérdésekbe próbálta belevinni a saját laikus szakmai véleményét. Németh András riportnál, amikor azt mondta, hogy a Tomori majd megrázza magát, hát a Németh András elvigyorodott - bárcsak úgy lenne.- Itt a legvégén, amikor lejárt az idő, akkor a Mészáros faultját mutatják ismétlésről az ünneplő arcok helyett.
-
WonderCSabo
félisten
Mocsai lemondott (TE rektor akar lenni).
-
Gergello
addikt
válasz WonderCSabo #2629 üzenetére
A női meccsnél az elején az időkérések alá elfelejtették alákeverni a hangot vagy annyira halk volt. Ambros Martint riportnál a fordítás + csak a fradiról kérdezgették. Miért nem az Elek Gábort hívták akkor oda ?
Férfi meccs legvége: "és a szuperkupát nyerte a Szeg .... Szeged ellen a Veszprém."
-
WonderCSabo
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
FÉRFI KÉZILABDA, SEHA-LIGA
Tatran Presov (szlovák)–Veszprém 29–32 (16–12)A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ruti
Közösségépítő
álomkezdés megvolt a csajoknál...
Vác-Móvár 21-22
mínusz egy Hornyákde jó, hogy nem értem oda a meccsre melóból...ja, és bérletet sem vettem
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
Én sajnos még az asszonnyal is képes voltam összeveszni, hogy kimenjek a meccsre - és kapok egy ilyen látványt...
Olyan szinten volt gyenge a produkció (1-2 5 perces szakaszt leszámítva), a harmatgyenge Győr2 ellen, hogy arra nincsenek szavak... Egyetlen jó teljesítményt nem tudok mondani (Hornyák sem volt valami meggyőző abban a negyedórában, ami jutott neki). A szélsők különösen gyengék voltak. Bírónak tán 2-3 jelentős védése volt, azon felül volt még féltucat lövés, aminél telibetalálták, de amúgy ami kapura ment az gól volt (behozták Baloghot is pár percre, de mivel védése nem volt, ellenben 1-2 potyát vétett, nagyon hamar visszajött Blani). Hornyák és Sterjova azért bíztatóan mozgott (de nem kiemelkedően), illetve védekezésben őket lehetett kiemelni (meg még talán Stefanovicsot, meg Nonót). Támadásban terített betli. Kihagytunk vagy 3 hetest, meg kb. ugyanennyi ziccert is (a vendégek ellenben szinte minden ilyet bedobtak).
A bírók elég gyengék voltak, de mindkét fél kárára tévedtek (mondjuk szerintem is többet sújtottak minkt mind a vendégeket). Hornyák sérülése szerencsétlen véletlen volt, nem azért következett be, mert valami brutális sallert kapott volna (más kérdés, hogy a Győr2 védekezése olyan volt, hogy legalább 1 piros lapot nyugodtan ki lehetett volna osztani, amikor Stefanovicsot tisztán orrba nyomták).Bérlettel akartak meglepni szülinapomra - még jó, hogy mást kértem helyette. Nagyon rossz szezont aposztrofálok: nemhogy Eráék várakozása nem fog bejönni (felsőház, HAHAHAHAHA... ), de a sérültek figyelembe vételével, a mutatott játék alapján még a középház sem fog összejönni - sőt. Akár kiesési gondjaink is lehetnek.
KCS is alkotott olyanokat, hogy az ember haja égnek állt. A 2. félidőben megpróbáltuk kivenni a játékból Tóth Gabit. Erre a feladatra sikerült a legalkalmatlanabb játékost megtalálni: Dakos Noémit... Miután háromból háromszor verte meg őt lábbal Tóth, inkább visszaálltunk hatos falra... Nevetséges. Sokan a bírókat okolják ezért a zakóért, de a ziccereket és heteseket nem a bírók hagyták ki, és sokszor emberelőnyben nemhogy lövésig nem jutottunk, de még a kapu felé sem nagyon néztünk...
Summa summarum: ha ezek után sikerül csak megközelíteni a klubvezetés hivatalos elvárását, az a világ 8. csodája lesz."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
TaliGa
aktív tag
Én sajnos minden "normális" csapattól messze lakom, így marad a tévé. Az Újváros-Siófokot adta a Duna, és igen jó választás volt semleges nézőként is, pörgős játék, remek iram ment végig. Bulath-ot nem szoktam kedvelni a válogatottban, de így már értem miért válogatják be. Persze pár fokkal még jobb lehetne, ha nem képzelné Görbitznek magát , a laza passzok nem az ő asztala maradjunk annyiban...
"So say we all"
-
ruti
Közösségépítő
siralmasan hangzik
egy 8. helynek örüljünk, ha összejön
jövő 7vége FKC itthon, megint nem lesz keresnivalónk...erősen gondolkodok, kimenjek-e idegeskedniSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
Én megfogadtam, hogy idén már nem megyek meccsre.
Jövőre is csak akkor, ha ősszel olyan eredményeket érünk el, ami alapján arra lehet következtetni, hogy nem leszünk pofozógépek, és legalább a 6.-7. helyért versenyben leszünk.
Ha pedig még a középház is elérhetetlen lesz, ellenben az alsóház megnyerése stabilnak tűnik, akkor esetleg kimegyek a rájátszásra: legalább akkor lehet egy nyerő szériánk..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
kimentem. Vác-FKC.
megnéztem a japó csodákat.
-
de kezdjük a bemutatáskor:
felálltunk, a Fehérvárral szemben mintha egy ifi lettünk volna két túlkorossal
(nem volt ugye Drávai meg Hornyák)meccsben:
szélsőjáték harmat, beállóban gyengék voltunk. átlővő majdnem szokásos, azaz gyenge kettes.
Shteriova-ra félve azt mondom, az első jó igazolásunk évek óta
(aki nem tudja: a Vardar-ból jött)a bírók:
csúnyán kiszúrtak velünk, mert kétszer hoztak kettős emberelőnyös helyzetbe, ezzel teljesen összezavarva minket...
egyiket a 2. félidő legelején, tehát szünetről jöttünk ki hatan négy ellen.
mondanom sem kell, egyik dupla előnyt sem tudtuk kihasználni, ezen el is úszott a meccs.
kevés lőtt gól, többet nem is kell mondani. 19-24 lett oda.a japók:
az irányító jól mozog, lövőereje nincs, de gyors, meg próbálja mozgatni a csapatot, mindig amit Bakó mond/mutat neki
a másikat nem vettem észre, lehet pályán se voltegyéb:
csudijó szurkolói füzetünk végre elkészült, még jó hogy, nyomdára nem kell költeni. apropó:
amúgy ha találkozunk meg fogom kérdezni L. Imit, milyen hosszú távon gondolkodik az IPG, mert ha tényleg van türelmük kivárni a '94-97 (!) születésű felnőttcsapat beérését, még bármi is lehet...tízéves terv szinten...a 19 fős felnőtt keretből 10 játékos 94 vagy utáni születésű!!!
ja, új megfogalmazott célunk van: "a megerősödött középmezőny első felében végezni"
nekem is van új célom: drukkolni az alsóház elkerüléséért. mindig kell valami, amiért kimegy az emberEgon: ha már Májki hallgat és schweizi is negatív, akkor tényleg nagy a baj...
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
Az a helyzet, hogy évek óta nem voltam ennyire közömbös a kézilabda iránt, mint az első meccs óta. Anno szinte minden meccset vártam, izgulva, hogy mi lesz, ha volt online közvetítés, azt nézegettem, vérhólyagot nyomva az F5 gombra.
Most annyira le vagyok maradva, hogy a debreceni sikerünket kb. múlt hét csütörtökön tudtam meg: teljesen abban a hiszemben voltam, hogy egy héttel későbbi vasárnap játszunk. A Fehérvár elleni meccs is csak hétfőn jutott eszembe.
A helyzetet árnyalja, hogy lakásfelújítás utáni visszaköltözésben vagyunk (még van pár apróság, amit meg kell csinálni, plusz a visszapakolás), a cégnél is sok a meló, és suliba is járok - de ezzel együtt is érzem, hogy durván közömbös lettem.
Az Ipress a hírek szerint már tavaly is majdnem kiszállt, mivel a 7. hely is eléggé megfeküdte a gyomrukat: állítólag csak az ifi aranyérme miatt maradtak. Ha ez igaz, az nem sok jót sejtet a folytatásra - nem mindha jól tudtunk volna gazdálkodni a plusz forrással (lásd pl. Siófok: nem gondolom, hogy nekik több zséjük lenne, aztán mégiscsak sokkal jobbakat igazoltak, jobban is megy nekik).
Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ne az alsóházban várjuk a rájátszást. Ahhoz 4 csapatot is meg kellene előzni (legalább), de szerintem 2-3 csapatot leszámítva, mindenki előttünk fog végezni (az MTK és a Szeged elvileg verhető, talán a Debrecent is megelőzhetjük, de pl. a Békéscsaba leverte a Fehérvárt, akitől mi kikaptunk, és ugyebár a Győr2 is kifogott rajtunk...).
Jó ez az új cél: most jönnek rá Eráék, hogy a középmezőny megerősödött?!?!? Kb. nyár eleje óta ezt pofázza minden értelmesebb szurkoló... Tartok tőle, hogy amíg ez a vezetés marad (pontosabban amíg nem jön egy jobb vezetés), addig max. a középház alja lehet a realitás."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
-
Egon
nagyúr
Na igen, ez nekem is eszembe jutott, de fentebb nem tértem ki rá.
Érdemes összehasonlítani a nézőszámokat, az egyes első osztályú klubok tekintetében. Nem gondoltam volna, hogy pl. az érdiek, a gagyi tornacsarnokukból kiszabadulva, rendszerint bőven 1000 fő feletti nézőt vonzanak majd a meccseikre. De ott a Szeged is, ahol szintén bődületes nézőszámok vannak (persze minden csoda 3 napig tart: egy frissen feljutott csapatra nyilván sokan kíváncsiak; így volt ez anno a Váci Izzó esetében is, a 80-as évek végén). Debrecenben, Békéscsabán rendre sokan vannak. Siófokon is lesz új csarnok, ha jól tudom: ha így fogják nyomni, ott se lesznek kevesen. Az MTK-t meg a Győr2-t leszámítva, kit fogunk megelőzni ezen a listán?!? Persze Vác kisváros, ez ellen nem lehet sokat tenni, de akkor is: voltunk a nemzet sportvárosa is, nem is olyan régen.
Így múlik el a világ dicsősége. Anno a Vasasnak, Szparinak világverő csapata volt - ma már az NB1-ben sincsenek (ha még léteznek egyáltalán). De van egy féltucat, NB1-et megjárt (és helyenként nem is rosszul teljesítő) csapat, ami szintén ilyen sorsra jutott, a teljesség igénye nélkül: Esztergom, Hódmezővásárhely, Kiskunhalas, Nyíradony, Eger, Újbuda stb. Remélem azért idáig nem fajul a helyzet, de tény, hogy leszálló ágban vagyunk."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
leslieke
Jómunkásember
-
WonderCSabo
félisten
A Fradi elverte a holland ellenfelét, így holnap játszhat a BL főtábláért. Nagyon gyenge volt az ellenfél, sajnos időnként mi is lesüllyedtünk a szintjükre, de még így is bőven belefért a 8 gólos győzelemhez.
-
WonderCSabo
félisten
Közben Triscsuk Krisztinát azonnali szerződésbontással kirúgta az Érd, nem tudni miért. :S
-
C4mp3r
addikt
12-15 megy a Gyor, sok az eladott labda
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
éppen most csalták el a fradi BL meccsét....
-
ruti
Közösségépítő
botrányos végjáték Lipcsében
2 óriási hiba miatt tart még a meccs...
2 gólos fórban, utolsó percben a kapusunk szó szerint odadobta a labdát egy védése után az ellenfélnek, gólt kaptunk...
kezdésből Tomori rárohant a kapura, ész nélkül, eldobta, míg 25 mp volt hátra...mellé
az ellentámadást kivédekeztük időn túlira, de a bírókat addig győzködték, míg visszatekert 2 mp-et.
a figurát ellőtték, duda, de bement...most állunk ki a hetesekre
VICC
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest