Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Planétta az nem mer lőni, felugorna 10m-ről és bum, azzal az alkattal olyan gólokat kéne lőnie, erre mint egy nyuszika, úgy játszik.
-
WonderCSabo
félisten
Meglepetés (legalábbis számomra): Ortega távozik Veszprémből.
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #3153 üzenetére
Pedzegették korábban is: sokak szerint túl magas volt számára ez a szint (no meg 1-2 honfitársát is túlzott előnyben részesítette...).
A kérdés inkább az, hogy ki lesz helyette: BL-győzelemre hajtó csapatnak megfelelő edzőt találni,szezon közepén, az nem kis kihívás...Mondjuk én egy kicsit még mindig a Fradi-Vác bajnokinál vagyok leragadva: több véleményt olvastam, ami szerint szépen elfújták a meccset a Fradi javára. Félreértés ne essék: a Fradi jobb csapat, és valószínűnek tartom, hogy korrekt bíráskodás mellett is ők nyertek volna (csak nem 6, hanem mondjuk 2 góllal). Éppen ezért nem értem, mi szükség van erre.
A nemzetközi porondon meg jön az arcra esés, amikor pl. nem eszik meg Zizi belemenés-eljátszását, lefújják a lépéshibáit, stb. (természetesen nem az adott játékosra (vagy csapatra) akarom kihegyezni, csak példaképp említettem)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
peterszky
őstag
Nem éreztem azt, hogy elfújták volna a meccset, az viszont tény, hogy a végén a kiállítási arányt elkezdték kompenzálni a sporik. A második félidőben simán leléptük a Vácot, de gyorsan "jóllaktak" a lányok, így nem erőltették a végjátékot. Hornyák Dodó nagyon jól játszott.
What else you gonna do on a Saturday?
-
Egon
nagyúr
válasz peterszky #3156 üzenetére
LOL, ha egy végletekig elfogult fradista véleményére leszek kíváncsi, szólok...
Elég elolvasni az nso tudósítását, pusztán az eredmény alakulásáról ahhoz, hogy a fenti megállapítást megtegyem (a korábbi megnyilvánulásaid nem is kell hozzá elolvasni, pedig azok között is vannak súlyosak)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
Ffi BL:
Ez a veszprém mecs nagyon kemény volt, nem lehetett volna csodálkozni, ha pontot sem szerzünk,
nagyot küzdött az ellenfél, pedig szórták őket a bírók keményen,
Ilics piros lapját jócskán kompenzálták, messze nem fújtak hazai pályát.
Lényeg, hogy a legjobbkor vezettünk, és nem buktunk el véghajrát.A Kiel-Flens sem volt egyértelmű, a Flens érdemelt volna legalább 1 pontot, de a Kiel kapusteljesítményére nem volt ellenszer. A végén meg feladták, pedig a Keil messze nem volt acélos.
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
pang a topic?
ffi BL, Kiel-Celje?
52. percben ment a Celje idegenben 3-mal !
Időkérés...Dahmke dob balszélről 3-at, abból egyik a szezon gólja (!), nézzétek vissza majd
Landin fog 3 ziccert,
és egy szerény 7-1 es utolsó 8 perccel helyreáll a világ rendje
-
szar így veszíteni
-
szerk.: ja, és a Kiel kiállítás nélkül hozta le mindezt, nem gurult el a gyógyszer, amikor hazai pályán a papíron gyengébbtől vesztésre álltak[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Traxx
őstag
Én néztem, Landin visszahozatala jó döntés volt. A szlovénoknál meg Razgoron ment el a véghajrá, nagyon sokat hibázott. Bár igazából az egész csapat elfáradt, és nem tudtak mit kezdeni a német hatosfallal.
Sz*r lehet így veszteni, annyi biztos...ha Zvizej azt a ziccert beveri +3-nál, akkor más lélektani helyzetből vághattak volna neki az utolsó 5 percnek.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
ruti
Közösségépítő
Annál a ziccernél 10 kapusból 9 felemeli a lábát, milyen reflexe van ennek az embernek, hogy csak 5 cm-t mozdított rajta
-
WonderCS: nekem új a szitu, hogy TV-n tudom nézni a BL-t, nincs Digi monopólium[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Eddig szép ez a hétvége, kézilabda szempontból legalábbis...
A Szeged csak behúzta, pedig sok olyan pillanat volt a meccsen, hogy 10 fillért nem tettem volna a győzelmükre... Valaki írta az nso fórumán, hogy most háromszoros revansot veszünk Trianonért a nyugatrománokon - ebből egy (pontosabban kettő: nehezen tudom elképzelni, hogy a Fradi ne nyerjen holnap... Viszont a Veszprém győzelmére nem mernék fogadni...) behúzva...
Nem mellékesen a Vác pedig a Fehérvárt verte 5 góllal idegenben a női NB1-ben."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Csalódtam a Fradiban, a Veszprém pedig a végén rontotta el a meccset, így nem vettünk revansot a nyugatrománokon...
Öröm az ürömben, hogy a nők után a váci férfi kézisek is nyertek, és remekül állnak a bajnokságban (pláne újonc létükre)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
legenda
A Provident Kupa első meccse: Pipa!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ruti
Közösségépítő
a B válogatott is nagyot küzdött
-
legenda
szép végeredmény a döntőn!
Egon; ja, az teljesen kimaradt most.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz WonderCSabo #3173 üzenetére
olimpiai szereplők az argentínok, annyira azért nem gyengék.
-
legenda
válasz WonderCSabo #3175 üzenetére
akad még ott azért más csapat is, csak ők nem jó helyen bankolnak.
-
legenda
a vége szoros lett, de csak győztek a győri lányok!
-
unravel
őstag
Az a passz..
¯\_(ツ)_/¯
-
ruti
Közösségépítő
Ez a Kris. - Szeged meccs nem volt gyenge
A bírók nem mondhatni, hogy megfújták a hazait, nem adtak még hetest sem nekik,
és a végén sem akarták elvenni a Szegedtől, ami jár.Kallman-nak volt meccslabdája az 56. percben, de ziccert rontott, ezért lett izgis a vége.
Az 50. percben kettős hátrányba kerültünk, de átvészeltük, lőtt góllal, kiállítást kiharcolva.Bombac 13 gól! Durva.
-
Egon
nagyúr
Ezt nem hiszem el...
Remélem nem szakadt el Bíró bokaszalagja, és törés sincs."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz ígyvanferi #3182 üzenetére
Közömbös arccal? Érdekes, hogy mennyire másképp látják ugyanazt az eseményt az emberek. A handball.hu fórumán olvasható hozzászólások szerint egyenesen kétségbeesett arccal üldögélt...
Egyébiránt hálistennek nem komoly a sérülés: valszeg csak részleges szakadást (vagy csak húzódást) szenvedett (remélem ma nem erőltetik a játékát, nehogy rásérüljön).[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ígyvanferi
addikt
Persze, hogy kétségbe volt esve, 21 évesen ő kezdhetett a válogatottban a vb első meccsén, erre lesérül az első félidőben. De nem a fájdalom ült ki az arcára, ami egy szalagszakadással vagy töréssel (lol?) jár.
Hál'istennek tényleg nem komoly, mert ma védhet a szerbek ellen. Hajrá lányok! -
Egon
nagyúr
válasz ígyvanferi #3184 üzenetére
Tévedés, Kiss Éva védett az első félidőben, a második félidőre állt be Blanka...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz ígyvanferi #3186 üzenetére
Bírom az okoskodást, főleg úgy, hogy erős a gyanú hogy nem is láttad a meccset, ha nem tűnt fel, hogy egy félidőt nem is ő véd... Részemről a témát lezártam (a kutya se szólt hozzád).
Kár a Veszprém vereségéért. A hátralevő fordulókat elnézve, szinte biztos hogy ugrott a csoportelsőség...
A legbosszantóbb az, hogy igazából nem is a mai vereség, hanem a lengyelek elleni pontvesztés fájhat nagyon: ha ott nyertek volna Nagy Laciék, egy Flensburg elleni (idegenbeli, tehát necces) sikerrel meg is lehetett volna a csoport első helye - most ehhez az kell, (túl azon, hogy meg kell verni a németeket), hogy a PSG pontot veszítsen a hátralevő meccsein..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ígyvanferi
addikt
Na, ezt a meccset most tényleg megnéztem. És ezúttal külön figyeltem, Blanka a második félidőben állt be a kapuba. Szerencsére senkinek sem tört ketté a lába, miután megbotlott.
Jól van, ezt is behúzták a lányok, szép volt. Blanka jól védett, szerencsére tényleg nem volt komoly a tegnapi.
Én azt hittem ez a szerb válogatott keményebb dió lesz. Na majd Montenegró, meg a dánok. Aztán lehet ők sem. De jó is lenne.
B csoportból kapunk majd ellenfelet, ugye? Hollandok egyelőre elég lehengerlően játszanak. -
ígyvanferi
addikt
Tudtok valami streamet az esti meccshez?
-
ruti
Közösségépítő
válasz ígyvanferi #3189 üzenetére
ha nem látod azóta, csak örülhetsz.
ritka nagy alázatban van részünk[ Szerkesztve ]
-
TaliGa
aktív tag
Siralmas vót. Bár nagyjából az jött ki, amire számítani lehetett - Görbe messze van még a régi formájától, Planéta használhatatlan, N. A. meg egyszerűen a krízishelyzetet nem képes kezelni (van egy forgatókönyve, aztán ha az nem működik...). Simán benne van a női kéziben egy ilyen betli, Tomori, Szucsi, Zácsik, Erdősi kifogott egy rossz napot, na bumm, de a védelemben akkora lyukak voltak, hogy fájt, ez meg nem a formán múlik. Innen csak felfelé lehet menni
"So say we all"
-
unravel
őstag
Második félidőben HAT gól. Nagyon kemény.
¯\_(ツ)_/¯
-
ruti
Közösségépítő
-
ígyvanferi
addikt
-
ruti
Közösségépítő
válasz ígyvanferi #3196 üzenetére
én a szerb meccs előtti kommunikációval sem értettem egyet,
meggyengültek, kulcsemberek hiányoznak, stb...persze...aztán amikor az első félidő végére felálltak, és az 50. percig végig lőtávolban voltak, t.képpen nyitott volt az ügy,
egy ritka jó hajránk döntötte el, ami valljuk be nem szokványos, sőt ritkán látható jelenségnek mondanáma "déliek" mentalitását eleve nem lehet modellezni, mindenre képes szívük van, minden sportágban, férfiben, nőben.
-
ígyvanferi
addikt
Azt felejtsük is el, főleg a mai után. De jó is volt ezt nézni. Persze mindig jó nézni a lányokat, de ilyenkor nyilván különösen.
A stúdióban ülők helyében azért hanyagolnám a lehetséges kimenetelek latolgatását, mert 3-4 fölött azért elsiklottak. Még akkor is, ha tényleg előrebocsátunk a csapatnak egy győzelmet a japánok ellen (így lesz, de azért na...). Kína miért ne verhetné meg Angolát? Akkor ők lesznek a 4. helyen továbbjutók. Illetve második helyen továbbjutva kaphatjuk akár a hollandokat is ellenfélnek. Csak annyi kell, hogy a lengyelek megverjék őket pénteken (azzal nem számoltam, hogy a svédek kikapnak Kubától vagy x-elnek velük, az azért tényleg esélytelen).
Wikin azt találtam a csoportbeli helyezés eldöntésének kapcsán, hogy: Rules for classification: 1) Points; 2) Head-to-head points; 3) Head-to-head goal difference; 4) Head-to-head goals scored; 5) Goal difference.
Mi a különbség a 2-es, 3-as, 4-es pontok között? Már hogy mi mit jelent, azt persze értem, de pontegyenlőség esetén, ha a két csapat döntetlent játszott, akkor ez a három kitétel szükségszerűen egyezik, nem? Vagy mit nem veszek észre? Pontok döntenek, aztán az egymás elleni eredmény, aztán a gólkülönbség. De a középső miért van háromfelé bontva? -
WonderCSabo
félisten
Nagyon merges voltam tegnap a lanyokra, de most megbocsatottam.
-
Neoteric
addikt
válasz ígyvanferi #3198 üzenetére
2) egymás elleni eredmény
3) egymás elleni góldifi
4) egymás elleni lőtt gólok számaKörbeveréseknél van gondolom szerepe.
PSN: ne0teric_sAN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vallás
- Automata kávégépek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest