Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Direktben semmi.
A közvetítésnél Kovács István a "divatfradista" igazi mintapéldánya, én gyűlölöm. A Sportklub riportereinek egy része anno a Várszegi-éra alatt kezdett a FradiTV-nél.
Egyébként Léderer is egy nagy rakás trágya, magyar-magyar meccset nem tud elfogulatlanul közvetíteni, általában mindig a gyengébb mellé áll oda és drukkol, nyilván ennél a párosításnál jelenleg a Fradi a gyengébb.
What else you gonna do on a Saturday?
-
WonderCSabo
félisten
Mindenképpen örülök, hogy a királyi TV-hez került, mert így valszeg a kép is jobb lesz, és még több ember láthatja. Hálistennek nem a digi kapta meg a jogokat mint azt rebesgették.
-
Neoteric
addikt
Szegednek nagy grat, szépen játszottak!
PSN: ne0teric_sAN
-
Traxx
őstag
A Szegednek kijár a nagy gratuláció...a döntő német házigazdáját verni idegenben úgy, hogy szinte végig vezetnek, az hatalmas dolog. Bevallom, előzetesen 6-7 gólos vereséget tartottam reálisnak, de nagyon örülök, hogy rám cáfoltak a srácok. Ez hatalmas győzelem volt, a döntő már ajándák, de ha ott vannak, akkor már nyerjék meg...képesek lehetnek rá
És utólag okos döntés volt, hogy a meglévő sör mellé mégis hoztam egy Orvalt, holnapra az pont jó lesz
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
WonderCSabo
félisten
Végigizgultam a Pick meccset, le a kalappal a srácok előtt! Óriási dolog Berlinben verni a házigazda német csapatot. Eléggé meglepett, de korrekt játékvezetést is kapott a csapat. Mikler Roli fantasztikusan védett, több embernek is voltak nagyon jó megoldásai. A végére azért elfáradtunk de szerencsére végig megmaradt legalább 1 gól közte, fantasztikus!
-
Neoteric
addikt
Hát ezt a szegedi srácok megint kicentizték de hatalmas grat!
-
Traxx
őstag
válasz Neoteric #2506 üzenetére
Most miért, sima edzőmeccs volt
Nagyot játszottak, a 2 legerősebb csapatot 2 nap alatt legyőzni nagy teljesítmény. Roli a FF legjobb kapusa, Romero a legjobb játékos, bár nálam Feci nyert volna, mert ő mindkét meccsen kulcsember volt. Ikert pedig a Szeged lekapcsolta. A csapat pedig az üresjáratait is jól le tudta kezelni, igazából kevés sansza volt a Montpellier-nek. Ami volt is, az a Szeged butaságai miatt volt (rossz cserék, elszórt labdák). De maga a meccs mindkét napon stabilan kézben volt, megérdemelten nyerték meg a kupát (ami magánvélemény, hogy ritka ocsmány, de nem ez a fontos, hanem a győzelem)
Szóval jó ünneplést a szegedieknek! (és kevés macskajajt másnapra )
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
fatal`
titán
Hatalmas gratula a Pick Szegednek!
-
ruti
Közösségépítő
legmerészebb álmomban sem gondoltam, h behúzzák,
sőt h túljutnak a Berlinen
-
minden elismerés, és gratuláció
-
Ilyés nagy volt, a kettős hátrányból az az átlövésgól, a legkritikusabb 50. perc környékén
-
a bírókra semmi panasz nem lehetett egyik napon sem, végre nem ők akarták eldönteni...
-
ehfTV-n a kommentátor barátunk eleinte nem nekünk szurkolt, de a végére megbarátkozott az igazsággal, és elismerte a megérdemelt győzelmetSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
leslieke
Jómunkásember
Szép volt Szeged!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Sdi
addikt
Nagy gratula a Szegednek , sajnos nem láttam
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
Majd holnap, köszi.
-
leslieke
Jómunkásember
A következő két idényben a közmédia közvetíti a kézilabda NB I-es, Magyar Kupa- és hazai válogatott-mérkőzéseket.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
WonderCSabo
félisten
-
Neoteric
addikt
válasz WonderCSabo #2516 üzenetére
Beleolvastam a hírhez tartozó hozzászólásokba, de bár ne tettem volna..
-
WonderCSabo
félisten
Az NSO-n nagyrészt idióták kommentelnek, mindenesetre nagyon furcsának tartom, hogy bármilyen játékos (legyen az Görbicz vagy akárki) pihenőt kap az összetartásról. Amit szintén nem értek, hogy Tóth Gabit miért hozza be, amikor vannak nála bár idősebb, de jelenleg hasznosabb irányítók.
Egyébként a keret szerintem kb. OK. -
WonderCSabo
félisten
Örülök, hogy Balogh Zsolt bekerült, kiérdemelte! Putics viszont minek?...
-
TaliGa
aktív tag
válasz WonderCSabo #2519 üzenetére
Nyilván előfordulhat olyan helyzet, hogy Görbicznek valóban pihenésre/regenerációra van most szüksége, de nem szerencsés ezt ilyen formában előadni - hanem mondjuk kisebb sérülésre hivatkozva is le lehet kommunikálni. Ennek így, tényleg rossz üzenete van...
A kerettel nekem sincs bajom, bár Szepesit nagyon várom, hogy felépüljön, Anikót meg inkább irányítóba tenném majd. Lehet meg leszek kövezve, de Herr-re sztem még szükségünk lenne, Kiss nagyon rapszodikus, a másik kettőt pedig még nem is láttam védeni nemzetközi meccsen.
ps. nso fórumban pedig tényleg él néhány véglény.[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
leslieke
Jómunkásember
-
Neoteric
addikt
válasz WonderCSabo #2523 üzenetére
Én csak ezt a spanyol leányzó szerződését nem értem. Ha Görbe mögé szánják (márpedig irányító, szal hova máshova), akkor Misit leküldik balszélre, ahova viszont visszajön Szepi + ott van még Korsós is. Persze ha jön sérülés, akkor jó ha van elég ember, de alapesetben elég sokan fognak padozni.
-
Egon
nagyúr
Új játékosok érkeznek Vácra is
Még egy szélsővel tárgyalunk állítólag.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #2526 üzenetére
A hat elmenőből, kettő összesen nem játszott 60 percet az egész szezonban (kis túlzással). Egyébiránt két játékos elment már szezon közben is: ez összesen nyolc ember, ami lehet hogy rekord (igaz: Drávait is szezon közben igazoltuk, úgyhogy nem cak elmenők voltak).
Ha Stefanoviccsal nem hosszabbítanak, akkor ez már kilenc elmenő, és állítólag még necces Ertl szerződtetése is... Viszont tervben van még egy jobbszélső leigazolása. Ellenben Tápai a hírek szerint nem tér vissza hozzánk.Szerk: Kamper a Dunaferrbe megy; a hírek szerint Szádvári az MTK-ba tart, és Ivanics Dórival kapcsolatban is ezt hallani. A délszlávok szerintem nem Magyarországon folytatják, Kaiserről nem tudok semmit.
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #2528 üzenetére
Gondolom a nem túl jó szezonja után, nem kapkodtak érte különösebben...
Amúgy az MTK a hírek szerint azért erősödik, ergo nem biztos hogy pofozógépek lesznek (ha maradnak első osztályúak: a hírek szerint a BSE ki fog esni, mert a Szeged - szintén az első osztályból is igaazolva - vállalja a feljutást; viszont a másik csoportból elvileg nem lesz feljutó - de ez még változhat...).ruti: KCS marad.
-
WonderCSabo
félisten
Két igazolási hír a női csapatokról:
Francia válogatott átlövő érkezik Érdre - szerintem teljesen feleslegesen...
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #2531 üzenetére
Klivinyi biztos örül, meg Triscsuk is...
Komolyra fordítva a szót: azért adott esetben segíthet nekik (láttam a Vác ellen: képzetlen a csaj, de nagyon jó testi adottságai vannak).
Viszont egyre inkább kezdem azt hinni, hogy Vácon a vezetés a legnagyobb sírásója a csapat jó szereplésének... Amiket pletykálnak a csapat háza tájáról, az több mint elszomorító... A keret kialakításának folyamata során, úgy tűnik újra sikerül elkövetni a tavalyi hibákat, ami jó eséllyel megint a felsőházi szereplésbe fog kerülni (a jelenlegi kerettel max. a 6. hely ami reálisan megszerezhető). Egy Siófok le tud igazolni egy Piedade-t meg egy Wörz-t, mi meg a 10. helyezett Veszprémből igazolunk, no meg két kispados játékos jött eddig...[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
A Piedade és Wörz szerződését be sem linkeltem, de meglepő. Mindenesetre nem hiszem, hogy már olyan sokat érnének, ha a Siófok is képes volt őket leszerződtetni. Valszeg sehova se kellettek már, öregek, a brazilnak ráadásul agyvérzése is volt.
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
most az (lesz) a mondás házunk táján, hogy az (egyébként kiváló) utánpótlásunkra építünk...
meg is lesz röftön a magyarázat az ismételt 6-8 helyre,
integrálni az újakat, nekjik kiismerni a nagyon nehzé edzőt,
pluszban a fialalokat felhozni...éppen elég indok az ismételt (le)szreplésre
ne legyen igazam!!
-
hozzáteszem, bőven alsóházas volt a Vác, amikor elkezdtem meccsre járni, csak közben volt néhány jó év, és mindenki telhetetlen...
-
akkor másnak örültünk, egy-egy szép gól, szoros eredmény egy középcsapattal, Auguszta megint gólkirály, stb...most meg azon idegeskedünk, hogy szívtelenül játszunk, a hullámvölgyek félidőnyi hosszúak, és az igazolások nem jönnek be...
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Neoteric
addikt
válasz WonderCSabo #2533 üzenetére
Wörznél valszeg nagyban közrejátszott az, hogy Susann Müller meg jön az ETO-ba.
Ha rendesen összerakják a csapatot, akkor a Siófok nem lesz gyenge.PSN: ne0teric_sAN
-
Egon
nagyúr
Az szvsz egy rendkívül cinikus kiszólás volt az Erától...
Összesen 3 utánpótlás-korú játékos igazolt el az elmúlt szezonban (az egyik szezon közben), és ha így folytatják, Ertl Rebi is el fog menni. Összesen 8 (!) fő ment el eddig idén, és ha nem hosszabbítanak Stefanoviccsal és Rebivel, plusz ha még ideszámítom Tápait is (aki mostanság kelett volna hogy visszatérjen), az 11 (!!!) fő távozó... Szerintem kb. magyar rekord.
A fiatal játékossok pont a játékidő hiánya miatt mennek el, és ebben a szezonban kb. nulla játékost sikerült beépíteni (talán Virág Noémit lehet említeni, de ő sem stabil kezdő, és elég rossz szezonja volt - no meg az agyonsztárolt Koni "babával" próbálkoznak, egyelőre nem sok sikerrel...). Nehezen tudom elképzelni, hogy a következő szezonban pont elkezdenénk beépíteni a fiatalokat: ha ez lenne a cél, nem igazolták volna le egy rakat pénzért Tóth Esztert és Pelczédert, akik nem (szignifikánsan) jobbak az Ivanics-Szondi duótól...
Meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
2014. május 29. 18:00 SportKlub
Magyarország–Románia
Férfi válogatott felkészülési mérkőzés -
Integra
titán
hol adják a kiel-veszprém meccset és hánykor?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
kezd fogyni az idegrendszerem..
most komolyan, lefizették a bírókat? amikor visszanézik ezt, akkor nem ég a pofájukról le a bőr???
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Üssük agyon a tetves nímötöket, legalább 1-2 góllal
-
Neoteric
addikt
Na akkor ez vszeg eldőlt..
-
Integra
titán
sulic te..... ez mekkora ostoba húzás volt
-
Integra
titán
rohadt egyszerű a képlet, támad a veszprém és mikor ellövik, mindegy, hogy bemegy vagy sem, a kiel támadók máris megindulnak kifelé kontrára. mindig. miért nem lehet rájuk figyelni?
-
WonderCSabo
félisten
Ezt rossz volt nézni, szenvedés.
-
TaliGa
aktív tag
válasz WonderCSabo #2549 üzenetére
A 2. félidő csalódás volt, de tegyük hozzá, hogy néggyel hozzuk az első félidőt, ha nem ennyire átlátszó bírói hátszelet kap a Kiel... és úgy mindjárt más.
"So say we all"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest