Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
Nem akartam írni a meccs kapcsán de nem tudom magamban tartani. Egy ilyen meccset csak magyarok tudnak elcseszni (most tök mindegy milyen nemzetiségü játékosokról beszélünk, a csapat MAGYAR) Felsejlik előttem a magyar női kézi válogatott..... Bár ez szerintem rosszabb és "elveszíthetetlenebb" volt. Nem tudom és nem is akarom tudni mire gondoltak a játékosok az edző.... ez kész. Mikor látták, hogy szűkül a kabát akkor csak végigalibizett hosszú támadásokkal, is ki lehetett volna húzni. Ez katasztrófa és most nagyon úgy gondolom, hogy SOHA nem lesz BL győztes a Veszprém.
Ilyen fórt csapazt nem kap a világon és (bár nem néztem utána) teljesen biztos vagyok benne, hogy valamire való tétmeccsen még nem volt olyan, hogy 9 kólos előnyt basszon el egy gárda negyed óra alatt. Erre NINCS magyarázat.Ez nem egy elveszített BL döntő volt hanem egy szégyen. Tuti, hogy rajtunk röhög az egész világ. Szerintem erre rá is mehet a csapat. Nem csodálkoznék ha alap emberek elmennének vagy Sabate lemondana (ez utóbbit csodálom is, hogy nem tette még meg)
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest