Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
Mire cserélt és mit? eddig arról volt szó, hogy m4-re megy a kézi, meg a foci BL első választói joga,
és a Sport TV-n csak a foci BL második választott meccse marad. Ehhez képest a Sport TV nézettséget fog kapni a kézi miatt.Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
Traxx
őstag
Én az elmúlt ~10 évben csak azért néztem magyar bajnoki focimeccset, mert a kollégám kint volt A spanyol bajnokság azért jóval másabb kávéház, nincs "bohócliga" érzete az embernek. És nem 400 ember van kint egy meccsen.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
addikt
Hát most nem az lesz, mert kézit hamarabb nézek, mint a falábú magyar focit, és ezzel sokan vannak így, azt meg kizártnak tartom, hogy egy Barca vagy Real meccset nem néztek volna többen mint a falábúakat, nekem ezt ne mesélje be senki, mert ha ez mégis így lenne, akkor azt kell mondjam van baj az emberek fejében.
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Jah, ráadásul mindössze 1 gólon múlott...
Tévé tudtommal nem adja, én a neten szoktam nézni, ha nézem (igaz, elég gagyi a közvetítés, különösen a hang).
Papírforma szerint a spanyolokkal és a norgékkal fogunk játszani a középdöntőben. Mivel nem viszünk pontot magunkkal (a másik továbbjutótól kikaptunk), mind a két meccsen nyerni kellene ahhoz, hogy az elődöntőben folytassuk. Minden más esetben az 5.-8. között játszunk tovább."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
br.rak
őstag
válasz WonderCSabo #3111 üzenetére
Köszi.
-
br.rak
őstag
válasz WonderCSabo #3113 üzenetére
Egész jó, csak a spanyol speaker zavar be a képbe
-
br.rak
őstag
válasz WonderCSabo #3115 üzenetére
Szerintem is rendben volt a közvetítést, de mivel nem értek spanyolul, így zavart, másrészt kissé sistergett a hang. Viszont tény, hogy 720p-ben egészen jól fested. Igaz csak az első félidőt láttam.
Viszont a köv. mérkőzést is nyerni kell, h elődöntő legyen belőle. -
Egon
nagyúr
Elég az iksz is az elődöntőhöz... Ahogy írták: ez egyszer már bejött ezen az EB-n...
Amúgy a spanyolok eléggé nudli kategória ebben a korosztályban, szóval abból a meccsből nem igazán lehet messzemenő következtetéseket levonni. A norgék sokkal jobbak (ugyanakkor nem olyan régen találkoztunk velük, és akkor mi nyertünk, szóval az esély a megvan)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WonderCSabo
félisten
Ahogy írták: ez egyszer már bejött ezen az EB-n...
Hehe, ezt én is olvastam.
Ma este kilenckor a norvégok ellen, remélem meg lesz legalább a döntetlen.
-
unravel
őstag
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #3118 üzenetére
Hát ez is döntetlen lett. Pedig szinte végig magasan vezettünk, de a második félidő közepétől elbénáztuk az előnyt. Sebaj, így is nagy gratula! Most már győzni kell.
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #3120 üzenetére
Na ja.
Mondjuk ha a hátralevő kettő meccsből az egyiket (bármelyiket!) megnyerjük, én már maradéktalanul elégedett leszek (elsőre a legjobb 8 is bravúrnak tűnt, és annak is értékelték). Persze evés közben jön meg az étvágy..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
br.rak
őstag
18:30-tól (azaz szűk 20 perc múlva) Oroszország-Magyarország (link)
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Lassan kezdődik a bajnokság. A női tabella vonatkozásában megpróbálkozom a tippeléssel (csak az alapszakasz vonatkozásában), szerintem ez a sorrend várható:
1. Győr
2. Fradi
3. Dunaújváros
4. Siófok
5. Fehérvár
6. Érd
7. Vác
8. Debrecen
9. MTK
10. Békéscsaba
11. Mosonmagyaróvár
12. Budaörs"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
unravel
őstag
Úgy láttam hétvégén lesz egy Győr - Fradi. Görbicz már játszhat?
¯\_(ツ)_/¯
-
WonderCSabo
félisten
válasz unravel #3125 üzenetére
Igen, ezen a hétvégén lesz a Szuperkupa:
2015. augusztus 29. 14:00 DunaWorld
GYŐRI AUDI ETO-FTC RAIL CARGO HUNGARIA
Női Szuperkupa2015. augusztus 29. 16:00 M4
MKB MVM VESZPRÉM-MOL PICK SZEGED
Férfi SzuperkupaSzerintem Görbicz még nem játszik. Talán hetes lövésre behozzák, ilyesmi. De csak tippelek.
-
ruti
Közösségépítő
jut eszembe Görbiczről:
hétvégén az Ipress kupán kint volt Tomori és Görbicz is megnézni a trónkövetelőket,
de aggodalomra azért nem volt okuk, bár a Dunaferr nem lesz könnyű falat még senkinek.kint láttam még Tóth Timit, és persze Németh Andrást
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
Tomorit én is kiszúrtam (NA-t nem volt nehéz... ), de Görbét nem láttam, és TT-t sem.
Viszont Mátéfi Eszter ott beszélgetett a büfében egy asztalnál, míg sorban álltam a Fehérvár japán csajaival..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
akkor egész nap büfézett Eszti néni, mert amikor mi ott üldögéltünk, Bakó Botonddal ültek a másik asztalnál.
-
Görbe Tomori mellett ült egy időben, TT meg a szembe jobb fölsőben álldogált, ahonnan szakérteni szokottSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz WonderCSabo #3130 üzenetére
Azt hittem magyarosította a nevét. -
Egon
nagyúr
No a kezdés az kétségkívül várakozáson felül sikerült. Remélem a folytatás is ilyen lesz...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WonderCSabo
félisten
válasz ígyvanferi #3133 üzenetére
Elkezdődött a kézilabda NB1, ma volt az első forduló. A kolléga konkrétan az Érd-Vác meccsnek örül, amit meglepetésre a Vác magabiztosan nyert.
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #3134 üzenetére
Thx...
Megnéztem még egyszer a meccset (Érd-Vác). Feltűnő volt, hogy az Ipress kupával szemben, most alig volt "ki nem kényszerített" hiba (rossz átadás stb.), nyilván ez is kellett a győzelemhez. Tegnap még úgy véltem, két kulcsszereplő volt váci oldalról: Bíró (ofkorz) és Liscevic. Most módosítanom kell: Hámori is rengeteget tett a győzelemért (mind védekezésben, mind támadásban). Basic leginkább védekezésben volt hasznos, de emellett lőtt 4 gólt is (mintha lenne rajta egy kis súlyfelesleg, de lehet hogy az alkata ilyen: lehetne picit gyorsabb). A szlovén beállónk védekezése is jó volt.
Sajnos a szélsők most nem (sem?) tudtak sokat hozzátenni a játékhoz, Farkas Vera nem igazán tudta pótolni Liscevicet, amikor az pihent pár percet, Vukcevic sem volt túlzottan kiemelkedő (talán védekezésben azért dicsérhető, bár őt mindenért kiküldik 2 percre). Érthetetlen és értékelhetetlen volt Soós Viki játéka (szinte csak rossz megmozdulásai voltak), valamint nem értem, mi lehet Tóth Eszterrel (alig kap játéklehetőséget; ez mondjuk már a felkészülési meccseken is érezhető volt). Hiányoltam Helembai Fannit (ő sok gólt dobott a felkészülés során); kíváncsi vagyok, hogy a szlovén csaj fog-e szerepet kapni támadásban a későbbiekben.
Hogy egy kicsit a jövőbe tekintsek (pár nap és jön a folytatás): érdekes, hogy az 1. és a 2. fordulóban is a Vác játszik háromesélyes meccset: az összes többi meccs előre lefutottnak tekinthető (a tegnapi játéknapon sem született meglepetés a Vác-meccsen kívül, legfeljebb a gólkülönbség tekintetében lehet negatív (Újváros) és pozitív (Debrecen) fejleményről beszélni, az eredmények vonatkozásában a papírforma érvényesült). Erősen bízom benne (bár pokoli nehéznek ígérkezik), hogy két hazai győzelem is lesz a hétvégén, és a Győr mellett mi is otthon tudjuk tartani a pontokat (az összes többi meccs kapcsán vendéggyőzelmet aposztrofálok).[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
tegnap szájsebésszel volt "randim" a meccs idejében, pedig pont útba esett volna Érd.
kár, mert azt a csarnokot még nem láttam élőben,
sőt akkor a fejem sem akarna most széthasadni
-
jó eséllyel megyek szombaton, ha addig nem halok éhenSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #3139 üzenetére
Azóta megnéztem még egyszer a meccset. Nem gondolnám, hogy bunda volt: sokkal valószínűbbnek látszik, hogy az eltúlzott szorzó miatt fogadtak sokan (az Érd sokat gyengült a nyáron; a Vác erősödött, 2-3 közötti szorzó volt max. reális).
Hogy nem kifutott, illetve bundaeredmény született, azt a mai meccsen szépen bizonyítottuk: egy nagyon jó Debrecent vertünk simán. Innen is nagy gratula a csajoknak: ha így folytatják, nagyon szép szereplés lehet az idei.
Ráadásul sikerült ruti fórumtársat is megismernem személyesen: innen is üdvözlöm, és remélem összefutunk jövő héten is..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WonderCSabo
félisten
Egy nagyon rossz hír: Tóth Gabi keresztszalag-szakadás szenvedett, fél évet kell kihagynia.
-
br.rak
őstag
válasz WonderCSabo #3141 üzenetére
ráadásul edzésen ,wtf
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #3141 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy Zizi és Misike mellett még kit vesz majd figyelembe a válogatottnál NA.
A VB-re Görbe is rendelkezésre állhat, de én behívnám Bogdanovicsot is."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
unravel
őstag
21 - 4
Nehogy már fordítsanak.¯\_(ツ)_/¯
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #3146 üzenetére
Legalább izgalmaktól mentes volt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
unravel
őstag
Már nagyon sajnáltam az ellenfelet. Olyan volt mint ha Barcelona játszott volna Darnózselivel fociban.
¯\_(ツ)_/¯
-
Egon
nagyúr
A harmadik meccs is behúzva: Vác-Békéscsaba: 34-26.
Ezúttal nem játszottunk jól, ezért is értékes ez a győzelem (a jó csapatok sajátja, hogy ilyenkor is nyerni tudnak). Pozitívum Tóth Eszter és a fiatalok pályára lépése, valamint hogy 14 (sic!) játékosunk is szerzett gólt...
Jövő héten megyünk a Fradihoz: ide nekünk az oroszlánt is..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
A norgék vélhetően keményebbek lesznek, de meglepődnék, ha nem születne legalább 4-5 gólos győri győzelem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest