Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz mefistofeles #823 üzenetére
Csak el ne kiabáld, és legyen igazad!
Amúgy szép volt lányok!
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz mefistofeles #827 üzenetére
Nyilvánvalóan igaz, de akkor se jó ezt látni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz mefistofeles #839 üzenetére
Mi se - én biztosan, de szerintem a többiek se - gondoljuk, hogy ez egy sima edzőmeccs lesz. Csak poénkodunk.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz mefistofeles #839 üzenetére
Nem kell az ilyen poénokat komolyan venni Nehéz meccs lesz!
-
vans?
őstag
-
WonderCSabo
félisten
válasz mefistofeles #925 üzenetére
Kár, hogy a Fradi-Valcea meccs előtt nem húzták meg ezt, bár akkor az MKSZ-nek is bele kellett volna egyeznie.
-
wmarci
senior tag
-
fatal`
titán
válasz mefistofeles #1020 üzenetére
"Isten ments, de képzeld el ha a Veszprém-Kiel párharchoz hasonló szitu alakulna ki......"
Akkor én egy jódarabig nem nézek klub kézit...
-
Egon
nagyúr
válasz mefistofeles #1020 üzenetére
A bírók nemzetisége egy dolog, de ami igazán gáz, az az ellenőr-küldés: izlandi főellenőr (nyilván nem sok vizet fog zavarni) mellett, dán (sic!) és német ellenőrök lesznek... Ez a kombó együtt elég neccesnek ígérkezik (skandináv maffia rulez)...
Más. Bár úgy látom, rajtam kívül nem sokakat érdekel ezen a fórumon a Vác női csapata, pár infót elejtek velük kapcsolatban.
Mint az elmúlt években szinte mindig, most is jelentős változás előtt áll kedvenc csapatom. Új edző jön (Gulyás István helyett a Győrrel BL-döntőt játszó Konkoly Csaba veszi át a csapatot), távozik Klivinyi Kinga (Érd), Mészáros Rea (Fradi) és Barján Bianka (Békéscsaba); valamint Tápai Szabina sem lesz hadrafogható az őszi szezonban. Konkrét érkezőkről még nem lehet tudni, ezért többen elkezdték temetni a csapatot. Több jó játékossal tárgyaltunk, de úgy tűnik, sajnos az első körben kiszemeltek közül (szinte?) senki sem jön Vácra. Triscsuk érkezése merült fel elsőnek: neki a hírek szerint a Váccal kialkudott havi fizetésnél, több mint 50%-kal (sic!) ajánlottak többet Érden (ami azért vicces, mert ott már van két válogatott játékos a balátlövő posztra - de ők tudják). Bulath Anita volt a következő kiszemelt (ő a Viborgban játszik): bár a Dunaferr is meg akarta szerezni, a pletykák szerint szóban megegyezett a Váccal - aztán a szerződés aláírásakor állt elő teljesíthetetlen (személyi jellegű) igénnyel... Felmerült Temes Bernadett (Hypo) neve is: a hírek szerint inkább Franciaországba igazolt. Ezzel a hármassal igen komoly csapat lett volna a Vác, nemzetközi szinten is.
Szó volt még egy (némileg) meglepő igazolásról is, egy hazai csapattól érkezne egy neves játékos kölcsönbe - ezzel kapcsolatban nagy a csend, ami jelenthet jót is, rosszat is. Információim szerint, jelenleg 3-4 külföldi játékossal tárgyalunk, akik nem kis nevek. Megkerestük Ljudmila Grigorjevna Posztnova-t, akivel nem sikerült megegyezni (nagyságrendileg majdnem annyit kért, mint amennyit Bulatovics fog a pletykák szerint Győrben keresni...); hasonló okok miatt Patricia Vizitiu sem fog Vácott játszani.
Mindenesetre ha a jelenleg folyó tárgyalások nagy része eredményes lesz, jövőre akár érmes helyen is végezhet a Vác - remélem így lesz![ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WonderCSabo
félisten
válasz mefistofeles #1035 üzenetére
A mai játék egyébként nagyon gyenge volt, Amorim, Görbicz harmatosan muzsikált, Lekics egyértelműen nulla, balszélről sztem egy gólt se sikerült dobni. Igazából csak ketten játszottak úgy, ahogy tudnak, Löke és Lunde...
-
WonderCSabo
félisten
válasz mefistofeles #1041 üzenetére
Ebből 4 hetesből volt. De már előbb is igazat adtam, hogy feljavult Görbicz, de az első félidőben nagyon gyenge volt, Martin le is cserélte Kovacsicsra.
-
WonderCSabo
félisten
válasz mefistofeles #1045 üzenetére
Hmm, ismerős a helyzet, mintha lett volna már ilyen... Ettől függetlenül sztem is most a legesélyesebb a Győr.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz mefistofeles #1047 üzenetére
Egyetértek!
-
WonderCSabo
félisten
Én is így értettem.
-
peterszky
őstag
Nem láttam a mérkőzést, de vakon is ki merném jelenteni, hogy jobb a Győr a Larviknál. Miért? Életkor. A norvégoknál talán minden igazi kulcsjátékos 30+. Gondolom nem bírták az iramot. És nem is fogják.
What else you gonna do on a Saturday?
-
peterszky
őstag
válasz mefistofeles #1072 üzenetére
Igazából én nem tudok elképzelni olyat, ami miatt ma elveszítené az ETO. A Valcea ellen se tudtam mondjuk és ott majdnem meglepetés született. Játékosállomány, erőnlét, háttér, idén tényleg mindenben a legjobbak a győriek. Meg is lesz szerintem.
-
peterszky
őstag
válasz mefistofeles #1076 üzenetére
A visszavágón is pont a fizikum döntött a Győr javára a Valcea ellen, ennek következménye volt, hogy még be is rosáltak a románok. Azt pont tudtam élőben nézni, az utolsó percekben látszott, hogy szinte hihetetlen mód váltott egyet felfelé az ETO. Hiába hitték volna el, hogy meg tudják fordítani, ha van a románokban annyi, hogy még erősebben védekezzenek. Nem volt.
A másikat nem láttam, arról csak ismerős mondta, hogy a Krim nagyon gyenge napot fogott ki.
Tavaly például fizikai erővel győzték le a Győrt, ez megvolt a Buducsnosztban, hiába volt játékerőben szerintem akkor is erősebb az ETO. De most ilyen téren is rendben vannak teljesen. És persze játékban is, Ambros Martin talán a legjobb edző Elek Gábor után
-
vans?
őstag
válasz mefistofeles #1072 üzenetére
Rosszul emlekszem, hogy te gyori vagy? A varoshazanal lesz ossznepi banzaj is.
hábm bábm
-
unravel
őstag
válasz mefistofeles #2667 üzenetére
Azon gondolkdom, félretéve azt, hogy igazunk van vagy nincs, születhet nekünk kedvező ítélet?
Újrajátszák az időntúlit? Beírnak minket is a főtáblára? Mi lehet a legjobb esetben? Bár ez mind kizárt.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
WonderCSabo
félisten
válasz mefistofeles #2669 üzenetére
Én még nem láttam soha olyat, hogy egy óvást elfogadjanak, semmilyen esetben. Pedig voltak ennél a meccsnél sokkal komolyabb csalások is.
-
vans?
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz mefistofeles #2725 üzenetére
Szerencsére az első két meccset hozták eddig. Most a Viborg jön, ott majd kiderül hol tart a csapat.
-
vans?
őstag
válasz mefistofeles #2871 üzenetére
Ja bazz, hihetetlen, ami itt folyik. Tenyleg nagy dolog lenne mar a FF is ezzel a csapattal...
hábm bábm
-
Traxx
őstag
Ez már nem igaz, csessze meg Lassan minden kulcsember kidől, így tényleg álom lenne a FF.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
C4mp3r
addikt
nagyon szerencsetlenek mostanaban, kivancsi leszek meddig jutnak, ismerve Herr Orsi kepessegeit...
-
addikt
válasz mefistofeles #2908 üzenetére
Jó védekezés, közepes támadójáték, röviden legalábbis, nagyon egyoldalú volt a támadásunk, Amorim hiányzik onnan, igaz a bal szélről se volt sok gól, de Szepesi nem is játszott, Planéta se.
-
Egon
nagyúr
válasz mefistofeles #3467 üzenetére
Szerintem most már behúzzák. A Bud volt a legveszélyesebb ellenfél, a győr most többet pihenhet a döntőre mint bármelyik vetélytárs.
Egyedül az aggaszt, hogy ma szinte minden összejött. Ilyenkor sajnos többnyire törvényszerű némi visszaesés.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
g0dl
addikt
válasz mefistofeles #3473 üzenetére
Ez engem nem lep meg, nem kapják meg a bírói támogatást, és a svéd különítmény is el fog fáradni.
Mellesleg a román csapatban szerintem nem lesz meg a 2*60 perc román játékos idő. Talán az 1*60-sem. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz mefistofeles #3473 üzenetére
Jó kis döntő elé nézünk...
-
TaliGa
aktív tag
válasz mefistofeles #3480 üzenetére
Eddig nagy meccs. Görbitz, Groot hibátlan, védekezés sem rossz. HAJRÁ ETO!
A bronzmeccs színvonala után nagy felüdülés."So say we all"
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz mefistofeles #3480 üzenetére
Hát már hogy ne néznénk!
Nagy meccs eddig. Remélem folytatjuk ezt a jó játékot. Védekezésbe a végére egész jól belejöttünk. -
Egon
nagyúr
válasz mefistofeles #3483 üzenetére
Tomori? Nézed a védekezését is?
Aki kilóg ebből a csapatból az az agyonsztárolt Mörk. Egy csomó eladott labda, 50%-os lövőhatékonyság, ezen a szinten igen kevés. Szerencsére Groot és Görbe hozza magát igencsak.
A bírók pedig némileg nekünk fújnak, megkapjuk a hazai pályát, nem lehet rájuk panasz. Meglesz ez."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz mefistofeles #3487 üzenetére
Broch kulcsember, ha nincs beálló, gáz van (plusz a védekezésben is pótolhatatlan).
-
Egon
nagyúr
válasz mefistofeles #3489 üzenetére
Gáz van.
Kár a kihagyott helyzetekért, lerohanásokért.[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz mefistofeles #3491 üzenetére
Iszonyat kiélezett végjáték, szerencsére mi vagyunk a jobb helyzetben (fordított felállásban keresztet vetnék az egészre).
Basszus, iksz...
No most fel van adva a lecke: gólt kell dobni, és ha eladják, és bejön egy lerohanás az ellenfélnek...[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz mefistofeles #3510 üzenetére
Nem érzem ünneprontásnak, mint fentebb írtam, úgy gondolom a Győr megérdemelte a győzelmet. Ugyanakkor realista vagyok, és ilyen látványos tévedésekkel megnyert meccsnek nem tudok annyira örülni, mintha a bíráskodástól függetlenül nyertünk volna (függetlenül attól, hogy korábban valóban sokszor fújtak ellenünk, de messze nem annyiszor, mint az átlag szurkerek vélik; a Győr egy ideje már általában megkapja a játékerejének megfelelő "tiszteletet" a bírók részéről, a Fradi viszont joggal panaszkodhat).
Evvan."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz mefistofeles #3514 üzenetére
Látom, nem kenyered a szövegértés.
1. Semmi ellentmondás nincs abban, hogy ha azt gondolom, hogy a mutatott játék alapján a Győr megérdemelte a győzelmet, ugyanakkor a látványos és jelentős bírói tévedések elrontják az örömömet. Ha 5 lett volna közte, nem fanyalognék, de ez így necces volt. Kb. ugyanez volt a Real-Bayern meccs. A spanyoloknak drukkoltam, azt gondolom megérdemelten jutottak tovább (jobban játszottak, mint a bajorok), de némileg keserű volt a szám íze a meccs után, és csak mérsékelten tudtam örülni.
2. "ilyen látványos tévedésekkel megnyert meccsnek nem tudok annyira örülni". A kedvedért kiemeltem a lényeget, ennél többet nem tudok tenni a szövegértés előremozdításáért.
3. Az utolsó mondatod már nem is kommentálnám: nem mennék le óvodás szintre.
Vicces, hogy még nekem kell magyarázkodnom, mert realistán, elfogulatlanul próbálok megítélni egy meccset. A témát részemről lezártam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest