Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
WonderCSabo
félisten
Jaja. A második félidőt én is néztem. Nagyot játszott a Hamburg, pár játékos ki is emelkedett, pl. zseniális Duvnjak, de Hens, Vori, Lijewski, Lindberg is mind nagyon jól nyomták. A Kiel sehol sem volt, a bírók most is sokat segítettek Nekik, de azért a Hamburggal közel sem merték azt megcsinálni, amit a Veszprémmel 2x is.
-
WonderCSabo
félisten
Most nem ellened mondom, de mégis mire gratula? Iszonyat szarul játszott a Fradi, egy nézhetetlen meccsen egy nagyon gyenge csapat ellen. A végén még a győzelem is cinkes volt. Én nagyon szurkolok a csajoknak, de ennél sokkal több kell a továbbjutáshoz. A Buducnost 7-tel megverte otthon a dánokat.
-
WonderCSabo
félisten
Sztem a fiúk ma maximálisan megérdemelték volna a győzelmet. Sajnos a bírók nagyon nem voltak velünk, a legfelháborítóbb az volt, hogy Timut egy felugrásos mérgelődés miatt szórták ki 2 percre. 16 vs 8 volt a kiállítások aránya, de ez csak a végére lett kozmetikázva.
Le a kalappal a csapat előtt, nagyot küzdöttünk, többségében jól játszottunk. Ancsin Gabi volt a legjobb emberünk, 7/8 volt a mutatója, Lékai Máté volt szerintem a második legjobb, főleg mert a végén Ő lőtte az egyenlítő gólt emberhátrányban. De szerencsére a többiek is felnőttek hozzájuk ma. Gratulálok a csapatnak!
-
-
Traxx
őstag
Ez nagy győzelem volt...jelentős bírói ellenszélben. Idén talán először mutatta meg komoly csapat ellen úgy igazából az erejét a Veszprém. Chema, Laci, Nándi, Ilic az elején Mirko nagyon jók voltak. Sulic annyira nem tudott élni, és a szélsők sem. Én főleg Chemával voltam elégedett, nagyon okosan játszott.
És jöhet a második félidő, Veszprémben...a franciák egy részének biztosan nem lesz egyszerű a hangulat Szkopjéból ismerős lehet az, ami itt vár rájuk, és ott nem nagyon ment. Ez a Veszprém pedig jóval erősebb. De nem bízhatják el magukat, képesek lehetnek a fordításra.
Gardent meg jól elcseszte, hogy nem Csaszit játszatta, de ezt (és az eredményt) majd az arabokkal lekottázzák
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Egon
nagyúr
Ha a dánokat lenyomtuk volna, akkor már a norgék számára is lett volna tétje a meccsnek, mivel ha kikapnak, csak 2. helyen jutottak volna tovább... Ergo kb. ugyanott lennénk, ahol most. Bár nem tudom mi lett volna, ha a dánok meg a spanyolokat verték volna, miután tőlünk kikaptak... Talán a 2. helyre is jók lettünk volna ebben az esetben, még egy norgék elleni zakóval is.
A fanyalgók, KEB-et visszasírók számára pár tény: KEB-bel összességében kevesebb pontot szereztünk a két évvel ezelőtti EB-n (pontosabban, mivel az oroszok elleni 1 pontot nem vittük magunkkal a középdöntőbe, ugyanannyit): csak éppen a szerencsés körbeverések miatt, ez elég volt a középdöntős csoport 2. helyére... A horvátokat egyetlen góllal vertük, most meg ugyanannyival kaptunk ki a spanyoloktól - ergo nüanszokon múlt mindkét esetben. Hja, és KEB rendelkezésére állt Görbitz, egy jó (jobb) formában levő Fradi-sor, és egy használható(bb) balkezes átlövő, RSV személyében (aki pl. a horvátok elleni kiszenvedett győzelem során a legtöbb gólunkat dobta...). Hogy mást ne említsek.
A norgék ellen, a sikerhez azért - lássuk be - az is kellett, hogy nekünk minden bejött, a sz*r is az élére esett időnként, nekik meg szinte semmi (ami amúgy sikerülni szokott). Persze ettől még teljesen megérdemelten nyertünk, csak már előre félek a nyugatrománok elleni meccstől: tapasztalatom szerint, ilyenkor a sors gyorsan visszaveszi, amit korábban adott...[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
legenda
kicsit a norvégoknak szurkoltam/szurkoltunk inkább, ki is írtam az egyik közösségi oldalon, erre jól elhúztak az elején a spanyolok, mondom ilyen nincs, de aztán csak jól buzdítottuk a szimpatizáltabb csapatot, végül győztek.
WonderCSabo; a bronzra 5500, a döntőre pedig 7500 főt írnak nézőszámra, nagyjából reális a helyszínen látottak alapján, ha a végén látszik is sok üres hely, a két oldalon és az elején voltak azért bőven; link, link, link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Egon
nagyúr
Nem sajnos. Jobb volt a Barca, és egy picit még a pálya is feléjük lejtett (bár nem ez döntött). Pedig Lazarov sérült volt - bele se merek gondolni, mi lett volna, ha ő is játszik...
Szerintem jövőre, Palmarssonnal, meglehet a trófea (persze ehhez vélhetőleg az is kell, hogy Ilicset ne vigye el a Barca, vagy ha mégis, akkor sikerüljön pótolni)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
Egon
nagyúr
Nem tudom sajnálni a Veszprémet. Zsinórban KILENC gólt kapni nem lehet ezen a szinten.
De ami még ennél is jobban bosszantott, az az elszórakozott emberelőny volt a hosszabbítás 2. félidejének elején (ott lehetett volna akkora előnyt szerezni, amit már nem nagyon tudtak volna ledolgozni).
Nyilván könnyű utólag okosnak lenni, de Terzic-cel dobatni hetest?!? Nem volt más, bárki technikásabb, aki elvállalja?!?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest