Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krike
aktív tag
Szia,
Én konkrétan 3 hünapja kezdtem, mint elpuhult informatikus féle
Az elején megszakadtam, de mivel jó volt a társaság, élveztem is
Ez most sem változott, megszakadok, és élvezem
Jó edzőnél az első egy-két óra arra megy el, hogy felméri, milyen a mozgásod, mire vagy képes. A lényeg, hogy a gyakorlatok helyes kivitelezését megtanuld, amit figyelnek is folyamatosan. A teljesítményed növekedése akár akarod, akár nem, akkor is gyors lesz, ha odafigyelsz, és odateszed magadat a gyakorlatoknál. Nekem 3-szor volt olyan lumbágóm, hogy mozdulni sem bírtam előtte, és sokszor fájt a derekam, de ez mostanra megszűnt. Másik célom a fogyás volt, ami felemásra sikeredett, mivel már kb. 3kg-t híztam, viszont 2 lyukkal beljebb húzom a derékszíjjat
Úgyhogy ha elkezded, ne a mérlegre figyelj
Ha hízni akarsz, akkor amire fontos majd figyelni, hogy edzés előtt szénhidrát, utána fehérje. De az edződ szerintem el fog látni bőven hasznos tanácsokkal. Az ár az központilag meghatározott, nem sok változást fogsz találni köztük. Szerintem próbáld ki, ártani semmiképpen nem fog, ha lélekkel csinálod, hasznodra válik. Ha bejön, akkor le sem akarod majd rakni a girját
Példaként a military press-t pasiként 8kg-val kezdtem, mert eléggé gáz a hátam, most 16kg-val nyomom. Snatch-et 12kg-val kezdtem kb. 6 hete, tegnap a 20kg-ba kóstoltam bele. Ezeket csak a fejlődés miatt írtam. Oda kell figyelni, ha érzed magadban az erőt, be kell vállalni egyel nagyobb golyót, és menni fog. Nem mellesleg a vérnyomásom is kezd rendbe jönni. Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest