- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=RelakS=- #79438 üzenetére
Az imbuszt szorítja ki, a phillips előnyösebb ha valamit bele kell nyomni csavarás közben, pl. egy facsavarra kemény nyomó erőt kell kifejteni főleg keményfa esetén.
A sima torx meg olyan, hogy ha a security mindkettőhöz jó akkor minek vennék simát. Biteket amúgy nem szeretem, sokkal jobbak a rendes kulcsok/csavarhúzók, a bit mindig akkor nem fér be valahova amikor kéne
Van néhány nagyon nagy torx itthon ami krovába megy bele, van hozzá ilyen átalakító fej. Van egy adag imbuszkulcs szerű, van egy-két csavarhúzó, meg a műszerész készletem.
A lapos meg a halálom, egyszer nagyon csúnyán megsértettem vele a kezem mert kicsúszott a nútból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Autós topik
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest