Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz MPowerPH #205938 üzenetére
Semmi szükség rá, így is sokkal jobb, mint a V-fékem volt. Különben se lehet mindenre csak úgy atomfékeket dobálni, azt a villáknak is bírnia kell. Ráadásul pont a nagyobb súly miatt nem tehetem meg, hogy brutál fékerővel csavarom szét a vázat. Ez nem monti, ez az országúti bicajom utódja. 22-ben tervezek összerakni egy komolyabb montit, arra majd rákerül minden ilyesmi.
Addig is kikerülöm az ilyen lejtőket, és azért nem sok ilyen van Budapesten, ahol tényleg félteni kéne a tárcsát. Pl. Dobogókőről is le tudok jönni javarészt fék nélkül, ott legalább ki tudod ereszteni a 60 km/h-t. Ez a Tordai út is csak azért szopás, mert nincs semmi kifutása, és az alján muszáj nullára lassítani.
f4lcon: Igen, én is ezt akartam írni. Ahol már felüt és változik így a nyeregmagasság, ott pont, hogy a nagyobb kényelmetlenséget váltja ki – hisz pont ez a célja –, semmint hogy a magasság-változás zavarjon meg.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest