Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz Runner_fxr #151637 üzenetére
Ja, értem. Trail alatt amúgy én merev trailra gondoltam . Tudom, hogy magabiztosabban át lehet száguldani olyan akadályokon, amiken a merev xc-vel nem, de nekem egy bizonyos határ fölött nem ez a bajom a sebességgel, hanem az, hogy az élvezeti faktor már tovább nem nő mondjuk 30-40km/h fölött, inkább átcsap pánikolásba sima terepen is, mert az jár az eszemben, hogy mi van ha ilyenkor esek el... + ami még jobban zavar és irritálóvá kezd válni miatta a csapatás az az, hogy ha túl gyorsan veretem, már nincs elég időm semmit megfelelően lereagálni, mert kissé lassan kapcsol az agyam . Tudom, a technika ott már sok mindent megold, de nem mindent és én valahogy nem élvezem annyira azt, ha csak átveretem mindenen és vagy túlélem vagy nem, szeretem ha azért "rendesen" átjön a terep a maga nyers valójában és én kell leküzdjem a nagyját, nem a technika. Duci gumis endurónál már kicsit úgy érzem sokat tompít ebből, de egy trail még jó lehet... bár pluszost már lehet abból sem vennék. Persze ez nagyon ízlés kérdése és jó lenne minden mást is kipróbálni xc-endurón kívül, hogy táguljon a látásmódom. Pl az e-bájkokig máig nem jutottam el, pedig a megyénkben már 3-4 helyen is bérelhetőek
Más: tegnap egy 10 kilós cx-el bírtam a tempót!
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest