- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zoli03 #102163 üzenetére
Igen azt a mozgást tapasztaltam más villáknál,és bár lehet az lesz enyém halála ha elkapok egy ütést kizárt telóval (bár elvileg ebben is van ilyen védelem) nekem mindig imponált,hogy ha kiálltam aszfalton,hegyen,akkor kvázi merev villát éreztem magam alatt.Itt amúgy beszélgetnek arról,hogy egyik ennyire,másik meg annyira mozog kizárva.Na nekem ilyen gondom sosem volt,ez semennyire nem mozog kizárva.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Runner_fxr
Ármester
De egy Pike-ot ne hasonlíts egy XC villához. Minél nagyobb a rugóút, annál kevésbé hatásos a lock.
Ez igaz a villára és a tagra is. Ha sokat van lockolva, akkor hamarabb kiszárad a szimmering, de egyéb probléma nem szokott emiatt történni. Az mondjuk igaz, hogy lockolva nem tanácsos durvulni, de mondjuk ez nem is igazán jön szóba, mert értelemszerűen nem lezárva mész durva terepen.[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Olyan nincs, hogy nem mozog valami alattad (nem olvadnak össze a kedvedért a fémek), max nagyon rövid úton, és pont azon a szakaszon fogja a legtöbb terhelést kapni. Szerintem nem nehéz kitalálni, hogy ez nem egészséges még megfelelő kenés mellett sem.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Gorilla Sports Súlyzópad + 100 kg-os súlyzó készlet
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval