Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz Runner_fxr #102170 üzenetére
Nekem egy RockShox Recon Gold 100mm Solo Air TurnKey teleszkópról van egy durva sztorim. A kormány táv vezérlő bowdene a telo vállán levő csavar szorításában megcsúszott, és ezt nem vettem észre két maraton középtávot így toltam le vele (meg az edzéseket). Félig zárt teleszkóppal.
Éreztem is hogy nem mozog szépen, de azt hittem ez ennyit tud. (Előtte Reba volt. Ahol húzni kellett a bowdent hogy zárjon, az nagyon szépen mozgott)
Tehát a Recon sajátossága - balfasz módon - ha megcsúszik/elszakad a bowden akkor lockol. Ez valahogy fordítva kéne működjön, de engedjük el.
Szerencsére túlélte a Recon belsősége (szerviz sem volt) és most feszes bowdennel egész szépen mozog.
Egy bajon van vele hogy a teknős-nyuszi csavar azon része amibe az imbusz-t becsavarom el van nyalódva. Azt mennyi lehet javíttatni? Milyen alkatrészt kell rendelnem vajon?(#102157) Tufa_: Ezt nézted? BRYTON RIDER 330E GPS ez is navigál már és olcsóbb is.
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest