- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Hát a felszereltsége nem is nagyon érdekel mert rengeteg dolgot azonnal lecserélnék róla, még a festését is lecsiszolnám mert szerintem nagyon buzis a fehér és a piros társitása, a nagy félelmem a váz anyaga, azt írják hogy 3K carbonból van, félek hogy repedni fog vagy eleve repedősek valami konstrukciós hiba miatt, amúgy átnéztem közelről és egyes forgópontoknál mintha patogzana a festés, sőt a festésekor használt maszkoló szalag is vitt magával a fehér szélekből, a fehér festés is elég vastagnak látszik mert a szélét ki lehet tapintani, valóságos pereme van, még attól is félek hogy valahol el van repedve a váz és rá van festve profi módon
-
Manitou
veterán
Több mint 2 hónap várakozás után megjött a szervíből a rugóstagom. Beszereltem, kipróbáltam, hát vihetem vissza
-
válasz
LEFTHORSE1 #29897 üzenetére
Nem rossz gépek, de látni kellene az állapotát, a felszereltségét, stb. Van hazai forgalmazója is a márkának, az idei Devil Tower 1.1M HUF, de nem tudom, a képen látható mikori, és mit módosítottak a felszereltségen.
-
LEFTHORSE1
őstag
Nos ez lenne az a carbonvázas Torpado devils tower monti amelybe nagyon beleszerettem, csakhogy eddig soha nem hallottam erről a márkáról, itt van a weboldaluk és úgy tünik hogy egy komoly Olasz cég, mégpedig viale Enzo Ferrari nevéhez társitják magukat -
SOAD19
addikt
Egyik fórumtag (Ati3120) megmutatta a Cannondale Bad boy-t, és mit nem mondjak, gyönyörű, abszolút nekem való külcsínnel van megáldva. Viszont, a lefty valahogy nekem olyan fura, normál teleszkópos villával jobban el tudnám képzelni (bár nem tudom, lenne-e hozzá illő teleszkóp, ami nem üt el). Igaz elég drága, ezért érdekelne, hogy a vázat árulják-e külön is?!
Láttam, hogy van single speed-des verzióban is, csak nem tudom, hogy mennyire erőnlét igényes városban egy ilyen. Elindulásnál gondolom eléggé megerőltető lehet... Meg nagyobb sebességet, hogy lehet elérni single speed-del, nagyobb tempónál, gondolom pörgetni kell, mint az őrült (szeretek gyorsan haladni, főleg, ha úttesten vagyok). Vagy valami köztes megoldás van?! Bocs, sose tekertem egysebességessel.Köszi!
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
-
04ahgy
nagyúr
válasz
ludsimon #29884 üzenetére
Az ilyen büntetési tétele a túl gyenge. Azabaj. Ha a szabályok be nem tartásából származott a baleset, az már a megfontolt emberöléssel majdnem egyező súlyú kellene, hogy legyen, hisz szándékosan lépte túl a sebességhatárt.
Ha az autó – melynek sofőrje a balesetet okozta – többi utasa nem tesz tanúvallomást, bűnpártolás miatt őket is elővenni.
Megfelelően szigorú fellépéssel az ilyen attitűd kordában tartható lenne.
Az eltávozott kerékpáros hozzátartozóinak és barátainak pedig ez úton fejezem ki részvétemet.
HGyu
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
-
dqdb
nagyúr
válasz
rétisün #29882 üzenetére
Na azért, különben nehéznek neveztem volna
Kellemesnek tűnik, mind a 185 EC, mind a 186 EC, bár pont a matt Pantone skála és a monitoron megjelenő kép a lakkozás okozta extra csillogást és fényt nem tudja visszaadni. Nem vagyok nyomdász, sőt a témában túlságosan jártas sem, csak írtam olyan képfeldolgozással kapcsolatos programot, ahol Pantone skálából is lehetett színt választani RGB és CMY mellett.
-
rétisün
veterán
olyan mérleg volt, ami így irta ki.....vázszett, nyeregcső, kormánycsapágy ( a fentemlített alátét nélkül
) némi csomagolóanyag.
amúgy ha már tegnap pantone-ról meg CYMK-ról volt szó, a185-186-os vörös a pantone skálán, ami eléggé közel van a színéhez, már amennyire így 'emlékezetből' meg tudtam állapítani. ha már egyszer a pantone skála melóhelyen van, a váz meg itthon.
-
dqdb
nagyúr
válasz
rétisün #29880 üzenetére
Ebben a villa is benne van, nem? Egyébként is milyen dolog már
gramm-mániáskéntdekagramm pontossággal megadni egy bringaalkatrész súlyátJorus: erről a Hungary:A márkáról tudsz valami történetleírást, hogy mit gyártottak pontosan? Már többször találkoztam a velük, próbáltam rájuk keresni, de a nevük keresési rémálom.
Most, hogy mondod, tkp az enyém is egyszerre kapcsolható, mert jobb kézzel benyúlok a nyereg alá a hátsó villogóhoz, miközben ballal bekapcsolom a sisakomon a lámpást.
A prizmákkal és világítással ellentétben a csengő helyét nem szabályozza a KöHÉM rendelet -
ludsimon
veterán
Durvul az elvonási tünet.
Már megborotválkoztam...
Hogy fogom kibírni a héten tekerés nélkül.. .
Pedig még maradnom kell, köhögök ami nem jó ha most rákezdek tekerni. -
rétisün
veterán
visszavittem. alig értem oda, már nyomták a kezembe a kúpos alátétet, ami központosítja a villát a kormánycsapágy felső felében.
odafelé már eszembe is jutott, hogy alighanem ez lehet a gond.....
mod: persze azért egy e-mailt küdhettek vóna, vagy rámszóhattak vóna telefonon, nem kellett vóna szétszednem a brinyiglit, meg elcipelni a vázat.
-
válasz
04ahgy #29871 üzenetére
Ez még azon történelem előtti időkben készült, amikor még beszélhettünk ésszerűségről.
Ellenben ezt az egyszerre kapcsolható első és hátsó lámpát utoljára anyukám Csepel Csillagán láttam, ahol mindkét fényforrást az első dinamó táplálta. Mondjuk bekapcsoláshoz minimum lassítani kellett. -
válasz
Packersbay #29868 üzenetére
Régebben is voltak, csak megszüntették őket. És nem ien gagyi bringákkal mentek, hanem volt pár fullos Hungary:A-juk. Annak idején készítettünk velük interjút is.
-
válasz
Vasinger! #29841 üzenetére
Az akkori gépeink: a jobb oldali egy Speci Enduro Speci taggal és Marzo AM III-assal, mindkettő lockolható, a bal oldali gép Yeti AS-X 5th Element taggal és Manitou Sherman Breakout Plus-szal, ezek egyike sem lockolható, de a tagon a propedal-lal lehetett játszani kicsit a gumik 2.1-es és 2.4-es Speci-k voltak.
-
Packersbay
tag
Kerékpáros rendőrök [link]
-
rétisün
veterán
na, eddig tartott az öröm.....nem passzol a kormánycsapágy a villához, és az a legjobb, hogy tegnap újrazsírozták a kormánycsapágyat a boltban, mielőtt elhoztam, és ott se vették észre, csak most én, hogy 2 mm-t kotyog
viszem vissza. rohadjon meg. f**zkivan ezzel a biciklivel.
-
ludsimon
veterán
válasz
raczger #29863 üzenetére
Mindenképp aszfaltos érdekelne!
Visegrádnál pontosan hol lehet felmenni erre?
Mondjuk számomra a János-hegy jobb alternatíva. Közelebb van és télen ha már eljutok arra a szintre mehet a hegyi edzés 5x vagy többször fel-le egymás után ghost race-nek ott lesz majd értelme.
-
raczger
őstag
válasz
ludsimon #29861 üzenetére
[link]
Tegnap is arra mentem haverommal, gpx-et letöltöd, google earthbe berakod és akkor látni fokod a meredekségét az útnak (útvonalra egérrel jobb katt>domborzati profil megtekintése), felfelé vöröskőnek, terepen van ilyen meredek.
Aszfaltosat Visegrád-Bobpálya útvonalat ajánlom, az aszfalt út, a rövidebbik oldalról vannak meredekebb részek is benne, 4,5km alatt 270m szintemelkedés, ha a végén felmész a kilátóig. -
Xantomas
őstag
Mennyit ér használtan egy Shimano Silent Clutch FH-R085 hátsó agy, felújítva, új hajtásoldali kónusszal, A drágábbik, fényesebb (elvileg XT-Ultegra) golyókkal, újrazsírozva?
Kb örökéletű (pláne, ha évente újra van zsírozva), de nagy a reteszelési szög, montira nem a legideálisabb.
Ahogy nézegetem, 13-18E Ft között árulják újonnan, beszerzéstől függően.Nem tudom, hogy eladjam, vagy tartsam meg.
-
Jamby18
senior tag
Hali!
Nagyon gyorsan mennek a km-ek a keróba aztán kicsit utána néztem a dolognak.
Egy Longus BT-3 típust használok, használati szerint 26*1.95-re /2099/-et kell beállítani.
A külső egyébként 26*2.00 rubena, de a táblázatba a következő a 26*2.1 /2133/
Most viszont sima talajon szelep körbefordulását mérve 2m (mivel csak ilyen mérőszalagom van) és még 1,5cm.
Tehát akkor állítsam be inkább a /2015/-öt??? -
04ahgy
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #29849 üzenetére
Én nem vagyok országútis egyáltalán, sosem ültem olyan bringán, de sokkal-sokkal jobban lehet vele haladni, mint montival. Én sem edzett nem vagyok, sem hatalmas bringás, de montival (első villás XC) a Balaton-kör 13h. Ott szutyok utak vannak, mindenhol jobbkezes utcákkal. Országúton a Balaton kört 6h alatt meg lehet csinálni, mert lehet haladni, és outi bringával a menetellenállás is a montis töredéke.
Nem fitymállottam továbbá az 560km/24h teljesítményt, csak reális értékelést adtam rá. Aki hosszú távon rendszeresen teljesít, annak nem elrugaszkodott próbálkozás.
(#29852) ludsimon: miből gondolod, hogy azon rang kerékpáros szakértelemre irányul?
HGyu
-
ludsimon
veterán
válasz
04ahgy #29845 üzenetére
Kívánom akkor a szakértő kollégának tekerjen le 24 óra alatt 560 km-t egyedül dimbes-dombos terepen keresztül és meglátjuk ez lesz e a véleményed.
szki: Azt nem igazán tudom. Valószínű szerintem igen. De outival, szóval max. hátizsákkal jön.,
fpeter07:
bővebb infó ennyit tudok: [link]
Térkép is van ott alul.
Azért ajánlott facere bejelentkezni, hogy lássad.
-
fpeter07
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #29849 üzenetére
Nem biztos. Lehet, hogy a kolléga követte a RAAM eseményeit.
-
Doki-HUN1978
senior tag
A pulzus mérősökről mi a véleményetek?
Kicsit megtört tegnap a km-órám, a pulzusmérőt meg tervezem venni, csak nem vagyok biztos ezekben a noname vackokban.
A km-órám most is ilyesmi, az egyetlen negatívuma, hogy a max. speed minden alkalommal 99.9-re ugrik valamilyen külső jel hatására, de az nem nagyon érdekelt eddig sem.
A pulzusmérő része viszont fontos lenne, hogy jól működjön...
Van / volt valakinek ilyesmi?
(#29845) 04ahgy: Te nagy bringás lehetsz, ha ez neked nem durva...
-
szki
őstag
válasz
04ahgy #29845 üzenetére
De outival is durva így 560 km szerintem. Gondolom ez nem egy kiismert útvonal, amin naponta körözne. És azért este 10 és reggel 4 között sötét van. Meg ha jól sejtem lesz benne szint is. A frissítést is meg kell oldani valahogy. Ha nincs kísérő autó, akkor elég sok idő elmegy vele.
Szerk.: Ja, meg a (nagy)városokon való átkelés mindig lassító tényező. Elég kényelmetlen tud lenni a nyereg az út végére
Saját tapasztalatból írom persze. -
ludsimon
veterán
Egyik ismerősöm 24 óra alatt 560 km-t fog ma letekerni, start péntek 12:00, szóval már úton van!
Németországból, Ausztrián keresztül
ALTÖTTING (D) 0 km
Altheim (A) 46 km
Ried im Inkreis (A) 68 km
Linz (A) 130 km
Amstetten (A) 186 km
St. Pölten (A) 250 km
Wien (A) 307 km
Mosonmagyaróvár (H) 390 km
Komárom (H) 467 km
BUDAPEST (H) 560 kmNagyon durva!+
-
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi mindenkinek az elismerést, nem volt kis munka összehozni az első hozzászólást, de végül sikerült, sokat segített benne TheChos3nOne felhasználó is!
Jorus:
Gondolom érdekesen néztek rátok FR gépekkel, de legalább semmilyen bukkanót nem éreztettek meg -
venember83
nagyúr
válasz
LEFTHORSE1 #29834 üzenetére
Valószínűleg tajvani katalógusváz. De attól még lehet jó. Felszereltségtől is függ a dolog.
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
venember83 #29832 üzenetére
Yes!
Érdekesen alakul a szavazás. Eddig 3 szavazat van a Bemmex-re és kettő a Sinus Arizonára.
Amíg meg nem láttam a Sinus-t, a Bemmex volt a nyerő.
A Bemmex-nél van két szubjektív rész: a vevő nem reagál emailben.
Tudja, hogy nem vagyok M.o.-on, 6 sms-t írtam neki, de semmi....
A másik pedig az, hogy Fehérvárról le kellene menni megnézni.....Sinus: Ha 1000km van benne, sokat mondtam, szvsz gyönyörű darab,
az alkatrészek minőségét/nevét nem tudom megítélni
helyben van, meg tudnám nézetni)
Ezért is jöttem ide - is
Ł-IceRocK-Ł : Ebben a sinusban ilyen vanMegkérek minden tapasztalt, minden hájjal megkent tudor-vidor bringás zsenit és doktort, hogy segítsen nekem a vásárlásban.
A tavaly, a lépcsőházban lezárt bringámat fújták meg ( Kelly's Saphix green ).
Köszönhető a lakóknak, akik szexuálnak a külső és a belső ajtót zárva tartani.
Buktam kb 100rugót.Sajnáltam nagyon
, sok élményben volt részünk.....
Amit most veszek,azt csak a Pókember tudja ellopni, mert az erkélyre nem másznak fel -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tizedes1 #29829 üzenetére
Én még csak 1-2 hónapja hajtok országútit, de már érzem, hogy a felnit sűrűn kell majd centíroztatni. Gondoltam veszek még egy crossway bringát is. Azzal is szépen lehet hajtani (jobb városban, mint egy MTB), de az legalább jobban tolerálja a magyar utakat.
Megjegyzés: Inkább tekerj országúton ha nincs kerékpáros tiltás a szakaszon. A magyar közutaknál már csak a magyar kerékpárutak szarabbak.
-
LEFTHORSE1
őstag
Van egy carbonvázas bringa, Torpado devils tower, potom 1200 euróért, mennyire ismerős ez a márka számotokra, mennyire megbízható egy ilyen carbonváz?
-
venember83
nagyúr
válasz
Tizedes1 #29829 üzenetére
Én a Sinust venném. Ebben az árkategóriában semmi értelme a teleszkópnak. A méretet legjobban úgy tudod megnézni, ha felülsz rá, és kipróbálod.
A fórumtárs által említett felni egyiken sincs, az egy elég nehéz és erős felni terepre, leginkább downhilszerű örömbringázásra. A megjegyzést viccnek szánta.
-
Tizedes1
aktív tag
Tanácsot kérnék tőletek.
Melyiket érdemes megvenni ár /érték szempontjából?Nakamura
Bemmex
Sinus Arizona
Cube FitnessVároson kívülre, heti 3x,4x-i tekerés, Balcsi körül stb...
A magyar autó/kerékpár utakra milyen felnit érdemes venni?Ne kíméljetek
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
venember83 #29824 üzenetére
Van olyan váz aminek nincs geoója?
-
fidig
tag
Tour de France idei útvonal. Vannak elég durva napok benne
De legalább király lesz...
-
tvamos
nagyúr
Uj nyerget keresek a bicajomra, es ebben kernem a segitsegeteket. MTB-zek, sokszor kell kiallnom a nyereg moge. 100kg folott vagyok, ami extra kihivas. Ezeket a nyergeket nezegettem:
www.cykeldennis.se/ShowSearchResult.aspx?pagesize=20&searchstring=Selle+herr
Mast itt nem talaltam, es sajnos ezeket sem tudom eloben megnezni. Szerintetek melyik lenne a legjobb?(#29821 ) Cyberpunk
Nekem is kell egy ilyen! Nagyon tetszik!.. -
venember83
nagyúr
Geometrikus bicikliváz valakinek?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Doki-HUN1978 #29822 üzenetére
Nekem is jófélének tűnik, de még nem tudom a méretét, majd válaszol a tulaj.
-
Cyberpunk
félisten
Szerintetek
[link]
-
ludsimon
veterán
Na még egy, aki szereti ezt a párost!
-
ludsimon
veterán
Szeretnék egy ilyet.
ööö , nyerget. Vagy nem is. Tudjátok ....
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
tvamos #29814 üzenetére
Az ilyenkor nyáron jól jöhet biciklizéshez
Viszont gondolom télen meg jó korán sötétedik...
Más:
Találtam egy nagyon jó cuccotGoogle maps alapján szépen ki tud rajzolni szintgörbét, néhány adattal együtt, ha átkapcsolja az ember scientific módba (szintgörbe alatti gombbal).
Alapból két pont között direktbe nézi az útvonalat, de jobb oldalt be lehet kapcsolni, hogy "driving", és akkor a google mapsnál megszokott módon útra tervezi a pályát.
További hasznos feature, hogy ha a szintgörbén kijelöl az ember egy részt, akkor kiírja, hogy hány %-os emelkedő, érdekes lehet(pl. megnéztem, ahol hétvégén nem tudtam feltekerni, az 12%-os).
Elvileg tud google mapsból beimportálni (ha onnan kml-ben kiszedjük), de gyakorlatilag az nálam nem igazán akart menni, csak az útvonal eleje volt benne
Ellenben .gpx-et nagyon szépen beimportálKorlátozást eddig nem találtam benne, viszont ezzel nagyon szépen meg lehet utólag, vagy előre nézni a szintet
Szerk: Közben találtam korlátozást, nem direkt módban csak 10 pontot enged felvenni kézzel (direkt módban 300-at)
-
ludsimon
veterán
Már nagyon hiányzik a bringázás közel nem is tudom hány napja nem ültem Scotton csak Neuzeren.
[link]
Ha lesz kamerám én tudom nagyon jól mit fogok megörökíteni, nem holmi bolond autósokat, tudjátok Ti is kikre gondolok.
Videón pl.
-
rétisün
veterán
nincs itthon pantone skálám, meg egyébként is, hiába írnám, hogy pantone 485 (ami egyébként tényleg vörös, csak egy kicsit sárgább) nem sokan tudnák, miről beszélek.
amúgy igazad van, mert vörösből is van vagy jó sok, árnyalatnyi (szó szerint) eltérésekkel
CMYK színkódok nem használunk, bár tulajdonképpen a pantone skála is egyfajta CMYK kód, mivel ezen szinek keverési arányát írja le. (meg még pár alap szín (zöld, narancs, viola, rhodamin, stb), de annyire ne meenjünk bele
)
úgy tűnik, én vagyok az egyetlen, akinek az egységes(ebb) fehér váz jobban tetszett. pedig élőben tényleg nagyon szép színe van ennek is.
hiába, az első szerelem -
dqdb
nagyúr
válasz
rétisün #29804 üzenetére
a drótot nem számítom a pozitívumok közé
Titán, nem?szép piros(vörös )
Ha már nyomdát emlegetsz, akkor milyen slendriánság azt mondani, hogy vörös, hol van a pontos CMYK vagy Pantone kód?Szép a váz, mind a formája, mind a festése (szerintem szebb, mint az előző).
Vasinger!: szép munka
Kitartó voltál, megérte.
-
amargo
addikt
Lehet nem túl férfias, de én csak kesztyűben mertem megfogni..
Emlékszem gyerekkorom gyakorlatilag úgy telt el, hogy nem láttam szarvasbogarat - vagy csak vak voltam/nem ismertem fel.
De amikor elsőnek láttam, arra tisztán emlékszem. Pont álltunk egy kilátónál, amikor azt vettem észre, hogy fejmagasságba valami mozog. Két hím vetélkedett egy nőstényért, ha minden igaz kép is készült róla, de most nem találtam meg. Számomra mindenképpen maradandó volt a látvány és egyben félelmetes is. -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
raczger #29794 üzenetére
Igen, kicsit agyatlan voltam.
Sajnos szeretek lefelé veretni.
Jó érzés lefelé nagy sebességgel gurulni egy autókeréknyi úton, csak ezek -az általad említett dolgok- tényleg benne vannak a pakliban amire a jövőben figyelnem kell.(#29795) rétisün Igen, olvastam. Köszi.
(#29796) ludsimon: Gondolom, ha törés lenne, nem nagyon kellett volna tovább biciklizzek.
(#29802) szki, (#29799) amargo: Szép példányok.
(#29800) Vasinger!: Nagy vagy, köszönjük!
Mod:
(#29804) rétisün: Legalább volt értelme... -
fpeter07
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #29792 üzenetére
Én tegnap 40-el mentem terepes úton és én is ismertem a terepet. Nálam a kormány fordult ki jobbra, így én a bal részemre estem. Persze idejében lassítottam, mire rájöttem mennyi is az annyi. Még nem volt húzós esésem. Azért a kesztyűm már nagyon kopott. Holnap délelőtt elugrom az aldiba, hátha lehet még kapni. A jobbon már alig látszik az anyag.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- Új - Western Digital Enterprise RE4 2TB 64MB 7200rpm SATA2 (WD2003FYYS)
- Ingyen elvihető Genius SP-U125 2.0 Aktív hangfal
- Intel Core i5-13500T 14 magos 20 szálas 35W processzor UHD 770
- Bakelit lemezlejátszó tű nélkül! Teszteletlen.
- Metz Taros, 37 colos, csúcskategórás német Full HD LCD TV beépített felvevőegységgel eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest