- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:49 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Már sokszor olvastam ezt Tőled! Aztán meg magyarázkodsz!
Ilyenkor mindig abba kell belegondolni, hogy akinek lerúgják a tükrét, annak ez olyan érzés, mintha a bringásnak lerúgnák a váltóját! Egyik sem kellemes!
Mind az autósoknál, mind a bringásoknál vannak olyan emberek, akik azt hiszik mindent megengedhetnek maguknak. És mindig is lesznek! Te légy különb ezeknél az embereknél, erre törekedj. Csak a biztonság számít, más nem! -
fidig
tag
Ha érdekel vkit! Akciók egy pomázi bringaboltban!
Pl.: Magellan Crux
-
fidig
tag
Tour de France idei útvonal. Vannak elég durva napok benne
De legalább király lesz... -
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Endomondo? Sports Tracker? Sportypal?
Ki melyiket mondja?????

-
fidig
tag
Sports tracker-ben lehet valahogy útvonalat javítani/igazítani?
-
fidig
tag
Köszönöm mindenki kimerítő válaszát. Valószínűleg beszerzek egy pezsgőtablettás megoldást, de azt is fallabdához, mert hamarosan verseny, és ott bizony kell majd. Futáshoz nem fogom alkalmazni, inkább gyümölcs előtte és utána. Tegnap az alma sokat dobott utána a helyzeten, még a fejfájásom is elmúlt szinte

-
fidig
tag
Akkor mondjuk elég lenne, ha heti egyet innék? Most kezdtem futni, nem bírom én még ezt

-
fidig
tag
És mikor ajánlott??? Mondjuk egy félórás futáshoz?? Vagy arra inkább a pezsgőtablettás változata??
-
fidig
tag
Isostarból milyen ízesítésűt javasoltok?

-
fidig
tag
Milyen izotóniás italt ajánlotok? Vagy jobb ötlet?
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Sportypal vagy Endomondo vagy más? Melyiket ajánljátok Nokia E52-re??
-
fidig
tag
Valaki tud egy jó linket küllőhossz megállapítás témában???

Előre is köszi. -
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Egyem a finnyás lelketeket...

sztem nincsen semmi gond a balatoni bringautakkal...tényleg pár helyen szar, de nem jelentős...pl Zánka Révfülöp között volt egy gyökeres rész, megcsinálták, tök sima az út 

Jövőre külföldet tervezek, Garda-tó vagy Bodeni-tó... egyik szebb mint a másik! Valaki esetleg már kerülte meg vmelyiket?? Akkor megköszönnék tőle pár infot

-
fidig
tag
-
fidig
tag
Körbetekerted vasárnap(14-én)??? Ha igen, akkor lehet valahol velem szembe jöttél vagy lehagytál

Összesen 228 km lett nekünk, 5 nap alatt, 15-en mentünk körbe, legfiatalabb 2, a legidősebb 54 éves volt...
Apropó, valaki tud jó, strapabíró küllő ajánlani cross bringába??? Előre is köszi. Körúton elszállt egy, és kb 60-70 km-t úgy tettem meg...
-
fidig
tag
De, hordom is mindig, csak most megyek balcsi körútra, és otthon nem találtam sehol... bízom benne, hogy balatonon lesz.
-
fidig
tag
Olyat hallottam, hogy január 1-től kötelező a bukósisak! Igaz ez???
-
fidig
tag
Szombaton indulok egy nagy társasággal balcsi körútra... 5 napra lett végül beosztva a vegyes életkor miatt... de már várom nagyon, idén még egy normálisat sem tudtam tekerni...
Tegnap beadtam a bringám egy szervízbe Budakalászon ( AMBringa) egész jónak tűnik, remélem miután elhozom, akkor is elégedett leszek.Hasaggymeg: én is vásároltam már ott, szemüveget, zárakat. Korrektek és gyorsak.
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Én már kétszer körbetekertem, de mindig oda vágyok...
Mesés környezet, csak az a fránya szél 

Nekem a kedvenc településem Jois ( a maga nyugalmával, osztrák rendezettségével)
-
fidig
tag
Időhiány miatt keresek a közelben szervízt. (Pomáz-Szentendre-Bp II-III. kerület)
Nincs időm sajna elvinni Vácra, ott megvárni, otthagyni és visszamenni érte meg pláne...
A lényeg, hogy megbízható legyen, jól dolgozzanak, és ne legyenek horror árak...
Vki tud javasolni?? -
fidig
tag
Csökken a súly, nő a költség... kinek éri ez meg?

-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Az első kerékagyból ha csöpög az olaj, az mit jelent?
Tudtommal 2009-es vásárlás óta nem nyúltak hozzá.
Azért gondolom, hogy abból csöpög, mert a teleszkópom Suntour Nex 4110, az rugós (?) elvileg... -
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Nokia E52-n használ vki sports trackert, vagy sportypal-t??
Ingyenesen működtethető? Az adatforgalomért nem kell fizetni? -
fidig
tag
-
fidig
tag
Nyugodj meg, jó lesz az neked...amire meg netán a gyengébb minőségű alkatrészek cserére szorulnának, addigra lesz rá elég kereted...
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Kik lesznek lent Zánkán a 24 óráson???
Csak mert kinéznék hozzájuk vmikor, pont arrafelé lesz dolgom
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Lehet az lesz majd
, gondolkodtam, hogy tárcsásítom a gépet, de most nincsen rá keret...
első, hátsó agyak, + a fék... nem lenne occsóó
Szerk.: a múltkori problémám, hogy fékezéskor kiszitált a fara 40-45 km/h-s tempónál, lehet mégis a rossz fékezi technikámnak volt köszönhető...
"Ha mindkét féket használják, akkor is úgy kell eljárni, mintha csak az elsővel fékeznek, de ebben az esetben a hátsó kerék minden esetben ki fog törni. Miért? Mivel az első kerék adja a fékezőerő majdnem 100%-t, a kerékpár hátsó fele annyival mérsékeltebben lassul, hogy ez alól megpróbál megszabadulni. Ha nincs lefékezve a hátsó kerék, akkor nehezen tud oldalra kitörni, mivel tartania kell a gurulási irányt. Ha viszont a kerék nem forog, hanem csúszik, bármely irányban elmozdulhat, és el is fog."
-
fidig
tag
Fékpofát milyet ajánlanátok? Jó fékerő, jó kopásállóság lenne a fontos

Előre is köszi a válaszokat. -
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
jogos meglátás, igazad van, de érzésre egyáltalán nem olyan volt, néha mintha berezonált volna...
Vagy lehet, hogy az első fék megfogta a bringát, és a fara azért mozgott ki oldalirányba???
Nem hiszem, motoron ezt szándékosan idéztem elő anno, és nem ilyen volt...legközelebb jobban megfigyelem majd... -
fidig
tag
-
fidig
tag
Hallod, 3000 m szint????
Jó tekerést
Én örülök, ha az 1000-es hegyekre feljutok
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Honnan tudja az ember, hogy egy komplett bowdencserére már megérett a bringája????
-
fidig
tag
Valaki tud itt németül?? Kérem jelezze gyorsan
) -
fidig
tag
-
fidig
tag
Vettem tegnap egy Sigma Quadro lámpát. Remélem jó lesz. A fénye is jónak tűnik...
Véleményetek róla? -
fidig
tag
"Az a 6-8 éves útra küldés bringán 'kicsit' erős túlzás volt. Nem hiszem van olyan beteg szülő aki ilyen kisgyereket úttestre küld."
Pedig hidd el, hogy van...múltkor Szentendre-Pomáz között kerültem ki egy anyukát a kb 7-8 éves kislányával...kislány elől, anyuka hátul...és hát, nem mondanám forgalommentes útnak, sőt, hatalmas forgalma van......és hozzáteszem, hogy 2 méterrel az út mellett megy egy földút ott...
-
fidig
tag
4 lux egy bringalámpa esetében jónak számít?
Mennyit látni vele? -
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Pulzusmérős órát nem túl drágát, de jót, tud vki ajánlani?
Köszi.... -
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Erdészeti aszfalt utakat tudtok mondani néhány támponttal Pomázról, illetve Szentendréről Dobogókőre, szentkeresztre, szentlászlóra, visegrádra??
Előre is köszi a válaszokat...
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!

- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De legalább király lesz...