- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Mewryck #28116 üzenetére
Hát nem tudom mi tévő legyek, lehet leteszem a kerékpárt és elgondolkozom az egészen, hogy mi legyen.
Azzal a kezdődött az egész, hogy hajtáskor a hátsókerék kicsapodott a váznak, guruláskor nem. Komplett kereket cserélni kellett. Közben apám szétbuherálta a fogaskereket, vehettem újat, mert a szakik szerint az is deformálodott... Akkor kiderül, hogy lánc is kell rá. (De ebben a városban duplája mindennek, egy KMZ láncért (ami máshol 700-800 és alig jó) elkérnek lazán 1800-at...). Most meg új külsőgumi + belsőt is cserélni. Valahogy nekem ez így sok... Most ez a külsőgumi nagyon felb**** az agyam... Megnéztem most, optimális a nyomás. 2,5 bar... Pedig amikor beleraktam akkor nem volt ilyen, most hogy használom szakítja a felni... Lehet inkább egy másik felnit kéne vennem?
Egy picit félek, hogy jó veszek még rá gumikat, de akkor még valami más probléma is beüt...Én személy szerint nem hittem volna, hogy ha valamit lecserélek, akkor vele együtt mást is cserélnem kell. (Például azon is meglepődtem, hogy sokan mondják, ha láncot cserél csak az ember, akkor fogaskereket is kell cserélni.)
Most meg attól tartok, hogy ha új külsőgumit akarok venni, akkor felnit is kell majd venni?
Sok kicsi csere / javítás, sokra megy...Lehet veszek akkor még egy külsőgumit vagy belsőt és akkor meglátom. De ha azt is szétkapja a felni... én dobom ki az egész bicajt
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest