-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
válasz
CHIPman #49086 üzenetére
Ez felütés vagy oldal irányú? Mert ha felütés akkor nem nagyon volt ez a gumi rendesen felfújva
Ha aszfalton használod és egy 5-öst beleküldesz nem történik ilyen.
Télen a bordás 1.75 -ös terepgumimmal olyanokat padkáztam, hogy csak úgy nyekkent a bringa alattam, meg 20-30 centit fel is emelkedett a hátulja, de ilyen nem történt. Ráadásul valami gagyi 2-3 ezer forintos felniről van szó. Igaz a küllők rendszeresen meglazultak és kettő el is pattant -
Teasüti
nagyúr
válasz
CHIPman #49090 üzenetére
És hány helyen kértél ajánlatot? Lehet kapni komplett kereket 10-nél olcsóbban is.
Mit takar az, hogy újra kell fűzni?
Első agy nem ugyanolyan, mint a hátsó.
Egy első kereket nem tudsz berakni hátra.
Újrafűzés azt jelenti, hogy kiveszik a kerékből az agyat (vagy felnit, küllőket) és másikat raknak be helyette. -
Teasüti
nagyúr
válasz
CHIPman #49086 üzenetére
Egyet értek, 5-6k-tól indulnak az alap hátsó kerekek, duplafalú felnivel, közönséges alu aggyal és küllőkkel.
Ennél olcsóbban nem úszod meg.
Bár ez a kategória még közel sem fogja elviselni azt a terhelést, amivel a meglévőt lezúztad.Én városi gépen használok ilyen olcsó kereket már két éve és nyolcasok sincsenek benne, pedig dinamikusak közlekedek, padkáktól és kátyúktól nem megrettenve. Küllőprizmát is törtem már kátyúval, de nyolcasom akkor sem lett.
-
venember83
nagyúr
-
bubi92
őstag
válasz
CHIPman #25788 üzenetére
triált próbáld ki és ha megfog csak akkor ajánlom.
mi az hogy trükközésre? kicsit konkrétabban?
street? dirt?
24-es monti ns fundamental villával vagy valami 100-as teloval.
bmx-ből meg ottvan OG vagy velvart. mindkettőben vannak összerakott bicók, megtudod nézni honlapon és élőben is.
nekem is nagyon tetszenek, főleg az ilyen minimal dízájnú bicók, csak sajnos most ez divat, ezért nem lett az enyém is fémszínű
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest