Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz runner 125 #11403 üzenetére
Nem ismerek embereket, akik egymillióért vesznek fullyt, én sem annyiért vettem. Csak arra céloztam, hogy ha fullyt és minimum deore felszereltséget szeretnél, ahhoz több kellene, mondjuk nem sokkal. Írtam is, hogy az enyém is alivios sok helyen, és célnak megfelel, majd ha lerohad róla valami, azt kicserélem, de eddig ilyen nem történt.
A rugóstagból elég fontos, hogy jó legyen benne, a rendelkezésre álló keret miatt szerintem propedalos RP23-ra (ez kb. a legjobb, újonnan kb. 80.000-100.000 Ft) nem érdemes hajtanod, de fontos, hogy valami jobbféle lockolható tag legyen. Ennek érdemes lenne utánanézni, hogy melyik mit tud mondjuk, teljesen részletesen én sem ismerem, de fox honlapon tuti fent van.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest