-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Nos senki nem számol be a Bükk Maratonról? Közös kép végül nem készült
, de akik tuti ott voltak: Dirtyz, dqdb (lejtőn ő a gyorsabb, emelkedőn én
), venember83, és hallottam Manitou is megjelent (nem ismerlek személyesen, a jellegzetes sárga Specit sem láttam, kár... hogy sikerült?)
Egy track: klikk. Olvastam előre, hogy nem technikás, de nem gondoltam, hogy ennyire nem... Végig széles murvás dózerutakon ment, egy darab ösvény nem volt benne, egyedül a második, legnagyobb mászás volt kihívás (tolós lett, saras 10-11%-os emelkedő nekem nem megy még
), ahhoz is csak erőnlét kellett volna. A többinél nem volt semmi trükk, ezért Dunához képest nekem unalmasnak tűnt, pláne hogy a pálya legeleje és legvége ugyanaz az aszfaltos szakasz volt oda és vissza... Két darab háromnyilas plusz halálfejes rész volt, az elsőnél, mivel nem láttam, mi jön, be is paráztam és leszálltam, végül kiderült, hogy simán járható lett volna, csak éppen meredek volt, de egy darab kő nem volt rajta. A második halálfejesnél meg komolyan azt sem tudom, hogy mi miatt volt ott... Nem tetszett, hogy paráztatták itt az embert feleslegesen, ahogy a rajt előtt is azzal, hogy 1100 m szint van a rövidben, közben meg 705 m lett csak. Jó volt, de ha még fogok maratonokra menni (egyelőre elég valószínűnek tűnik), akkor biztosan hamar a nagyon uncsi kategóriába fog beleesni ez a rövidtáv.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest