- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Hehe. Nem kell útlevél már szinte sehova itt nyugaton. Nekem sincs, és voltam már osztrák, szlovén, és horvát területen is mostanában. EU-ban elég bármely magyar személyazonosító irat. Sőt az EU-n kívüli horvátokhoz se kell útlevél, mert egy megállapodás értelmében elfogadják évek óta a 14 éves barna személyimet is.
-
szki
őstag
válasz
N.GÁBOR
üzenetére
De bizony gondolkoztam outi vételén! Csak elnyomtam a pénzmagot másra... Ősszel, azaz szezon végén szeretnék diszkont áron venni egy használtat, vagy újat.
A pécsi Imperatorsban már rég jártam. Telefonon hívd fel őket!(#10894) rétisün: köszi. A 4 országos túrára majd nézek nevezetességeket (a horvát Csáktornya szép, illetve a Szlovén Muraszombatot is bele kellene venni). Rajzoltam egy nulladik verziós útvonaltervet: [link]. Ahogy nézem Bajánsenye mindkettőnknek egy 40-es kb. Onnan kis szlovén tekergés után belemarhatunk az osztrákokba. Aztán le délnek újra Szlovénián keresztül a horvátokhoz. A végén vissza Letenyénél, vagy Rédicsnél.
Számodra estefelé játszhat akár vonatozás a magyar szakaszon, mert rövidülnek a nappalok. Időpont kb szeptember 8-9-es hétvége lehetne. Majd priviben megdumáljuk pontosan
(#10895) Ariadne: "'nem semmi távokat"... Megirigyeltem rétisünt, hogy hétvégente 2x 120 kilométereket teker jó átlaggal

-
KaraDani
addikt
válasz
Motaba78
üzenetére
Nyugalom, majd jön valaki okos és meggondja a tutit
Nekem az a gondom, hogy felninél ezt a 26*1,5 jelölést nem tudom hova tenni, így gumit szokás
A felni belső szélessége lenne elvileg az érdekes mm-ben, és ezt így is szokták megadni, pl. az enyém a montin 559*18, a cross 622*19. -
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
a szemüveges pali az ért hozzá, de a két nő aki bent van az no comment

-
-
Motaba78
addikt
na most a google-t hevesen használva, olyat találtam, hogy a 40-559 méret azt jelenti,559 a gumiperem méret ahova a gumi felül, a 40es szám pedig az abroncs szélességét jelenti felfújt állapotban, de ilyet nem látok a gumikon.
-
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
a sütő utcai kerékpárbolt, nevet direkt nem írok.
-
Motaba78
addikt
válasz
KaraDani
üzenetére
a felnire ez van ráírva 26*1,5 kívül, belül a felniszalagon 40-559, dupla falú, shimano deore agyak
azt kérte a srác mérjem meg a felni szélét ahol a fékbetétek fognak, az sokat segítene neki.miért nem lehet úgy megadni valamit, ami könnyen kezelhető mindenkinek, mint pl. az autóknál.

azt hittem könnyebb gumit venni egy bicóra, de látom mindenki csak néz, mintha véres kardal mászkálnék.Szfváron az egyik boltban még azt sem tudták, mi a félterep gumi

azt mondja a hölgy, jöjjek be mert nem tudja nekem mit jelent a félterep gumi, de biztos van belőle.könyörgök én csak gumit szeretnék a felnire, tudja már a boltos mit lehet rárakni.

-
N.GÁBOR
aktív tag
Egyébként nem gondolkodtál el egy országutin?
Persze tudom, hogy sok pénz, de Nálad aztán tényleg lenne helye és értelme. Szerintem nem sokan használják(nák) ki annyira mint Te tudnád.Tényleg, egy kérdés: említetted, hogy a pécsi "Imperators"-ban már többször vásároltál. Ha jól tudom, akkor elfogadnak üdülésivel is, de azt már nem tudom, hogy a kellékek is fizethetőek-e ilyen módon.
-
szki
őstag
-
-
szki
őstag
válasz
N.GÁBOR
üzenetére
Tegnap erre tekertem 78 km-t, azaz a kékkel rajzolt az útvonal. Muraszombatra akarok eljutni 1-2 héten belül (110 km oda-vissza). Illetve pirossal bekarikáztam egy területet, mely 4 országot ölel fel, és 1 napos túra keretében be kellene járni (bár beleférne fél nap, és 160 km-be is). Még nincs megtervezve az útvonal.
Amúgy bármerre tekerhetsz Szlovéniában, mert a főutak mentén van bicikliút. Még a kis falvakban is jót lehet tekeregni, mert az utak minősége egyáltalán nem alsóbbrendű. A Mura völgyében sík a terep, és könnyű eltévedni

rétisün: megcsináltam a Börzöncét, Botfát oda-vissza délelőtt. Börzönce keményebb volt visszafelé, mert végig 15%-os emelkedő enyhülés nélkül. A falubeliek biztos hülyének néztek, miután megfordultam a Börzönce túlsó felénél
A Botfai meg tényleg Botfa felől nehezebb. A hegy első harmadában komoly gondom volt az erőmmel, de azért felszenvedtem magam. Bár akkor már 70 km volt a lábamban megálló nélkül. Nekem bizony kellett a 28:28 áttétel a legmeredekebb szakszokon, mert nehéz a bicaj, meg én se voltam ma csúcsformában a fájós vádlimmal. A vége 127 km lett, és a Garmin Connect szerint a szint 1224 méter 
2-3 héten belül újra meg kell csinálnom egészségesen, mert keveslem a 26,3-as átlagot
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Ariadne
üzenetére
Fel még soha nem mentem rajta. Lefelé már 2x 3x megvolt, még enyhén havasan is, de annyira nem élveztem. Nem mertem nagyon megengedni (50fölé), mert mondom ha első kerékkel belefutok valami gödörbe akkor csúnya vége lesz, pedig szép kis sebességrekordot lehetne dönteni.
-
Dirtyz
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Az eleje lankásabb, aztán van meredekebb majd megint lankásabb és végül igen meredek része.
Mod.: mehetsz szlalomozva, csak úgy hosszabb és a többiek erős nemtetszését fogod kiváltani, ha minduntalan kacsázol köztük

-
KaraDani
addikt
válasz
fungeld
üzenetére
Inkább ezt a táblázatot linkelném. A montiknál az XC felnik igen vékonyak, és vastagabb gumikkal szerelik őket.
-
Motaba78
addikt
Sziasztok
szereztem 2db felnit, és a kérdésem mekkora gumit vehetek rá ?
a felnire ez van írva 26*1,5 a felniszalagra 40-559.Ha jól néztem 26*1,75 gumit minden további nélkül tudok rakni rá ?

ebben kérnék segítséget
előre is köszönöm
-
Tamoo
nagyúr
A Mátra maratonról a sípályán feltekerést nem irigylem

-
Ariadne
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
Igyekszem, vasárnap aszfaltos Janihegy + szigetkör futás volt, még a héten legalább két (aszfaltos) bringázást vagy futást megejtek, ennyire futja. Mondjuk gumiválasztásilag most kicsit elgondolkodtam, hogy a Speci Resolution-ökből valamelyik feltegyen, de áhh, az én tempómnál úgysem számít.

mod.: Ja meg egy hajtás tisztogatást is kell csinálnom addig, a fogaskoszorúm úgy néz ki, mintha gyárilag fekete lenne és a lánc is tiszta dzsuva.

-
DemonDani
addikt
Ettől van jobb bowdenház emberi áron?
Melyik a fontosabb bowdenház vagy a bowden?
Jagwire Hyper bowdenre gondoltam, de lehet hogy elég lenne a Basic is?
1,5 vagy 1,6mm a jobb? gondolom az 1,6mm inkább nagyobb fékekhez meg komolyabb hegyekre jó, nekem sima XC laza rostos talajra kellene valami
Esetleg az Alligator bowdenek milyenek?Ha Teflonos a bowdenház akkor szükségem van Teflonos bowdenre? talán ha SP41es a ház akkor elég gagyibb bowden is, vagy rosszul gondolom?
-
Dirtyz
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
A Mátramaraton nagyon köves (az idei pálya még inkább...), ezek közül nem tudnék választani.
Sok függ a gumin, de még több a technikán. Köves rossz terepen(lefelé) ne ülj be a nyeregbe, hanem kicsit állj ki és karból-lábból hagyd, hogy had mozogjon alattad a bicaj.
Ha van rá lehetőséged (tempó, hely előtte-mögötte) át is lehet bunny-zni egy-egy követ.
A mátrára előre 2.1-es Nobby Nic-et használok, hátulra Specialized Fast Trak Pro-t teszek fel. Mindkettőbe belsőt és Slime-ot használok.
A technikai "tanácsot" csak úgy írtam, ha tudsz lefelé közlekedni, akkor nem érdekes -
Manitou
veterán
válasz
Dirtyz
üzenetére
Ha már maraton, ide is bedobom a kérdést:
Continental Mountain King 2.2 félig kopott ( nincs oldalfal védelem) vs Continental Exproler ProTection (Duraskin) 2.1 viszonylag újszerűKi melyiket választaná hátsó guminak mátra maratonra? Igazából a mountain kinget használom most, de félek a mátrán a köves részen elvérzik majd a vékony oldalfal miatt. Defektállósági szempontból a másik jobb választás lenne, viszont az meg nem éppen ideális köves terepre. A kettőt kéne összegyúrni.
-
fpeter07
veterán
Én 8 óra körül kelek fel az ágyból, sok szerencsét.

rétisün: Fűződik ahhoz az úthoz egy defektem. Mikor lefelé jöttem. Teljesen kavicsos az egész, tehát nem csodálom. Felfelé is nagyon óvatosan kell menni. Lefelé még fékkel sem lehet lassan.
Igazi mtb terep.Dirtyz: Jó hallani ezt egy vérbeli bukósisakostól. Jó az a teló, kiállva tekeréskor sosem szokott bemozogni. Mintha auto lockout lenne rajta.
Ha lesz valami jó akció lehet lesz egy magasabb kategóriás bicajom. Ha nincs semmi best buy, akkor egy hajtáscserével kell beérnünk. Szegény már nagyon kopottas.
Amíg nem ugrik, addig menni fog még. -
Dirtyz
őstag
válasz
fpeter07
üzenetére
Az első 1-2 maratonodon (Topmaraton) érdemes hátrébb helyezkedni, onnan is látni fogod, hogy mekkora is a menés. Ha gyakrabban jársz versenyezni úgyis rájössz, hogy milyen tempó is jó neked, akkor már lehet kicsit előrébb merészkedni.
Ha elakadsz, illik valamelyik oldalra félreállni, hogy a többieket ne tartsd fel.Ja, és grat az első versenyedhez! (telót meg cseréld le
) -
szki
őstag
válasz
fpeter07
üzenetére
"Engem sosem hívtok meg ilyen mászásokra, pedig itt van a közelben.
"
Öööö. Talán, mert épp a közelben van Neked
Holnap 8 óra körül leszek Botfán kb. De csúszhat a terv, mert mostanában szenvedek az allergiától, a jobb vádlim meghúzódott a futástól, és a defektekkel sincs szerencsém
-
-
fpeter07
veterán
válasz
rétisün
üzenetére
Mi a másik oldalán voltunk csácsban, kavicsos emelkedőnél. Az sem egy leányálom, de sikerült ott felmennem, ahol eddig mindig elakadtam az apró kavicsok miatt.
Engem sosem hívtok meg ilyen mászásokra, pedig itt van a közelben.
Érintetteknek: Top Maraton sorozatban ekkora mezőnyben hol helyezkedtek el rajtnál? Láttam egy emelkedőn készült videót, ha valaki túlvállalja magát és kiesik a ritmusból (esetleg megáll) teljesen leáll a tempó és el sem tudnak indulni a mögötte lévők.
-
rétisün
veterán
egyelőre még egy rádiházi szombat is esélyes, akkor meg nem nagyon fogok vasárnap hajnalban (de még reggel sem) bicajozni indulni

"Azért indulok kelő nappal, hogy legalább a kánikulát kikerüljem."
jó elképzelés (lenne) csak éppen a táv növekedésével fog a hőség is nőni. de azért még mindig déllőtt van jobb idő a bicajozáshoz.
hazafelé meg egyből mehetsz is bázakerettyére
-
Manitou
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én már kb egy éve nem voltam focizni, akkor jártam ph teremfocizni
, de lesérültem, aztán azóta se voltam, majd ősszel lehet ismét megyek. -
Manitou
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem se sok, az a baj 
-
rétisün
veterán
most esett le, börzönce, botfa, plusz az oda-visszaút? te se aprózod el, az már igaz

"szombat-vasárnap strandolásé a főszerep" ...csak nem nekem, cimbora....

mod: most tudtam meg, hogy a szomszédék+tesóm szombat-vasárnap balatonbogláron lesznek. lehet, hogy lekarikázok utánuk

-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Azért pár km alatt nem fog elkopni
Elég sokat bírnak ezek.Vasárnap mátra. Ariadne te felkészültél már rá?
Remélem jobb időt sikerül mennem , mint bükkön, igaz edzeni most se tudtam rá annyira. Még versenyig 2x tervezek menni egy-egy edzőkört. holnap egy keményebbet és majd talán pénteken egy lazábbat.
Szombaton már pihi. hétvégére ~40C lesz, lehet fürdőgatyában kéne menni
-
szki
őstag
Szerk: hőség+erős cél fáraszt ki. Az emelkedők kevésbé.
#10848) rétisün: Akkor holnapra jó bulizást! Csütörtökön meg várjuk a képet!
(#10850) Manitou: akkor jó felkészülést a hétvégére, és jó versenyt! A kánikula meglesz. Bár az erdőben jobban elviselhető árnyékban, mint a hőséget visszasugárzó, olvadt aszfalton.
Természetesen szombat-vasárnap strandolásé a főszerep! -
szki
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Én holnap hajnalban terveztem megmászni Börzöncét, és Botfát is. Áttételekkel felkészültem, és 28:28 is megvan tartalékba.
Ma koradélután nyomtam egy 78 km-es magyar-szlovén túrát az erős szélben és 38(!) C fokos hőségben. Nem vagyok normális, de muszáj volt megnéznem bírom-e a hőséget? Nem bírom továbbra se, ha hőséggel párosul
De jól esett a szlovén oldalon a Mura térségében tekeregni. Egyfolytában csak ámuldoztam micsoda príma aszfalt van az alsóbbrendű utakon, és milyen sok a remek kerékpárút! -
Vasinger!
nagyúr
-
rétisün
veterán
csúfos baleset ért, miközben a botfa-bozsok hegyet másztam meg (most botfa felől).....már majdnem felértem, amikor sikerült a láncot a fogaskoszorú és a küllők közé váltani

persze meg kellett állnom, úgyhogy ezt a mászást nem tekintem teljesítettnek, meg kell ismételni megállás nélkül.
amúgy igaza van fpeter-nek, tényleg van olyan rész az elején, ahol kiállva majdnem hátradőltem
szépen emelgettem a bringa elejét, pedig nem egykerekezni akartam 
-
Vasinger!
nagyúr
Nos sikeresen eladtam a Haibikeot. Nem egy perc alatt ment el, de legalább elment. Érdekes egyébként, egy francia férfi vette meg, nagyon szimpatikus volt, a családjával jött, iszonyatosan normálisak voltak, viszont nem is egyből vette, hanem rendesen átnézte a bringát és kérdezősködött róla.
Ami még pláne a dologban, hogy ugyanannyiért adtam el, mint mikor tavaly vettem. -
fpeter07
veterán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Fel kéne szerelnem a bringám, verseny előtt lekerült minden róla. Jó, hogy mondta az egyik ismerősöm a csengőt. A kitámasztót viszont nem hiszem, hogy visszateszem. Alig lepődtem meg, mikor megfogtam a spirál zárat és a kitámasztót. Egyáltalán nem volt nehéz egyik sem.

-
KaraDani
addikt
"Egyedül az egyszerre kapcsolható első+hátsó világítás, amit módosítani kellene, hogy külön is kapcsolható legyen!"
Meg a világítás magassága, mert a kormányon már nem szabályos magasságban van. Meg a küllőprizma mellett el kellene fogadni egyéb fényvisszaverő eszközöket a kerekeken, pl. reflexcsíkos gumi. Meg mondjuk minek kell állandóan fentlenni a lámpáknak? Ha nappal közlekedek a városban csak plusz macera, hogy a fél biciklit szét kell szerelni, ha lezárom valahova... Ha este nincs világítás akkor büntessenek. Gondolom a rendőrök rugalmasak is ezekben a dolgokban, de a szabályozás nevetséges.
-
szki
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Elég gagyi riport. Na ezért se nézek tévét, mert túl sok a félrevezető infó, amit erőltetnek a népre!
Többi hozzászóláshoz kapcsolódva egyéb pontosítás: borostyán-sárga küllőprizma, csak az első kerékre kötelező!Amúgy én egyetértek a kötelező felszerelésekkel. Egyedül az egyszerre kapcsolható első+hátsó világítás, amit módosítani kellene, hogy külön is kapcsolható legyen!
Más: nem ártana a kerékpárutakat olyan állapotba hozni, hogy lehessen rajtuk közlekedni! Bár gyakran túllépném a bicikliúton megengedett sebességet
Mikor tervezem az útvonalaimat, akkor már direkt úgy kanyarítom, hogy ne legyen benne bicikliút, mert azokon csak fullyval lehet haladni többnyire. Egy felütéses defekt 5000 Ft-ba fáj, ha nem sérül a felni. Ki fogja kifizetni?
Múlt héten csak figyelmeztetett a rendőr, hogy menjek fel a kerékpárútra. Szerencsére nem kaptam büntit. -
Frenky89
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Szerintem teli van egy csomó pontatlansággal.
Kezdetnek mondjuk ott ez a dinamós ügy. Sokszor volt már itt is linkelve, hogy mi kell egy bringára, de még egyszer sem láttam ezekben a listákban, hogy külön ki lett volna kötve, hogy a világításnak dinamósnak kell lennie.
Másik a sokak által kedvelt kukás mellény, amelyet a KRESZ szerint lakott területen kívül - éjszaka és korlátozott látási viszonyok esetén - kell használni a riportban mintha nem így lett volna.
Összességében: látszik, hogy mennyit ér a TV... Bringás klub elnöke meg no comment.
Amúgy attól, hogy valaki DH-s, vagy FR-os még ugyan úgy kerékpáros, tehát ugyan azok vonatkoznak rá is, mint az összes többi kerékpárosra.
Herooo: Ez meg már oda tartozik, hogy tényleg 100 éves a szabályzás, de attól még nem kéne f*szságokat leadni.
-
Máté94
addikt
Nekem ilyen van SD3-on, jól teljesítenek.

A gyáriak persze minden SD-n "szarok". Legalábbis én sok rosszat hallottam róluk. Az enyém is egy év után elkopott..
-
Muton
addikt
válasz
üzenetére
Szelepsapkát lopni? Ennyire csóró senki sem lehet, ez szerintem a primitívségéből adódik.
Én is direkt levettem az értékes lámpákat, mondom az a suttyó óra meg senkit sem fog megmozgatni, főleg, hogy ilyenhez konzolt sem lehet kapni, tehát kikukázni tudja csak. Hát tévedtem. Öröm az ürömben, h pont írt a bike-components, hogy végre 25-én postázzák a Rox 8-amat, szóval sokáig nem leszek komputer nélkül... de akkor is bosszantó.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Merida Cross 800-V gépem, Avid Single Digit 5 gyári fékbetétei helyett keresnék valamilyen jófajta fékbetétet, szerintem egy kicsit gyengén teljesítenek. Van valamilyen tuti tippetek?
Hajdanán Piros Ritchey betétet használtam XC Comp és Pro felnijeimhez STX-RC fékekben, amiről nagyon jó emlékeim vannak, valami hasonló eredményt szeretnék.
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
Vasinger!
nagyúr
Erről a dinamós dologról hallott valaki valamit? Tényleg kéne?
Egyébként nem tudom elképzelni, hogy egy DH-s vagy egy FR-os ember kukás mellényben, prizmákkal és lámpákkal járná a köröket, amíg ki nem ér mondjuk a terepre. Bár elvileg ott is kéne.
De akár egy grammániás outis bringán meg található e minden szükséges kellék.
-
Vasinger!
nagyúr
Megtanulhattad volna már, hogy nem szabad semmit sem szabadon hagyni, főleg ami mozdítható. Az érték nem számít. . Köszöntelek Magyarországon.
Szerencse a szerencsétlenségben, nem volt túl drága. Ha egy 8k körüli VDO/Sigma lett volna...
BTW
Olvasgatom, hogy vannak lidl-ben megint bringás cuccok. Van valami ami használható is közülük? Gondolok én pumpára és felsőre elsősorban.
-
Dirtyz
őstag
Szerintem nem nagyon készült olyan összehasonlítás, hogy melyik felnit milyen fékpofa eszi jobban...
Jó felnit kell venni, sajnos ez benne van a pakliban. Van nálam egy kerék, Zerge a 96-os VB-n ment vele, még használható a felni...
Ha engem kérdeznél, inkább cserélném 2-3 évente a felnit, minthogy ne fogjon a fékem, de látom, Neked pont az ellenkező a nézeted
Esőben és főleg sárban minden fogy a felni és a pofa is. Nem véletlen, hogy annyira elterjedt a tárcsafék a kerékpárokon, tárcsát-betétet kicsit könnyebb cserélni, és a pénztárcának sem fáj annyira. -
Muton
addikt
kimentünk bicajjal a rómaira sörözni és kajálni, erre lelopja valami idióta a bicajról a 2000 Ft-os Hervis-es komputert. Ez mennyire alja már

és nem is emlékszem az odometerre.
Balkán. ennyi. -
szki
őstag
Defektet kaptam, mert pocsék a felniszalagom, és én meg pumpáltam szépen a gumit maxra.. Szerencsére még otthon eresztett le a gumi. Milyen széles felni szalag kell a felnibe, ha 17 v. 19 mm széles belül. Most 14 mm széles felniszalag volt, de félrecsúszott, és 7 Baron kilyukadt így a belső, mert betüremkedett a felnibe.
-
Sziasztok!
Fékbetétet vagy fékpofát keresek V-fékhez - imbuszosat.
Mindenki a "piros ricsi"-t ajánlja, mert az jól fog, de arról senki nem beszél, hogy mennyire eszi a felnit. Erről van valami infótok?
Kifejezetten felni kímélő típust keresek. Nem a húdenagy fékerő a lényeg, de azért esőben is jól használható legyen. Nem baj, ha gyorsan kopik, csak a felni maradjon sokáig ép.
Lehet 72, 70, 63, stb. méretű is.Köszi!
-
gerus1981
csendes tag
Ez nem a reklám helye, de a li*l-ben megint vannak bringás cuccok.
-
fpeter07
veterán
Elkészült! [link] -
Tanya-
tag
Tavaly voltunk a Garda-tónál, igaz csak autóval és átutazóban. Megkerültük a tavat, szeptember elején. Kellemes napsütésben, szerintem 500 outist simán kikerültünk.
Kicsit más arrafelé a kultúra, több kis csoport még kisbusz kísérettel is megy. Ha meg megunnád a lankás utat a tó körül bárhol el lehet kezdeni feltekerni a szerpentinen.
Szeptemberben mi nem találtunk szállást kempingben a tónál. Erre érdemes figyelni, esetleg előre lefoglalni.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!

- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként max respect, nem semmi távokat mész... 
A felni belső szélessége lenne elvileg az érdekes mm-ben, és ezt így is szokták megadni, pl. az enyém a montin 559*18, a cross 622*19.

, megnéztem a régi képeket...
Remélem jól tudom.
)