- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #47481 üzenetére
Tudom, de most én a bicaj terén edzetlen emberekből indultam ki. Azért ott elő fog jönni egy erős seggfájás, aztán akár derék, esetlegesen térd, csukló, váll... Ha kimarad két hónap már akkor sem olyan kellemes az első bringázás mint az utolsó volt előtte
Tavaly Február 28-án mentem először kb 70km-t, majd Gödöllőn söröztünk, HÉV-eztem Pestre, és kiállva gurultam haza, mert nem bírtam leülni a nyeregbe már
-
rétisün
veterán
válasz
venember83 #47481 üzenetére
vannak dombok, ebből kifolyólag lejtő is, ahol akár 97km/ó-val sűvítenek lefelé
ha jól emlékszem a velo.hu idevágó cikkéből.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Update 06.03 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest