Hirdetés
Aktív témák
-
rii
nagyúr
látni kerósokat, hogy zöld military gatáyban nyomulnak, felghajtva a szára, gatya alatt meg valami fekete jégeralsó-izé ...
na .. ez a fekete izé ez mi?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
nagyúr
válasz sanyixXx #4957 üzenetére
"na a matuzzal csak óvatosan" Jaja, vannak muris dolgai, meg elképzelései.
Én kantáros, betétes téli gatyát szoktam felvenni télen a rövidgatyó alá, így még fel sem kell hajtani a hosszúnadrág szárát.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Pinya007
aktív tag
válasz sanyixXx #4957 üzenetére
Lábmelegítő nem csúszik le neked?
Nekem gumirozott (nem szilikonos) térdmelegítőm lecsúszkál. Van hosszú aláöltözetem, meg nem szélálló kantáros thermo téli nadrágom. Próbáltam már aláölztözet meg nadrág közé is felvenni a térdmelegítőt, de úgy már nehéz ráhúzni a nadrágot, meg így is csúszott lefele. Közvetlen a térdemre még nem próbáltam. Mostanában kívülre szoktam felvenni, mert a térdvédő szélálló, így gondoltam leglogikusabbnak.Majd akarok venni egy komolyabb anyagú, vastagabb téli nadrágot, az lesz a tökéletes megoldás.
Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
Kephamos
addikt
Hoban bringázással mi a helyzet? Idén ki akarom próbálni. Mit érdemes tudni?
-
becuszabi
aktív tag
-
Ariadne
őstag
válasz Pinya007 #4960 üzenetére
Barátomnak épp az jött be, ha legalulra veszi a térdvédőt, mert akkor miután egy kicsit megizzad, már nem csúszik le az anyag. Milyen jó, hogy nőknél szőrös láb hiányában nincsenek ilyen gondok.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz bmx powa #4967 üzenetére
Mármint úgy értettem, hogy lány vagyok, és nincs szőr a lábamon, így nekem nincs ilyen gondom. Genetikai mák, bár gondolom azért a nők többsége így van.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Kazimír
őstag
Jelen bringámból február elején hulladék lesz. Addig adtam neki haladékot. De úgy nézem megérezte a végét, és nem akar cipelni többé. Hátsó defekt. Esőben.. Lehet ennél szebb?
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Bero
aktív tag
Ki tudja, ezek az Octalinkes monoblokkok miért 113 mérettől kaphatóak?
Úgy értem négyszög tengelyben van 107 vagy akár 103 is. Más a felfekvésük?
És honnan tudom meg mekkora a minimálisan okés? -
Pinya007
aktív tag
Top Gear c. angol autós magazin-t szoktátok nézni?
Legutóbbiban (s10e09) Budapesten tesztelték az új Fiat 500-at. Városi forgalomban versenyzett az egyik műsorvezető két helyi BMX-es sráccal. A bringások nyertek!Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
becuszabi
aktív tag
Magellán bringák geometriájáról hol találok adatokat? (állítólag relatíve hosszú vázuk van)
"Aki szívből él, az élből szív"
-
Kephamos
addikt
Lepcson, illetve mashol ereszkedeskor mi a helyes taktika?
--------------
Mit takar az, hogy cyclocross? -
sanyixXx
senior tag
válasz Kephamos #4978 üzenetére
1. beülsz a kerék fölé, a nyereg mögé, hogy szépen bele tudján rugózni lábbal
2. outi-monti vegyes outi váz-outi kerekekkel, de terepverseny. vannak féktüskék a vázon meg a villán (cantinak általában), de 700-as kerékkel mennek. a pálya 90%-a bringázható,a maradékra olyan akadályokat tesznek, amihez le kell szállni a bringától. 60 perces körverseny, aki a legtöbb kört nyomja le, az nyer.
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Dirtyz
őstag
Juhéé, megjött a vázam!!!
Képeket holnap tudok felrakni. A súlya rugóstaggal együtt 2175 gramm!Védd a fákat, egyél hódot!
-
-
becuszabi
aktív tag
válasz Bikeman #4991 üzenetére
Forgalmazóval már megtettem (kettőt is zaklattam). Ezt írták: "Geometriai adatok sajnos nem elérhetőek". Ez azért durva
Elvileg hazai márka lenne, az árak is elfogadhatóak lennének, de sz..nak bele, hogy el is tudják adni...tipikus hazai mentalitás
...lehet, hogy én sem érdeklődök tovább és veszek valami másik gyártótól...ezek meg titkolózzanak tovább"Aki szívből él, az élből szív"
-
Bero
aktív tag
Szerintetek a küllők megtartása mellet menyivel lehet eltolni a kereket a síkjából?
-
becuszabi
aktív tag
-
becuszabi
aktív tag
válasz sanyixXx #4998 üzenetére
de, egyenletesen kell feszülniük...ezért írtam, hogy ha jobbal el akarja tolni a síkot, akkor az már nem fog menni
(persze így sem szerencsés ha az egyik oldal küllővégei jobban kinyúlnak, a másiké meg mélyen vannak...lehet, hogy nem okoz gondot, nem tudom, de nekem nem tetszene)"Aki szívből él, az élből szív"
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest