Hirdetés
Aktív témák
-
carrot
tag
Kérdés: XTR agyakért, center lock, 36H, HB-M965, HF-M965, eladó szerint 3000km mentek le sok, v kevés a 110 ojró? Vagy inkább az a kérdés, h egy ilyen felső kategóriás agyaknál mennyit számít a 3000km, meg mennyire vadult velük.
-
venember83
nagyúr
-
amargo
addikt
Zaptub HD sportkamera. Egész tűrhető ára van.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Z0mbi
senior tag
Teli gumik olcson bicora
itt[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
állat vagyok, vagy csak simán elvetemült? (haverom szerint én vagyok az, aki kiskorában komp akart lenni. de nem komp lett) most értem haza egy ~62km-es körről
nem tudom, hány fok van, de nem nagyon volt olyan pocsolya, ami ne lett volna befagyva....de legalább már a locs-pocs felszáradt az útról.[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
fpeter07
veterán
válasz rétisün #46862 üzenetére
Én egy 10km-es csavargásra voltam el. Ez a téli széldzsekinek nevezett ruhadarab elég jól végzi a dolgát, legközelebb még pulóvert se veszek alá. 62 km az nekem úgy 4-5 óra lenne így télen, mikor kiléptem a házból, már szomjas voltam. Valami termosz féle kellene nekem.
-
amargo
addikt
Sziasztok,
Ma vettem észre, hogy a Specialized Taho talpa az spd csatlakozásnál van benne egy szakadás. 1 év és 2 hónapos a cipő.. van valami esélye, hogy meg lehet csinálni?
Az a félelmem, hogy egyszer végleg kiszakad a talpa..“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz venember83 #46865 üzenetére
Azért nehéz elhinnem, hogy csak ennyi volt.. mert jó cipő szeretem.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Ariadne
őstag
Tervez valaki kimenni elsején a BÚÉK kupára bámészkodni, esetleg versenyezni? Szokásosan 13:00 órától lesz szokásosan a HHH-n. Kicsit gondolkodom a dolgon, bár már vagy egy hónapja nem ültem bringán...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tegnap BKV-val jöttem dolgozni,de estére már nyüszitettem a villamoson. Hiába nem szereti a térdem a hideget, nem bííírom, ugyhogy ez volt az egyetlen nap BKV-val a télen
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
zoltanz
nagyúr
Nem is tudtam, hogy kerékpárokra is van szögesgumi (jégen jól jön), csak nem olcsó.
-
rétisün
veterán
megeredt a hó, egyelőre csak ilyen apró szitálás, de azért azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy erre az évre vége a bicajozásnak....
a december amúgy is nagyon rosszul jött ki ilyen szempontból ezzel a sok hóval (igaz, a november viszont meglepően jó volt), de azért inkább ilyenkor legyen hó, mint még majd márciusban is.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Thulcandra
senior tag
válasz rétisün #46872 üzenetére
Decemberben csak melóbajárás céljából ültem bringán... de holnap itt az új év és izgatottam várom tudom-e teljesíteni amit elvárok magamtól. ^^
[ Szerkesztve ]
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
rétisün
veterán
válasz Thulcandra #46873 üzenetére
az a 212 km se egy nagy durranás, amit decemberben összebicajoztam a melóbajárás mellett
szurkolok neked a 2000 km-hez (jól emlékszem?), főleg, hogy kiválasztottad hozzá azt a két hónapot, ami talán a legrosszabb bicajozás szempontjából.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Thulcandra
senior tag
válasz rétisün #46874 üzenetére
Ha felétek is olyan idő volt mint itt, akkor az 212 km nem rossz!
Januárra nappalra azért ígérnek + fokokat, csak nagy szél ne legyen. Ha nem leszek olyan beteges mint most decemberben, akkor biztos vagyok benne, hogy menni fog, meg aztán tekerés közben mindig jól érzem magam, sőt, a tekerés az, ami helyre tesz! Hányszor volt, hogy négykézláb másztam ki az ágyból (tényleg, és nem azért mert ittam előző este) aztán felduzzogtam a magam a bringára, majd este jó pár km után teljesen kicserélve értem haza, úgy, hogy majdnem szétestem a boldogságtól ^^" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
KrAt
veterán
Január 10-től én is dolgozó ember lettem, én is keróval fogok bejárni.. Kb 6-7 km, egyáltalán nem para.. Negyed óra
Jah, izé: BUÉK
[ Szerkesztve ]
-
whiskey
tag
Sziasztok!!!
Boldog új évet mindenkinek!!!!
-
KaraDani
addikt
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Kíváncsi lennék, ki mit tervezett bringás szemszögből jövőre? Gondolok itt esetleges versenyekre, kihívást jelentő teljesítménytúrákra, új helyek felfedezésére bringával, ilyesmire.
Nekem kb. így néz ki a lista (nem fogadalom, sose fogadok meg semmit, csak tervek):
- többet tekerek mint idén
- Velence 10x TT-n teljesítem a 10 kört
- mindkét hazai Zselic TT-n indulok, és jó szokásunkhoz ragaszkodva dobogón leszünk hosszútávon megint (csak nem lesz erősebb mezőny mint szokott )
- 24h-n ismét részt veszünk a guruló kockákkal és hagyományt teremtünk
- megcsináljuk végre azt a fránya Balcsi kört
- megmászom a magyarországi Big-eket, Pannonhalma kivételével, az annyira nem vonz, hogy odáig elmenjek érte
- jobban megismerem a Pilist, és a Börzsönybe is elmegyek montival[ Szerkesztve ]
-
Dirtyz
őstag
Kilométerekben gazdag (és balesetekben, defektekben szegény) Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves Sporttársamnak!
Védd a fákat, egyél hódot!
-
ludsimon
veterán
BUÉK!
undefined
-
Tamoo
MODERÁTOR
BUÉK!
-
rétisün
veterán
válasz KaraDani #46878 üzenetére
részemről csak annyi, hogy bicajozok, amikor csak lehet/tudok (talán ma délután is )
a velence TT-t és a balcsi kört jó lenne logoutosokkal lenyomni, sajnos autó nélkül elég nehézkes oda jutnom.9544 km-t tekertem tavaly (ebből 8834-et már a kelly's-el ) plusz a dolgozóbajárás, de az nem tudom pontosan mennyi, mert a dolgozóbajárós bicaj nincs itthon.
az biztos, hogy szintben simán többet ment nálam mindenkiBUÉK!
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
B.ú.é.k. mindenkinek!
A minap kotorásztam az egyik fiókban, és ráleltem a régi kilométer órámra.
Ezt a darabot 96-környékén vettem, és még most is üzemel az eredeti elemmel.
Ez egy CATEYE CC-MT200.
Lehet ehhez még vezetéket kapni?Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
venember83
nagyúr
Nézzük csak:
-szezon előtti görgőzés, amikor csak lehet, lehetőleg naponta, de legalább kétnaponta (kötelező),
-ezt lehetővé tevő anyagi körülmények esetén végre egy Szilvásvárad maraton (esetleges),
-több országúti kerekezés hétvégente a tavasz beköszöntével (kötelező),
-több terepezés, esetleg budapesti edzőtábor ,
-24 órás (kötelező),
-Trans Hungária Maraton (esetleges, nagyban árfüggő),
-hagyományos Bükk maraton (kötelező),
-Transzbihar (kötelező),
-túrák a mountainriders bringásokkal (kötelező),
-részvétel a helyi Bihar Go TT-n.Röviden.
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
amargo
addikt
Kellemes újévet kívánok mindenkinek, reményekben és kitartásban sikeres évet!
-
Thulcandra
senior tag
BUÉK mindenkinek, epéd után pedig irány tekerni (legalábbis részemről biztosan), ha csak nem támad valami viharos szél!
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
rekid
addikt
Mindenkinek Boldog új évet, és sok sok kilométert!
Remelem iden is lesz csapatos Night ride. Addigra beújítok én is valami reflektort.Gyáva népnek nincs hazája!
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Boldog Új évet kívánok Mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a hidegnek van e estleg vmi károsító hatása a Wave telcsimre?
Én versenyszerűen kerékpározom, ma is odavoltam edzeni, s közben zenét hallgattam. Bár a meleg téli biciklis felsőm zsebében volt a telefon, alaposan áthűlt s egyszer kétszer le is állt a zene. Ez a hidegnek tudahtó be? Igaz,azóta nincs baj vele.
Köszönöm előre is a válaszokat."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
amargo
addikt
Az a hátrányos helyzet, hogy az akkumulátor úgy fog viselkedni mintha lemerült volna. Bár kémiába nem vagyok otthon, de nem tudok kifejezetten károsító hatásról. Mára már a kijelzőben sem tesz kárt tudomásom szerint.
De arra figyelj, hogy a nedves telefon - valamilyen zsebben tárolva - kikerül a hidegbe, akkor bizony eshet baja.
2 napja voltam kint este, az arcomra fagyott a mosoly, napközbe kellemesebb tekerni
-
Edi77
őstag
válasz amargo #46889 üzenetére
Köszönöm.
Eddig is edzettem úgy, hogy telefonról zenét hallgattam. de ilyet nem tapasztaltam.
Drága jószág a Wave, lehet, inkább az Arenát fogom továbbra is edzéshez használni."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Oracle
senior tag
BÚÉK
Plusz egy kis házi hólánc [link]
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #46884 üzenetére
Erre a Trans Hungáriára én is kíváncsi leszek. Egyrészt az árra, másrészt, hogy alapvetően az élmezőnynek szánják, vagy a lassabbak is be tudják fejezni a távokat szintidőn belül.
Hajrá Dirtyz A fene tekerne ilyen időben, bár legalább fagyott lesz a talaj és nem dagonyás.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz KaraDani #46893 üzenetére
"A fene tekerne ilyen időben"
ezek szerint én vagyok a fene mert én bizony tekertem délután egy 50-est nem terveztem különösebben sokat menni, de mivel nem fáztam annyira, mint amire számítottam, kicsit többfelé elkalandoztam. a lábam fázott csak (hiába a vastag zokni, meg a NW celsius) szóval ha továbbra is akarok ilyenkor is bicajozni, asszem kéne vennem egy kamáslit....
ui. dögöljön meg az a barom állat, amelyik kitalálta ezt az apró kavicsos síkosságmentesítést.
Dirtyz: ezek szerint neked se elég a NW celsius?
[ Szerkesztve ]
-
Thulcandra
senior tag
válasz rétisün #46895 üzenetére
Én meg nagyon kiestem a formámból, valami két hónapja tekertem utoljára hosszabb távot...
39.54 km lett a mai táv 2 óra 4 perc alatt, első órában 21.2 km/h a többi pedig 17.19 km/h ... -2 °C környékén, enyhe szél mellett.
Sajnos a kemény fagyok ismét odaraktak az utaknak a Szigetköz felé az egyébkéntis rossz állapotban lévő hálózatból sok helyen "kirobbantak" a befoltozott kátyúk, szinte csak a sáv-, néhol csak az út közepén lehetne normálisan bringázni... Át kell gondolom merre tekerem le a tervezett távot mert ezt a szakaszt nem kéne erőltetnem.
A természet viszont gondoskodott a vizuális kényeztetésemről, ködös idő, a fákra vastagon fagyva a dér, néhány helyen a szél az útra és arcomba fújta az ágakról, kis, pár négyzetméterre korlátozott hóesést megjátszva. Sok helyen festői volt a táj.Sün, van egy olyan érzésem, hogy itt év elején ugyanannyit - ha nem többet - fogsz tekerni mint én
-
rétisün
veterán
válasz Thulcandra #46898 üzenetére
deres, fagyos fákat én is láttan jócskán, ez a része a télnek kétségkívűl szép. de sajnos az általad említett másik dologgal, a romló utakkal is találkoztam.....néhány helyen úgy tűnt, hogy az alatt az 1-2 hónap alatt, mióta utoljára jártam arra, azóta is romottak az utak.....
Dirtyz: azért egy téli zokniért nem megyek el a bergusonig, kicsit nekem az messze van ahhoz igazából egy melegebb zokni nem is lenne annyira jó megoldás, a lábszáram így is izzadt, inkább csak a lábfejem (lábujjaim?) fáztak....egy kamásli talán segít ezen.
-
Manitou
veterán
BÚÉK minden bringásnak!
Az én listám:
-egy balaton kör már nekem is régóta érik, idén jó lenne tényleg
-egy pár helyi maraton, esetleg 1 külföldi is beleférne
- jelentősen több tekerés mint amit az elmúl 1-2 évben produkáltam
- bicajra egy forintot nem költés ( ezt már párszor megfogadtam )
- olyan helyekre eljutni mo-on , ahol még nem voltam. Eddig csak Mátra- Bükk- Zemplén az "ismertebb" terep
Aktív témák
Hirdetés
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest