- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #29765 üzenetére
A lánc jó, de nagyon nehéz, hordozni nem lehet. Nekem Abus X-Granit Plus U-lakatom van, tudom ajánlani:
* 1,5 kg
* két kulcs, egyik elemlámpás, kódszám alapján lehet rendelni újat a gyártótól
* jár hozzá felsőcsőre szerelhető tartóVolt Abus Bordo X-Granit Plus-om is - amelyiket KaraDani említett - ez is jó:
* kényelmesebb használni, mert úgy megfelelően biztonságos, hogy közben egy sodronyzár flexibilitását nyújtja
* súly és zárszerkezet, mint a másiké
* ehhez is jár tartó, de sokkal kompaktabba hordozható változatBiztonságban amúgy tényleg az van, amit a lakásban tartasz. Nekem tárolóajtó, két lakat és a fenti Bordo védte a bringámat, mégis elvitték ...
HDD téren úgy tűnik, hogy mázlim van. Belső SATA-ra dugva nem ment (15 perc alatt nem bootolt be a Windows), menet közben feldugva timeout hegyek, eSATA-n fel sem ismerte, de USB rackben megindult, és csak a rendszerpartíció esett romjaira, a kritikus 30 MB megvan.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged