- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Aktív témák
-
aesir
veterán
válasz
Dirtyz #22693 üzenetére
Sikerült!!!
Nagyon nehéz volt, sokkal nehezebb mint gondoltam. Eddig összesen 3x futottam le 8 kört a Szigeten egyben, ezért is mertem belevágni, de ahogy számítottam is, az "idegen" környezet, az ismeretlen távok a tereptárgyakhoz mérten, plusz a visszafordítóknál a szembefutó gyorsak nagyon megnehezítették az erőbeosztást. Nem beszélve a hidakról és az alattomos kicsike kis emelkedésekről, rengeteg erőt kivett belőlem. De sikerült! Furcsa, hogy így ma visszagondolva nem a fájdalom és a szenvedés jut eszembe először (az is mert amikor megmozdulok egyből érzek mindent), hanem azok a szakaszok amikor jó volt, és amikor 30 kili után már annyira fásult voltam hogy nagyon elkezdtek fogyni a kilométerjelzők, és az "utolsó 100 méter" tábla, ami után a legnehezebb 100m következett a célig. Egészen addig nem is volt valahogy valóságos számomra az egész, ott viszont rámtört minden fáradtság, de emellett egy löket adrenalin is, hogy itt vége. Amikor végre le tudtam ülni, percekig zokogtam, aztán vigyorogni kezdtem és ennyi. Zuhanyozni sem tudtam egyedül
Nem tudom hogy valamikor is nekimegyek-e még egyszer ennek a távnak, a félmaraton az fekszik rendben van, dehát ezt nem tudom... még kell egy kicsit ülepednie. Az biztos hogy ezután már úgy futok, hogy nem törekedem a jobb időkre, a nagyobb terhelésre, hanem pont annyit fogok futni mindig, amíg "szökellni" tudok
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- E-book olvasók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest