Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
ez_meg_emaz #14146 üzenetére
Én ezt nézném meg, ha Pesten vagy a közelében laknék.
Így viszont maradt egy 2009-es változata ennek. Majdnem teljes áron, és cseréltetek rajta sort, láncot, ülést, pedált, és lehet, hogy még kormányt is. Ebben a változatában (08) azonban lehet, hogy nem cserélnék, mert ez egyenes.
Persze kérdés, hogy van-e ott méretben, meg hogy másikat választanál-e, de ha van még választék a többiből is, akkor valamelyik leárazottat megnézheted.
Én 182-3 cm vagyok, nekem azt mondták, hogy az ideális a 18"-os lenne, és 19,5-öset rendeltem, mert a 17,5 már lehet, hogy kicsit lenne. Ha ezt nézzük, Neked valószínűleg egy 19-20" kellhet, de ezt csak így látatlanban mondom, legjobb, ha kipróbálod, ráülsz az aktuális kerékpárra, hogy mekkora is kéne.
Aktív témák
- UHD filmek lejátszása
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Hardcore café
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest