Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
ezt én se értem, ha nincs beállítva a számlaszáma, akkor hogyhogy nem kapta meg a pénzt? rejtély.
-
KTU
addikt
válasz Outlander #88380 üzenetére
Az azért elég vicces hogy nem ebbe a régióba szánt, kínai belpiacos telefonhoz kötődő jogvédelemről beszélünk,
mert csak akkor szankcionálhatnak a fórumon.A Leeco-ra,
kevesen képesek reálisan, elfogulatlanul írni az épp aktuálisan vásárolt kütyüről..P6000
".......és teljesen le vagyok döbbenve, főleg a gyönyörű kijelzőn."
igaz a sima volt, pár napot tudtam használni, földhöz vágás előtti állapotba, leraktam, eladtam.
Kijelző f0s kevés fényerő, alig látható napsütésbe.
kamera, Mlais köröket ver rá, még akkor is ha nem színhelyes.Nemrég láttam a készüléket,
a hátlapon kiesett az elefánt valamelyik füle.Akkoriban vettem az Umi Hammert, még mindig megvan, a nejem használja.
Összehasonlítva a 3[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
alázógyík
addikt
-
Outlander
addikt
Szagmai kérdés...
Win 7 max 192 gb ramot kezel, én egy 256-os szerverre akarom telepíteni... vajon azért döglik be az első rebootnál? (tehát a fájlok felmennek, ki is csomagolta, jönne az első reboot, de kékhalál)
Vagy az csak a maximális címzés/használat, tehát független tőle, és máshol keressem a problémát?!Az ilyen bios beállítás, másik telepítős stb témák már meg voltak, illetve 8.1-el jött, tehát az biztos h fut(ott) rajta.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
KTU
addikt
A mini SIM-et ingyen cserélik.
Mivel már több mint 2 éves.Vagy ha mégse, mond hogy rendellenesen működik, nincs térerő, a készülék jó másik kártyával.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
Bemész, mondod hogy dobálja a hálózatot, nem tudod használni... oszt ennyi,
Ez mindig beválik, esetleg mosolyogj is közben...
Illetve nanot kér, és ahhoz 180-200 ft körül vegyél tőlük átalakítót is... jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
Srácok!
Eléggé ellentmondásos infót kapok.
Telekomos (nem előfizetéses) MiniSIM-em van, és szeretnék egy MicroSIM-et.
Valahol azt írják, hogy 4500 Ft a csere, valahol meg azt hogy ingyen.Van ezzel valakinek tapasztalata?
Sajna nincs kivágós cuccom, találtam ilyen sablont, de nem bűvészkednék vele ha nem muszáj.
-
Outlander
addikt
válasz alázógyík #88382 üzenetére
Most épp nincs, de volt a héten note3 pro és privát üzenetben osztogatják a romot, mert hogy a miuhungary meg az eustock meg ne tudja?!
Illetve rögtön utána, külön ~10 megás apk kell(?) telepíteni ami lerántja a google dolgokat, természetesen az is tyúklábas... ugyanmár...
-
Outlander
addikt
válasz storm3 #88379 üzenetére
Nem ide szánták, csak ezt tudom róla mondani.... nekem már nincs kedvem végig copni azt mint az első kínai telóknál, vagy az első xiaomiknál... bekapcsolom menjen, néha legyen update, de ne kelljen már állandóan romolgatni, cart a fossra cserélni.
Erről hiába kérdeztem a már birtoklókat, csak a süketelés jött, pl ha én nem írom be, hogy ez a foss halmaz 20% aksi lemerült riasztásnál bedöglik, befagy mint egy rossz windows, megáll a képernyő, oszt ott úgy van... reset és töltőre kell dugni, csak akkor tudod tovább használni..
Szóval ha ezt én nem mondom, akkor erről mindenki kussol, pedig már hetek óta így használják a retardálták... Nem hogy bugfix vagy mondani, semmi... ugyanaz mint a színével is.. kérdem rózsaszín, bu.is?!
Ááá nem dehogy, csak sajtó fotkon azokkal a fény beállításokkal... megjött az olyan a homokos rózsaszín a színe hogy süti a kezemet..Kérdem, sok rajta a tyúkláb?
Áá , csak 1-2 program van...Az összes program tyúklábas, ha angolra állítod akkor is tömérdek helyen tyúklábas, ilyen pl a fingerprint beállítás..
Aláírom, faca a hw, tényleg szét alázza az lg5, s7-et, meg az összes itthoni felsőkategóriát, ráadásul csak 60k-ért.... de nem ide szánták, ezzel a sw-re nem lehet itthon használni, ami meg van custom rom, az meg egy rakás hulladék, még majdnem rosszabb mint a gyári, mert az legalább nem fagyott le.
Sajnos a miui is most visszafejlődik, annál most a magyar fél halott romot csak privát üzenetben küldözgetik egymásnak, mert ha publikus akkor ilyen olyan szabályokat szegnek, és megy a ban?! Nem mellesleg ugyanilyen szenvedős, félbugos fordítás, alig alig működő google szolgáltatásokkal.
-
storm3
senior tag
válasz Outlander #88369 üzenetére
En is nezegettem ezt a leeco csodat,de pont ettol fostam hogy egy rakás szar a sw...
Mi5nel meg a fene fog homarfeheret venni, fekete meg elerhetetlen. Szoval kb nalam is a p9 maradt alternativakent, vagy talan meg az o+3.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
akom
őstag
válasz juhiati #88374 üzenetére
Microsystem lenne még az alternatíva, de az árai...
Sajnos vezetékes megoldás nincs, és nem is nagyon lesz náluk a következő pár évben.(#88375) CineDOG1
Ez nagyon jól hangzik, továbbítom. -
akom
őstag
Van valakinek tapasztalata a deltanettel (Micro) ?
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #88371 üzenetére
ezért mi4, arra 4,4/V5-től legfrissebekig mindent fel lehet tolni
gyakorlatilag nem tudom mit vennék ha sürgősen kellene pont azért vettem a note1-et a xiaomitól h ne kelljen opni', be is jött, lehet ez marad nálam amíg meg nem döglik
lassan egy hard reset kell neki, 1,5 éves rajta a rom, közben max 3-3 restart vagy fagyás volt, úgy h sosincs kikapcsolva csak ha nem veszem észre és lemerül teljesen de ha nem, akkor egyhuzamban bőven elvan 1-2 hónapot is, nem kell restartolni meg egyéb baromság_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz daninet #88368 üzenetére
kettőt is neki
Outlander vettél volna xiaomit én most le is ültettem a projectet, bármelyiket veszem méreten kívül mindnél lenne kompromisszum a note1-hez képest, talán 45-ért a 2/16-os fehér mi4 még egész korrekt.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
Reggel 10 óra óta küzdök ezzel a "felső kategóriás telóval, ", azon túl tettem magam h olyan ratyi a színe hogy szinte süt..
De hogy 6-7 óra alatt arra nem tudtam rávenni a sw hogy leszinkronizálja a telefonkönyvet az egyenese szánalmas...
Tudom, láma vagyok, nem értek hozzá... de ez sw-esen egy hulladék, oké hogy bivaly a hw, de nevetséges ez a sw ami rajta van... 3 féle krxkrax kínait ismer meg egy legjobb esetben is 90%-os nak mondható englisht...
És csomó péhás erre recskázik, hogy ez mennyire jó...
Még jó hogy önként rám írnak...Senkinek nem ajánlom ezt a getzi menő, "felsőkategóriás" telefont..
-
daninet
veterán
Tibibe tortát
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
tibibi
őstag
Köszönöm mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Még mindig nem értem a dpd filozófiát.
Nem adjuk meg a futár számát, de küldünk neki smst hogy hívjon fel.
-
Outlander
addikt
Gyaa, hee, mindennap ajándék, Boldogat Tibi!
-
alázógyík
addikt
Tibibinek Hatalmasat és Boldogat mára!
-
Zeki
nagyúr
Közel másfél hónappal azután hogy beadtam a 2 éves gari idő alatt meghalt Toshiba külső vinyót az edigitalba, megjött a szerviz válasza, pénz vissza.
Megkérdeztem őket, hogy mi jobbat tudnának ajánlani, lett Samsung , szintén 1 terás, 3 év garanciával. Csak 500Ft-ot fizettem így rá. 21990Ft volt. -
bsh
addikt
válasz Outlander #88337 üzenetére
szerintem te direkt szívatod magad ezekkel a szarokkal, ahelyett, hogy egy jó megbízható telót vennél kicsivel drágábban.
-
daninet
veterán
válasz chipi-85 #88340 üzenetére
utobbi idoben csak eszaki parton jartam, nagyon el voltam kenyeztetve a 40 eve felujitott "3 csillagos szallodakkal"
habar talan 3 eve 2-3 napot megszalltunk az ezust parton a regi szocko uduloben siofokon, mondjuk ott is az agy volt az egyetlen extra
Na mind1, csak nem tudtam, hogy van lentebb.. Nem hiszem el, hogy megeri nekik foltozni azt a sok gumimatracot mikor kb kicsivel tobbert mar lehet ikeaban legolcsobb agyat venni matraccalMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Devid_81
félisten
Noi fotos vs ferfi
...
-
daninet
veterán
A szobákban NINCSENEK ÁGYAK!!! Csak a létszám miatt állítottuk be. INTEX felfújható ágy bérelhető 600 Ft/db/éj áron.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
Jah, ráadásul még 5,5 coll is... szóval ez tényleg csak érdeklődés miatt lett rendelve. megnézem azt a ~9x.000 antutut a 10 maggal, meg eui sw-t..
Mondjuk az elmúlt napokban nézegettem és javarászt 3-ast-7-est használok, ott ahol 20ra csatlakozna, ott azt is annyira szarul látta h el isdobálta és inkább 3g-zett....így javarészt, annyira nem kellene hogy szarul érintsen.
Infocus, ott ki esett h csak 2gb ram és 16 gb belső tárhely, nem beszélve a "minőségéről"...
verne thorral is szemeztem, de akkora bughalmaz mint bluboo, nem is merték még kiadni a mobilarénás tévén a tesztét, még várták a mai sw updatere, de nem sok minden lett jobb.[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Már teszteltem, leszámítva h leicának iszonyat jó képeket kellene csinálni, de még sem, mondjuk én fényképeztem vele, szaal ott a hiba. de egyébként maga az anyaghasználat, renccer, aksi nagyon ott van...
(#88334) KTU
Annyira ment a sztárolása, hogy gondoltam kipróbálom, Leeco Le 2, egyébként a poén hogy beírtam a topikjába, hogy ha nagyon ratyi élőben a színe, akkor tuti hogy leadó lesz... 10 perc után már írt is egy srác, hogy ha ez komoly, akkor ő már vinni is... attól nem félek h a nyakamon marad, de nagyon kiváncsi vagyok rá... az "új szájomiként" emlegetik.
-
alázógyík
addikt
Ingatlan biznic , ha valaki benne van az ingatlanok világában, hátha lát benne üzletet.
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #88324 üzenetére
Áhhh, ne is mond, ugye eladtam a Leagoot elite 1, (mielőtt leakciózták volna 30$-ral), meg már a bluboo xtouch,( ami ugyanaz,de elvileg mégis jobb, gyakorlatilag talán még nem volt ilyen car telefonom), szintén le lett akciózva... de te úristen azt a fosbughalmaz-kínai-szutyok-szart, te jó ég.. 3 napot bírtam vele, 5. napon sikeresen eladtam, de láttam hogy az új gazdája már másnap meghirdette...
A mai napig elégedett lennék a leagooval, már bánom hogy eladtam, de legalább majdnem visszahozta az árát.
Most egy 550-es luminyával tolom, ez meg a másik szutyokcarfos telefon... az utóbbi években nem előre, hanem hátra fejlődött a winphone... nagyon durva bugok vannak benne. Senkinek nem ajánlom, a sw fos, a felső kategória is ezt futtatja, nincs az h kihajjcsa az erősebb hw, bugos sw... de ilyen nagyon gyerek betegségek, nem tudja kezelni a telefonkönyvet, a tárcsázóban máshogy jelenik meg, ha egyáltalán megjelenik az elmentett név a szám mellett?! .Hogy csak egy tök alap dolgot említsek, de ott van még hogy nem online semelyik applikáció se... több perces késésekkel kapom meg az üzeneteket, értesítéseket.
Talán holnap már meg jön az új teló, már Pesten van, és remélem nem lesz csalódás, de már elhatároztam ha ebben sem lelem örömöm, akkor szerződés hosszabbítás és megveszem a huawei p9-t.
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
válasz Outlander #88319 üzenetére
Mivan, nem volt szex? Vagy miért akarod büntetni az asszonyt? Szerintem elég büntetés vagy neki te, nem kell még fokozni.
Mondom ezt én, aki 40 dollárért vettem telót a nejemnek. Meg is szívtam, elcsaklizta az enyémet én meg szenvedek a csájníz ipar prémium termékével. -
daninet
veterán
válasz Outlander #88321 üzenetére
borzalmasan szar a hangja, de nagyon hangos, merev a műanyag és az emberek felének kényelmetlen, ha merül, teljes hangerőn a füledbe csipog és megsüketülsz, telefonálásra alkalmatlan.
itt a cikk
akkor még pozitívabb voltam vele azóta van egy faszább, az is kínai de "prémium kínai" ezt ajánlom, ha egy 6ezret rászánnál[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Te Daninet, úgy emlékeztem h te írtál annó, erről a fossról, logouton, de úgy tűnik hogy még sem ... viszont olvastam az "itthon vagy" bejegyzésedet, jót röhögtem, és ez tényleg így van...
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Bajszos öreg rendőr megregulázta a tüntetőt...
-
Outlander
addikt
Nekik kell elküldenem szervizre egy terméket..
"1989-ben alakítottuk cégünket"
Szerintem a honlapot is, és azóta nem is nyúltak hozzá...
-
KTU
addikt
-
törölt tag
-
storm3
senior tag
Magánbőrgyógyászt tudtok ajánlani? Unokaöcsémnek vannak gondjai,de nem feltétlen kellene kivárni vele a vágóhíd 3hónapos várakozási idejét.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Mobil flották
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- eladó Xbox Series S dobozában tartozékaival
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Használt GAMER PC I5-13600k, RTX3090, 32GB DDR4, WIFI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest