Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
AZ 1-es C5 face lift előtti verziói valami eszméletlen gyenge minőségűek lettek. Olyan szinten elromlik benne minden, hogy azt nem is gondolná egy átlag autó használó.
Wictor : Na ja a km. Ekkora 2000-es batárt nem azért vettek, hogy naponta elmenjenek a boltba vele, meg vissza. Ha éppen a 3x-a van benne, már jó.

-
törölt tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Én sem álmodtam túl nagyot... Mármint nem méretben, hanem összegben. Első szériás C5 - 5-600e körül van egy majdnem full extrás. Okádék, de evvan', ezt kell(ene) szeretni. Csakhá' fhanszia'... Valaki mondana róla pár szót?
-
törölt tag
VW Lupo 1.0, nincs több kérdésem.
Van egy olyan érzésem, ha maradok itthon, akkor ez lesz a plafon, amit megengedhetek magamnak... -
GrandeP
addikt
Aholy.
Nem megyek kvzni mert nem mehetek ki.
-
george11
addikt

engedély megadva

-
george11
addikt
-
törölt tag
Napot Népek! Innen gyűjt-e valaki/érdekel-e valakit tonnányi, 1997-2004 közötti ótós' újság? Autó-motor, Autó Piac, AutoBild, AutoMagazin, stb.
-
george11
addikt
-
csaszi72
senior tag
no mi van?
Mindenki sokkot kapott?
-
csaszi72
senior tag
Lányomnak keresek vatta új, vagy nagyon újszerű garis netbookot.
kp-re
plafon 250€ -
GrandeP
addikt
EEEELLLLSSŐŐŐ!!!!
-
george11
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Ácsi. Fém és fém közt elég nagy a difi.
Ami jó vasfémhez, az nem jó a többihez. A korund a tüzikoronghoz jó(120-as szemcséig), de azon kívül fémre nem ér 20ft-ot sem.
A fémcsiszoláshoz kibebeaszottul nem kell ilyen kemény anyag

(ha esetleg könyvből nézted ki és nem a mindennapi használatból/tapasztalatból ,akkor sorry) -
DeltaPower
addikt
válasz
george11
üzenetére
A gránit nagy része kvarc, az valahol az acéllal van egy szinten. A korund keményebb, azért csiszolják vele a fémet.
Daninet: ne is mondd, nekem ma kellett volna átállni új szolgáltatóra és új modemre, ehhez képest még a régi modemen jön a net. Marha boldog leszek ha holnap, a hét első munkanapján szokásos hajtás közepén kapcsolják át és állhatok neki modemet cserélni...
-
ezen meg csak úgy szakadtam

-
george11
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Ez mennyire biztos? mert korundal fémet szokás csiszolni(én is használok korund szemcsét), nem pedig követ

-
george11
addikt
Felvonulók kérték e
-
törölt tag
-
george11
addikt
e zene
-
törölt tag
Ez még belefér? Remélem, ezért is kib*sznak innen...

-
george11
addikt

Bugatti veyron felnik. 185.000 USA dollár a 4db. És bazmeg lefújta úgy, hogy a gumit nem vette le. Ezen akart spórolni vagy mi a f@sz?

-
bsh
addikt
-
törölt tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Hagyjadmá'... Felét kiraknák a cuccoknak, egy része addig má' eltűnik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TeeBee73
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
...Vagy a dreótkoszorú.

-
törölt tag
válasz
Clown-corp
üzenetére
És most énekeljük együtt drága tezsvíreim: Összetaaaart a dal minket, a zene legyőőőőz mindent...
Képzelheted, nekem milyen, itt dübörög 200 méterre... Úgyhogy tövig a hangerőt fülesen! -
george11
addikt
Eljött nagy pillanat, hogy bejelenthetem: holnaptól a gyíkpécé üzlet mindennapjait élőben fogja közvetíteni, egy erre a célra létrehozott rejaliti tévécsatorna.
És, hogy lássátok nem a levegőbe beszélek itt egy kép ... már folynak az előkészületek: [link](maisbebasztam)
-
Clown-corp
tag
Kkfháza béke tér és környéke rendesen besötétedik ... hát gratula nekik ... notár mary ... éljena munka ünnepe !! föleg nekik akik azt se tudják mi az !!

-
TeeBee73
veterán
-
csaszi72
senior tag
Halo.
Kölcsön vagy bérbe kellene dia scanner.
Vagy valaki aki bedigizne egy tekercs negativot .
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Van egy olyan érzésem, ha maradok itthon, akkor ez lesz a plafon, amit megengedhetek magamnak...
)