Hirdetés
- JBL PartyBox 1000 bemutató
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyertek a vadnyugatra!
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
őstag
Sokadik. Megszoktam...
-
Wictor
őstag
válasz moha bácsi #81 üzenetére
Ezt egyszer tuti eljátszom, ha taxisnak állok...
-
Wictor
őstag
Valaki jövő hétvégén Félegyházáról Kecsóra át tudna-e vinni egy tápegységet?
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
-
Wictor
őstag
-
Wictor
őstag
Csókolom! Edzőterembe jár-e esetleg innét valaki? Nem a gyomoredző-teremre gondoltam, hanem a hagyományos értelemben vettre.
Kondibérlet, vagy alkalmi árak érdekelnének, ha tud valaki egy jó helyet.
-
Wictor
őstag
Híííí... Figyelmeztettek/bannoltak a képem miatt...
Ide sem jövök többet, végeztem veletek, sziasztok... </3 -
Wictor
őstag
Még mindig odaver...
-
Wictor
őstag
Ez ha valakit érdekel, vagy ez a valaki tud további valakit/kiket, akit/ket érdekelhet, az kérem írjon privátot! Nagyon fontos lenne! Ingyen elvihető lényegében, megbízható ügyféltől, aki nem szeretne megbízhatatlanná válni...
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz Clown-corp #410 üzenetére
Áhh, le sem megyek a Békére... Itt színvonal sosem létezett. Vagy max régebben. A Városalapítók Napja is egy nulla...
-
Wictor
őstag
válasz Clown-corp #508 üzenetére
És most énekeljük együtt drága tezsvíreim: Összetaaaart a dal minket, a zene legyőőőőz mindent... Képzelheted, nekem milyen, itt dübörög 200 méterre... Úgyhogy tövig a hangerőt fülesen!
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz DeltaPower #516 üzenetére
Hagyjadmá'... Felét kiraknák a cuccoknak, egy része addig má' eltűnik...
-
Wictor
őstag
Ez még belefér? Remélem, ezért is kib*sznak innen...
-
Wictor
őstag
válasz george11 #547 üzenetére
Nem található a keresésének - gránitfaszú - megfelelő kép.
Javaslatok:
Győződjön meg arról, hogy valamennyi szót helyesen írta.
Próbálkozzon más kulcsszavakkal.
Próbálkozzon több általános kulcsszóval.Francba, pedig tényleg össze akartam rakni a képet...
#549: Hát...
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
Napot Népek! Innen gyűjt-e valaki/érdekel-e valakit tonnányi, 1997-2004 közötti ótós' újság? Autó-motor, Autó Piac, AutoBild, AutoMagazin, stb.
-
Wictor
őstag
VW Lupo 1.0, nincs több kérdésem. Van egy olyan érzésem, ha maradok itthon, akkor ez lesz a plafon, amit megengedhetek magamnak...
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz DeltaPower #590 üzenetére
Én sem álmodtam túl nagyot... Mármint nem méretben, hanem összegben. Első szériás C5 - 5-600e körül van egy majdnem full extrás. Okádék, de evvan', ezt kell(ene) szeretni. Csakhá' fhanszia'... Valaki mondana róla pár szót?
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz george11 #625 üzenetére
Pfúúúú, bármit, csak Alfa-t ne... Akkor már inkább Ssangyong Rodius...
Amúgy nincs rá keret, de ha lenne, elsősorban a C5-öt néztem volna. Vagy esetleg A4, Passat, Bora, Laguna II.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
1 millióig már majdcsak. Az 5-600k-t a C5-re értettem, az is van 1 millióért is, de azzal ugyanúgy lehet cummantani, mint az olcsóbbal. Meg amúgy is: minek vegyek 2000 körüli Swiftet, ha annyiért ott egy Laguna I?!
NagyPé: Véletlenül nem egy félegyházi srác vette meg a CLK-t?
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
Akkor nem ismerem. Csak van itt is egy jobb kormányos ezüstnyíl...
Dzsordzsi: Jogsim sincs, nemhogy Alfám. Fiat, Alfa és Lancia kizárva, autókkal foglalkozó ismerős elmondása alapján. Tudom, a Lamborghini, meg a Ferrari, meg Maserati is olasz, de azok sem kellenének.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
Nem az én pénzem, figyelj, mire oda jutok, hogy 1 milliót el tudok úgy költeni, hogy ne koplaljak utána fél évig, addigra ezek veteránok lesznek. Hidd el, én is szívesebben vennék Dacia Logant, vagy Renault Thalia-t, csak mert igénytelen igáslovak. Meg amilyen szerencsém van bármihez is... Beszállnék a C5-be, a népítéletben szereplő hibalistán lévő összes rendellenességet tapasztalnám. Persze csak fizetés után...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Toshiba Tecra Z50-A, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-4200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garan
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Toshiba Tecra A30-C, 13,3" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Apple ipad 10.gen 64gb wifi + Magic keyboard folio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest