Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #29499 üzenetére
Na copjál le te is.....
Amúgy nincs.... tán voltál a héten Gyíknál?!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ekrisztian #29496 üzenetére
pin@ ???
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #29496 üzenetére
Még mindig ugyanaz, mindnek....
-
Outlander
addikt
Olvasottaktól kérdezem, hogy, hol melyik oldal, melyik iszonyat rendszergazdája publikálja azt h le kell törölni az indító fájlokat, mert sok helyet foglalnak...
Mostanában megint divat lett.... mert h hely fel szabadítás.....de könyörgöm, azok kellenek, ráadásul összesen nincs 1 mega az 4-5 fájl....
-
TeeBee73
veterán
válasz Valkűr #29489 üzenetére
Szvsz, még akkor is maradna benne kraft.
MOD: Chaser: Lehet, szar példányt fogtál ki. Nekem a fejemtől cirka 1.5m-re van a gép, nyugodtan aludtam mellette, nem hallottam se szélzajt, se fingást/horkolást.
A 350-es FSP sokkal hangosabb volt.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Valkűr
addikt
Nekem egy FSP Aurum Gold van bent, és több mint elégedett vagyok vele. Kicsit túl is méreteztem, mert egy kisebb is elég lett volna. Ez egy 650W és egy AMD 8350 procit hajt egy Asus 7850 VGA karival. Mindkettő enyhén húzva, volt alaphelyzetben, és a táp hangtalan, kb. fél teljesitményen mehet.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #29484 üzenetére
Igen, de ha beleb@sznak egy nagy áramos YL ventit akkor nem lesz halk. Ha meg ventit akarok cserélni veszek egy 350-400-as APN-t és megoldva a dolog 10k alatt.
Későbbiekben lehet lesz i5 meg egy erősebb 7770-7850 vga, ezért nem akarok paneltápot._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TeeBee73
veterán
Jó étvágyat az ebédhez!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #29476 üzenetére
Attól h 90% még lehet benne nyomoronc venti. Volt már rá példa. Jah ennyire számít, lesz a gépben egy 22nm ivy ami passzívan megy meg egy ssd, qsssoljon az egész. Eddig két tápom volt 0dB-es, egyik egy ADDA ventis FSP, másik meg Lite-On. Az hogy 50-100W fölött már lenne hangja az nem számít, de 50W-ig azért közelítsen a zerohoz.
szerk: Ez lenne a 90+ FSP, de gyártói oldalon ebben hátsó 8-as venti van, ami még előny is lehet. Vagy ez de ezt nem találtam sehol.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz Outlander #29474 üzenetére
egy ímélt azért még megérhet, az ilyen rulettben pörgetős, levélírogatós, piramisjátékos rendszereken jót lehet röhögni
egyébként gondolom ti is találkoztatok ezzel a roulettes szarral, hogy piros feketét kell megjátszani folyton. Tudtam h valamiért nem működik, de kíváncsi voltam, lehet ingyen rulettezni, felmetnem az egyik oldalra, számoltam 26x adta be a feketét egymás után
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #29475 üzenetére
Ezek közül simán a külföldit rendelném... 90% felett milyen hangja lehet vajon, a semmin kivül? Másrészt, ha nem alszol mellette, akkor Grande-san, ennyire számit? Terhelés nélkül hangtalan a Hexa is, terhelve meg arra a kis zajra, úgyse figyelsz. (Vagy dolgozol, vagy játszol, de úgyse a gép hangjára fókuszálsz..)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #29470 üzenetére
A HEXA belseje APN. APN-ben YL venti van, HEXA-ban ADDA lenne?
képben volt még a SeS 350ET, de olvasgatva már nem olyan megbízható mint volt. Az AC550 fusion, elég drága mondjuk. Van egy FSP 300-as gold de az kinti boltból lenne 12k-ért és hangjáról semmi nincs. Nem egyszerű ez_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
válasz bartucc #29473 üzenetére
Jó lenne valami másodállás, akár hétvégére is, viccen kívül...
De az a baj, h itt egy mondatban szerepel, a dolgozni kell , és az akár jövedelmet is kap érte...
Kicsit féle, szerintem első körben csak 50k utalok neki annyiba belefér a tájékoztatás nem?!Napi rendszerességgel kell dolgozni, de a jövedelem akár egészen magas is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Tisztelt Cím!
E-mail címe a levelező rendszerem névjegyei közt volt, de nem tudom beazonosítani. Valamilyen korábbi levélváltásunk lehetett, de amennyiben levelemre nem érkezik válasz, a címet törlöm.
Otthonról, kötetlen munkaidőben, főállás mellett is végezhető tevékenységhez keresek társat. Számítógép és internet feltétlenül szükséges hozzá, de végzettség és vállalkozói engedély nem. Napi rendszerességgel kell dolgozni, de a jövedelem akár egészen magas is lehet.
Amennyiben válaszol levelemre, kötelezettség nélkül küldöm részletes ajánlatomat, ami alapján dönteni tud.
Tisztelettel:
Schmidt TamásWork until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #29467 üzenetére
Visszaolvasva... felsö tápos házba FSP Hexa, also táposba mondjuk Be Quiet! Pure Power, Corsair VS-röl nem hallottam túl jót, állítólag a CX v2 is jobb, pedig az CWT. Egy vélemény volt, sok tanúlságot nem vonnék le ebböl, de a Hexa biztos vétel.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
daninet
veterán
megvan az új ajtótámaszom [link]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Devid_81
félisten
válasz daninet #29455 üzenetére
En ezt ertem,igazabol a kozephangtartomanyra nagyjabol megvan az elkepzeles,ha nem is az amit linkeltem.
De tenyleg kellene valami ertelmesebb mely,eddig akarhol jartam mindig valami csattogas volt csak a "mely".
Fitness terem es egy masik ami valszeg spinning terem lesz ezeken a hangsuly elsokorben.
Fitness teremben minden lesz amihez kell zene,aerobik,tanc,minden,szoval ke vmi ertelmesebb es eros cucc....
-
Outlander
addikt
-
csaszi72
senior tag
válasz Outlander #29457 üzenetére
a nem tökéletes és a hibás közt nagy a különbség.
a hibás nem működick a nem tökéletes még működhet
.
nincs itt ezzel gond, cicismuffos képekért kézifék helybentopogás és törlés jár
átqurásért ejnyebenye
+
kettősmérce helloneménvótam
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
faragojof
őstag
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #29453 üzenetére
Fittness és konditermekbe nem raknak ekkora hodály hangfalakat
Sok pénzed rámegy, aki közel lesz hozzá annak hangos, aki távolabb annak visszhangzik. A menyezetre a sarkokba 2utas aktív hangfalakat szerelnek. Nem kell, hogy üvöltsön mivel több irányból jön a hang, ha pedig jót veszel mély tartományban is erősek. Ezeket az ember méretű hangládákat elfelejtheted szerintem, konstans minimumon mennének.
Pécsen két-három diszkó is kis alkar méretű bose hangszórókkal van hangosítva, és gondolom nem kell modnanom cseng a fülem mikor hazamegyek Ha tobb iranybol jon a hang sokkal tisztábbnak hat. Plusz ezeknek a mélyládáknaknha csak simán fizikai szempontból nézed, túl közelről nem is hallatszik a hangja, csak az épületet rázná, a mélyebb frekvenciájú hangok 1-2 m hullámhosszal is terjedhetnek. Kis monitor jellegű irányított hangszóróknál ezzel nincs gond általában.
Persze ez igy a szubjektív tapasztalati véleményem, de hogy élő példát is mondjak, most jöttem abból az ótvar MB1-ből ahol minden diszkók legótvarabb hangositása van, pedig 4 akkora hangfal van felpakolva, hogy kicsiblennék mellettük. És kicsit kitérsz az útjukból 2-3m és a dalszöveg már csak motyogás.[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Devid_81
félisten
Toletek is megkerdeznem ezt, hatha valaki jartas a hangtechnikaban kozuletek.
Annyival kiegeszitenem talaltam kozben Reflex RTB 600 ladakat 55k-ert neten.[ Szerkesztve ]
...
-
DeltaPower
addikt
válasz faragojof #29451 üzenetére
A borotválkozáson akar spórolni, inkább esésből lenyúzza az arcbőrét a műgyanta gyárpadlón. Van egy olyan érzésem hogy nem fogják munkahelyi balesetként elfogadni
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #29449 üzenetére
Így van... Hogy találtad ki?
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #29445 üzenetére
ugyanezen célból tesztelném én is.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
daninet
veterán
válasz ekrisztian #29446 üzenetére
megtaláltam a neten, igaz egyel régebbi verziót, de tökéletes ez is. elviszem a tragacsot gariba aztán újrahúzom a romot mert kezd szarakodni, egy évet bírt ez a custom rom
-
M_o_g_y_i
őstag
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
daninet
veterán
válasz Outlander #29440 üzenetére
tuti kompatibilis, használtam már egy éve, és azóta romot se cseréltem.
de most utánaolvastam, ez a play storenak egy bug-ja, rengetegen szenvednek tőle random programoknál, de megoldást nem találtam sehol
cache ürítést írták, de nem segített
[ Szerkesztve ]
-
-
daninet
veterán
Androidosok. Minden alkalmazást fel tudok rakni, kivéve a Money Lover-t Play Storeból. Azt írja Nincs elég hely. Ez vicces, mert több mint 1 giga szabad helyem van a belső tárhelyen. Nézze már meg valaki, hogy fel tudjátok-e rakni.
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
-
Chaser
legenda
válasz Szlovi #29429 üzenetére
Köszi a BQ-val már szemeztem, bár azt mondták nem kifejezetten halk, ez csak a belépő széria. A VS-ről meg nem találok még mindig semmit. Nem sajnálnám rá a pénzt ha korrekt és tényleg halk. Egy ivy celeront kell etetnie, hdd nem lesz, így gyakorlatilag csak a táp zajával kéne csinálni valamit, cpu passzívan is el fog menni. AC fusion lenne a tuti, de abból meg csak 550-es van persze.
daninet: Ugyanazt tudja mint a Hero. SoC terén RK3066, de a droid optimalizálatlansága miatt teljesen mind1 az mp4 vga..sajnos. Kijelzőben viszont a Hero hozza a 100k-s 10.1 samu tabot - sztem gyorsaságban is -, elvileg ugyanaz van benne is. Ultimateben MVA a panel, ami közel van IPS-hez de gyártó passz. Hero-t 40-ért tudsz rendelni némi izgalommal megfűszerezve pár hét várakozással, ultimate meg 2 év garival 1.5x annyi pénz.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
DeltaPower
addikt
válasz faragojof #29405 üzenetére
Ez a robot nagyon komoly, láttam már párszor. Időnként már durván életszerű a mozgása Csak azt nem értettem benne, hogy miért kell folyton trappolnia, anélkül nem tudja megőrizni az egyensúlyát? Van az a videó amikor megpróbálják felrúgni, azon is állandóan trappol.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
50ezer forintig milyen tabletet ajánlanátok? 10col, esetleg IPS panel ha van ilyen
-
Router
őstag
www.reballing.hu/forum
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #29423 üzenetére
Lenovo az ángyod térgye kalácsa az..nekem IBM gépem van öcsi Tegnap olyan árat ajánlottak érte hogy majdnem azt mondtam viheti, de inkább nem..majd 1x összefutunk, megnézed és AIRnézést kérsz mindenért..az minden pénzt megér majd
szerk: Egy rongyos 3-350-es FSP-t ide demán
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #29420 üzenetére
Elfelejtettem kihangsúlyozni, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok ne adjanak tippeket
szerk: Kit érdekel a szagmai topik? anno nyomultam a tápos topikban sokáig, de már nem, így tuti tippet úgyse adna senki Talán bartucc, de ő meg itt is mozgolódik
Vennék kezdetnek valami jó kis belépőt amíg kitalálom mi legyen a végleges, de hihetetlen mennyire sz@r a felhozatal. Akinél van értelmes táp jó áron az meg nem postáz.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Na ha már nincs eladó tápja senkinek, milyet vegyek? Lusta vagyok olvasgatni. Kurta halk legyen, nagy hatásfokú, árban azért lehetőség szerint br 15k alatt jó lenne. FSP, SeS, BeQ esetleg Corsair és azokból melyik? Belsőségből v FSP legyen vagy SeS. Ha már drágább akkor legyen céééééééép' is meg csatlakozók is legyenek rendesen. Eddig FSP 400APN ami jó. Találtam egy corsair VS450-et, designra is jó, 3 év gar, 12k körül van, de hogy mi benne az elektronika arról semmit nem találtam, hangjáról se sokat.
-
faragojof
őstag
válasz M_o_g_y_i #29413 üzenetére
Nem is kell, hogy kiderüljön! A nénis képek tiltva vannak, oszt ennyi. Más se hiányzik, csak megint idejöjjön valamelyik okoskodni. Ebben az esetben meg mondjuk igaza is lenne, és még elhajtani sem tudnánk. Jó ez így. Töröljön csak csendben!
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
Most nézzétek meg, mert amit reggel találtam videót, már szerzői jogokra hivatkozva leszedték. Semmi durva, meg ilyesmi. Egyszerűen csak egy video, amin egy jelenleg katonákat segítő robot, egy kar-kiegészítéssel már akadályokat képes mozgatni.
"Formicate Under Command of the King,,
-
tibibi
őstag
T400 van eladó nem köll valakinek 65k
-
KTU
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest