Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
Mit ittatok, két szerencsétlen?!!4!
A film is, és a zene is, páratlan a maga nemében!
"Formicate Under Command of the King,,
-
csaszi72
senior tag
jof-nak egy újabb fílm,
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
válasz csaszi72 #29290 üzenetére
Éppenséggel ahogy nézem megfelel ennek annak... de a Balázs féle olajat sem öntöm be a kocsiba..
(#29291)
Újonnan sem drága, 8k....
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
csaszi72
senior tag
ocsó autórádiót vennék SD kártya képeset!
lehetőleg NO CD.[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
Olajdepot is hívtam nem rég... kicsit elszaladtak az árak, pedig legendásan olcsóak voltka..
De most a castrol 5w-40 literje 2585..
A mobil 5w-40 literje meg 2265 ft
Azért akarok totalcarrol mert ott most akciós 1750 ft...
-
Chaser
legenda
Vennék egy 300 max 400 körüli tápot, lehetőleg FSP-t, abból is APN-t.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
csaszi72
senior tag
ó mennyi hüle van első napsütéses februári tavaszi napon, kösz, jókat mosolyogtam
nem, nem lettem b@zi, meg a havim se jött meg Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #29269 üzenetére
Van egy ismerősöm a Széchenyiben, 50 körül lehet, na neki kb így nézhet ki jelen pillanatban a játszós szobája
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
senior tag
válasz Chaser #29276 üzenetére
Mondjuk egy tengeri malacok temetkezésével valamint a gyászoló család, hozzátartozók lelki világának ápolásával foglakozó alapítvány megállná a helyét....
Töfike alapítvány
Más:
"Álláslehetőség!
Nemzetközi cég keres a Vatikánba felső-vezetőt.
Követelmények:
- latin és lehetőleg olasz nyelvtudás;
- több évtizedes tapasztalat a cég helyi leányvállalatánál;
- jó állóképesség több órás integetéshez.
Amit kínálnak:
- szép ruhák;
- saját állam;
- céges lakás és autó (mindkettőből szép a kilátás)."[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Akar valaki innen rendelni feles postaköltséggel, valahogy a következő 1-2 hétben?
Izé, az adóm 1+1%-át magamnak feltudom ajánlani? Miért nem?!
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Eladó egy LG1715s LCD monitor. Nem mai gyerek, de szép állapotban van.
MOD:
alázógyík: Ez olyan mintha TeeBee-nél lenne. Csak ott az egyik rendszer helyén egy komplett lepárló, egy boroshordó, meg egy italhűtő pult van! De egyébként tök olyan!
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
-
Outlander
addikt
-
senior tag
Egy furcsa fickó megy be a nyilvános WC-be, bénán maga előtt tartott karokkal, merev ujjait széttárva, és odaszól a mellette álló férfinek:
- Uram! Ne haragudjon, lenne szíves lehúzni a cipzárat a nadrágomon?
A férfi megsajnálja, segít lehúzni a sliccét...
- Kérem segítene, hogy el tudjam végezni a dolgomat?
- Hát jó - válaszolja, és tartja a farkát, amíg nem végez...
- Akkor még legyen szíves vissza is tenni! - kéri a merev kezű...
A férfi ebben is segít... Végül megszólal a másik:
- Hát, köszike mindent! Már meg is száradtak a körmeim...
(Csonti Car) -
alázógyík
addikt
-
daninet
veterán
reggeli e
fú de jó a csaj[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
válasz bartucc #29257 üzenetére
"Szevasztok!szeretnék pár kérdést feltenni remélem kapok rá válaszokat 1szeretném ezt a teherautó gumit megvágni milyen mintát kell belevágni újravágásnál?a gumi futózott de még nem volt vágva a regroovable felirat rajta van!hány mm vágjak vele? várok 1-2 jó választ köszönöm"
Reakció:
Szevasztok! szeretnék pár kérdést feltenni remélem kapok rá válaszokat. Anyukámnak gyakran fáj a szíve, gondoltam, megműtöm. Pontosan melyik oldalon is van a szív? Ti milyen szikével vágnátok fel? Az összevarráshoz jó lesz a sima fehér varrócérna? Várok 1-2 jó választ köszönöm.
-
Devid_81
félisten
válasz Danken1 #29255 üzenetére
Ha az alaplap uj akkor nagy baj nincs, de amugy annak meg ezer oka lehet miert nem lep be a biosba.
En elsokorben mindent leszednek rola, hdd, optikai meghajto stb, csak annyi cucc legyen rajta ami az alapszintu mukodeshez kell.
CPU, 1 ram, ha nincs integralt vga akkor meg az, meg tap, es probald beinditani, majd bios.
Ha belep akkor szepen lehet rakosgatni a cuccot bele, es elobb utobb rajossz mi az a cucc amivel mar nem akar a biosba belepni.[ Szerkesztve ]
...
-
Outlander
addikt
Jaj,de szép reggelünk lett!
-
Danken1
csendes tag
válasz ekrisztian #29251 üzenetére
Köszi szépen. megvan a gyári utasítás, abban a delete gombot írja ha jól értelmezem, de sajnos azzal csak fekete háttér jön be és kifagy.
-
alázógyík
addikt
válasz Fantomas80 #29233 üzenetére
Igen, működne.
-
faragojof
őstag
válasz Danken1 #29243 üzenetére
Ha nem működik a billentyűzeted, nem is fog. Vagy ha a BIOS-ban le van tiltva az usb-s bill. kezelés, akkor sem fog. Legelőször adj a lapnak egy BIOS resetet. Az tuti.
Vigyázz ezekkel a topiklakókkal, ezek nem segg-ítenek, csak folyton ugratnak mindenkit. Ha segítség kell, keresd legfőképpen Outlander-t. Bár mondjuk ő egy kicsit drágán ad tanácsot. Is. De legalább profi! Háháháhááááááá....
-
Danken1
csendes tag
Sziasztok.
Kis segítség kellene ha tudtok.
Adott egy alaplap GIGABYTE GA-H61M-S1Mi a francal lehet a biosba belépni???
Végigpróbáltam az összes létező kombinációt és nem enged be.
Előre is köszi a választ /ha lesz/.
-
aXXon
őstag
Közben még tovább olvastam az Invitel topikban, ott is ezt a paprikásat ajánlották. Mondjuk te is szétnézhettél volna ott is
-
aXXon
őstag
Megkövetem magam, az Invitel topikban mást olvastam.
Keresd meg Otee-t ő tud majd neked szerintem segítséget nyújtani.
-
aXXon
őstag
Otee a te embered innen a topikból, de én kétlem, hogy az Invitel kábeltévé kártyáskódolású lenne (bár nekem nincs, csak tippelem)
-
Fantomas80
tag
Valaki nem tudja hogy pl ez a modul CI+ működne -e a csodálatos Invitel kábel tv-vel?
Vagy véletlen nem árul valaki ilyesmiket?Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
fero02
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz WunderKinder #29227 üzenetére
Káázin
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Devid_81
félisten
Ehes vagyok...
...
-
aXXon
őstag
Nekem a kedvencem az volt, amikor az Invitel hívogatott, hogy legyek az előfizetőjük. Még érdekelt is volna, de amikor másodjára hívtak úgy, hogy ŐK kerestek meg engem és ahogy felvettem a telefont, közölte, hogy várjak a kezelő kapcsolására és elkezdett zenélni, inkább kiröhögtem őket....
-
Outlander
addikt
válasz chipi-85 #29220 üzenetére
Amúgy a cégesen az informatikai Márkanév Magyarország szokott hívni ügyfél elégedettséggel kapcsolatban...
Kedvencem mikor megkérdik h mennyire vagyok elégedett a szerviz gyorsaságával..
Lenovoéknak mindig mondom, h biznisz szerződésünk van (maximum 48 óra lehet), ennek ellenére a legapróbb dolog is 1 hónap, a 10-es skálátokon -6...
Amúgy most a legjobban az FTS -ékkel vagyok megelégedve, leadom az rma-t, 5 perc múlva ők hívnak fel, h mikor mehet a futár.. ráadásul nem is szórakoznak javítással, mindig új eszközt kapok.
-
daninet
veterán
Faterom rázza mindig így le a szolgáltatósokat. Mondják, hogy "Tájékoztatjuk, hogy hívását rögzítjük, hogy a későbbiekben esetleges bla bla.." aztán mondja, hogy én is tájékoztatom, hogy rögzítem a hívást. Erre úgy felháborodnak, hogy leteszik. Mind.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #29214 üzenetére
Én kb azoknak veszem fel, akik telefon könyvben vannak...
Amúgy, aki 06-xx 000 000 számról hív, az mindig voipos céges telefon... azt sem veszem fel.
Egyébként nem tudom, engem mostanában nem hívógatnak, kopp-kopp, mondjuk nem is adom meg sehol sem , ha kedvezmény van biztosítás kötésnél, akkor is valami 1234567-at adok meg...
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #29212 üzenetére
Nem hívószám nélküli, általában valami jól kinéző számról hívnak, mint amilyen száma az akármelyik közművállalat ügyfélszolgálatának van. Te felvennéd vagy nem?
Erről jutott eszembe, akár a közművesek, bankok, biztosítók, alkuszok, vagy akármelyik mobil-internet-kábeltévé szolgáltató is szivárogtathatja az adataidat, hisz nekik megvan minden adatod a lakcímtől a nagybátyád cipőméretéig.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Devid_81
félisten
válasz chipi-85 #29211 üzenetére
A ruhes dogok!
Undoritoak, es errol valami koztes ceg tehet am szvsz.
Lehet akar a telefontarsasag, ahol megkotod a szerzodest, ok meg ugye elkerik az adataidat, ez a borotva Juliska meg megkapja az adatbazist...vagy ellopja, passz.
Cimukre kuldj vissza valami nagyon hasznosat!...
-
Devid_81
félisten
válasz chipi-85 #29208 üzenetére
Nahbazz meg jo hogy nem vagyok otthon, mar en is biztos a korozottek listajan lennek atnemvett-de meg is atvette borotvakert!
Engem is minden majomgyoker megtalalt mindennel, de 3-4 szoban leraztam oket, es bevallt altalaban.
De a cimed honnan tudta meg?Mondtad neki telefonban?
Mert ha leraztad, hogy nem kell, akkor gondolom biztonsagi okok maitt nem adtad meg nekik......
-
KTU
addikt
válasz daninet #29207 üzenetére
vagy mikor előtte elhadarja hogy honnan és kicsoda
és már mondaná is hogy .....
mindig megkérem hogy érthetően, a végén ott tartunk hogy betűzze
mikor már érthető megköszönöm és mondom hogy rögzítettem az egészet, és törölje az adataim mert küldöm a felvételt a felügyeleti szervekhez,
néhányan mondják hogy ez jogosulatlan adatkezelés, bla, bla...
válaszom:
ja, akkor megy fel a jutyubra, napiszar stb.
ismás:
töltögetem a Toshiba drivereket, mit találok: Wireless Display, Company Intel
mindegy lehet kelleni fog, ki tudjavagy a következő: Wireless Lan Driver, Company: (NA)
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
senior tag
válasz daninet #29207 üzenetére
Engem valami csúcs szuper borotvával zaklattak, hogy csak a 999 ft postaköltséget kell kifizetnem, és küldik!
mondom nem kell, mert szakáll vágóval "borotválkozom"
Jó, viszlát!
erre 3 nap múlva megjött a borotva!
Nem fizettem ki, aztán jött a késedelmi kamat, azt sem fizettem, majd megint kamat!
45 telefon és levél váltás után arra jutottak, hogy fizessem be a postaköltséget + a kamatot + küldjem vissza a borotvát!
Há' mondom, ha már kifizetem, akkor minek küldjem vissza...Majd 1 hónap múlva hív egy búgó hangú hölgy, hogy küldene csúcs szuper borotvát, és csak 999 a postaköltséget kell fizetni....
Én kedvesen, elmondtam neki, hogy ha megmeri tenni, és kapok csomagot, nem csak őt mészárolom le, de az egész céget, és a dolgozók hozzátartozóit is ! És ne csak az én nevem töröljék ki, de az össze Sándor vagy Sanyi nevű ügyfelüket is....
Megértették, bammeg!!! -
daninet
veterán
engem nyelviskolák hívogatnak, hetente kettő legalább, hogy tanuljak angolul. mondom ez nagyon jó de honnan van meg a számom. azt mondja speciális adatbázisból oké, mondom akkor most megvárom míg megkérdezi a főnökét melyik cégtől vették az adatbázist. Azt nem teheti. Mondom akkor húzza ki az enyémet és felne merjen mégegyszer hívni viszlát.
Ezt játszom folyamatosan. Már nagyon kivan vele a f*szomMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
KTU
addikt
de tök jó hogy aki valaha (nem PH-n) vásárolt tőlem valamit, minden hülye pénzügyi-tanácsadónak megadja a telefonszámom
azt mondja az anyagi helyzetem nézné át, és szeretne rajta javítani, ...
- mondom - itt aljunk meg, dolgozni fog helyettem, sőt többet mint én, és amit keres pénzt mind nekem adja,
őőőő nem erröl lenne szóakkor nem érdekel
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #29203 üzenetére
Attól függ csak, a program támogatja-e az efféle beállítást, vagy hardveres(ebb) megoldás kell.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
WunderKinder
aktív tag
válasz daninet #29140 üzenetére
Elméletileg a külön usb-s numpadot eventghost-tal arra programozod amire akarod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest