- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutra
tag
válasz
asus1 #111476 üzenetére
asus1 +1 a külön őrlőre. Nekem ennek gépnek az őrlő nélküli hugicája (Anna) van. Először egy Graef 702-vel használtam (kb az Anitában lévő Fred kategória), de elég hamar lecseréltem egy jobbra.
Az 57mm tényleg nem egyszerű pálya, de azért IMS szűrő, bottomless portafilter, betöltő gyűrű és a gyári műanyag vacaknál jobb tamper azért akad hozzá. Ha meg jobban elragad a gépszíj (nálam sanszos...), akkor úgyis mindegy
Amúgy egy egyszerűsége mellett szerethető gép (Anna), kezdésnek azt hiszem, összességében nem bántam meg. Anita ugyanez, csak ugye az egybeépített őrlő, amiről eldönötöd, hogy neked hártány vagy előny -
HSM
félisten
válasz
asus1 #111476 üzenetére
Ha nem tévedek, gyakorlatilag egy Lelit Fred őrlő van benne, ha külön veszed kb. 15 000 ráfizetés a PL41TEM géppel. Ami egy későbbi őrlő fejlesztésnél egyből visszajön kamatostul. És énszerintem idővel ki fogjátok nőni ezt az őrlőt, indulásnak szvsz jó, de azért megvannak a korlátai erősen ennek a konstrukciónak.
Sajnos azt nem tudom, jelenleg éppen hogyan áll az 57mm-es tartozék-kínálat. De szűrőkosarak tekintetében biztosan vannak hiányok, pl. a sokak által kedvelt VST nincsen tudtommal csak 58mm-es [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest