- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Meguntam a várakozást és megrendeltem AVX-ről a bükkfa nyeles bottomless portafiltert. Hozzá egy mérleget és egy 12-14g-os IMS kosarat.
Lesz mit finomhangolni, mert az első 2 főzet borzasztó lett. Eszméletlen keserű volt.
Ha jól értelmezem, akkor ilyenkor durvább őrleménnyel érdemes próbálkozni első körben. Egyébként 14/28-as shotot csináltam. Portafilter nélkül megmértem, hogy milyen hőmérsékletű víz jön ki a dedica-ból, ez 70°C-os, szóval elvileg megégnie nem kellett volna a kávénak, ha jól gondolom.A kávé amúgy egy a napokban felbontott Tchibo Biokávé.
A víz pedig szűrőkancsós szűrt víz.Az új mérleggel meg tudtam mérni, hogy mennyi marad a CATLER CG 8011-ben, kb 0,4gr.
Illetve 5-ös fokozaton őröltem. Azt hittem, hogy a non-pressurized baskest-ekbe jóval finomabb őrlemény kell. Ennek ellenére az 5-ös is túl finomnak látszik?#8787DrDobos: Visszaolvasva, félreértettem a kérdést. Én arra mondtam az igeneket, hogy előrecsomagolt kv-t tudsz velük daráltatni. Ha jól értem, de úgy értetted, hogy kérsz egy valamilyen kávéból random, kimért mennyiséget. Ilyenről én sem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest