Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
így csinálom. Főzés után milyen gőzt eresztenék le?
Lefőzöm a kv-t, majd megnyomom a gőz funkciót, utána üres edénybe kiengedem a maradék vízet a csöcsből, amíg gőz nem jön. Utána megy alá a tejes kanna.
Eddig 3/2 alkalommal baromi vízes tejem lett, ekkor annyi ideig nyomattam, amíg már kézre túl meleg volt a kanna. 1x pedig aránylag jó lett a tej, viszont itt kevesebb ideig gőzöltem és nem is lett olyan meleg.Gőzölésnél amúgy néha nem értem, hogy mit csinál. Tegnap is pl kiengedtem a fölös vízet, majd kezdtem a habosítást és rá pár mp-re abbamaradt a gőzölés és villogtak a lámpák. Mint ha elfogyott volna a gőz. Pedig nem engedtem sokat, nettó kb. összesen fél percig.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest