- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
fradi81 #8302 üzenetére
Pont akkor cseréltem kávét amikor jött a kar, így ami még volt a régi alza kávéból nem sikerült belőni jól a naked karra (fröcskölt, nem volt creama, stb). Kellett pár kör, mire sikerült beállni az újra (most aldis tiger), ami részben rubusta, így nem tudok mihez hasonlítani. Azóta nem használtam a gyári kart. Mindenképp látványosabb, de feltételezem nem ok nélkül javasolják. Szeretek kísérletezgetni, hackelni mindent amit lehet, lehet felültem én is egy újabb drága hobbi vonatra.
Többeknek is van naked karja, biztos több tapasztalatuk van.
Nekem mindenestre bejön amit kapok, de most hogy felvetődött a délutáni kávémra előszedem a gyári kart és megnézem mit tud azzal.Kis olvasnivaló: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videós, mozgóképes topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest