- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fokozandó a zűrzavart, vannak még fém állandószűrők, nemrég tesztelgettem papír mellett, nagyon szép tiszta főzetet adnak, furamód finomabb őrleménnyel, precíz felöntéssel, tehát itt is a kávé szűri meg magát. De a paírossal ellentétben itt vannak kávézsírok is, teltebb ízekkel. Nekem a papíros jobban ízlik, de azért ez is érdekes tud lenni, ha kell a kávé teljes íze.
Tisztán tartani forrásban lévő vízzel való leöblítéssel tudom, meg is szárad szinte, olyan forró, a zsírokat meg leoldja még időben.. Aztán majd lehet zsíroldózni egyszercsak, ha már érezni a kávézsír lerakódást.Van még a pamutszűrő is, az hiperegyszerű. Zokni, vállfadrót keretre feszítve.
Lehet készen is kapni. Első használat után vízben tárolod utána. Amíg használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest